1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
16.3.14 13:33

@Reprovera Vyplnovala to doktorka - barva oci, vlasu a kr. skupina. Jinak ja menstruaci nemam, beru kontinualni HA takze toho jsem usetrena. Jinak vlastne manza pujde na spermio a zamrazi je. No a az se najde vhodna darkyne tak je pouziji… jsem v tomto smeru uplny novacek takze spis jen jak sem to pochopila od p. doktorky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
16.3.14 16:21

@budujinek : Ahojky taky tě tu vítám :mavam:. Nemáte to vubec jednoduchy, ale člověk musí pořád věřit. Budu držet pěstičky, aby všechno vyšlo. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
17.3.14 08:15

Ahoj, jak dlouhé jsou objednací lhůty v Repromedě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
17.3.14 10:00

Dobre dopoledne vsem :)
Dnes asi provalim cely den v perinach. Rano jsem zase nasla na intimce tmavy vytok jako kdyz mi vychazel ten hematom. Snad to nic nebude!!! Vcera jsme (resp.Petr) zacali malovat detsky pokoj. 2zdi bananove zlute, jedna svetle hneda. Uvidime jak to ve finale bude vypadat. :) A vybrali jsme uz i koberec. Snad to neni moc brzo :nevim:, ale dlooouho jsme pokoji rikali „bordelpokoj“ aPetr by ho uz chtel dat hezky do kupy… ;)
@Adona-i : Jako prvni objednani? Ja myslim, ze si zavolas a max do tydne ti reknou termin kdy muzes prijit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
17.3.14 10:04

@Adona-i :mavam: já mám pocit, že cca za 14 dní po zavolání jsme šli na první konzultaci

@Reprovera :mavam: no radši lež, ať je prcek v klidu :kytka: Na pokojíček brzo není :palec:, i když my ten náš dělali, když měl Kuba 5 let :mrgreen:
Malování zbytku bytu nás teprve čeká :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.3.14 11:27

@Adona-i my čekali těch 14 dnů a moc děkuji @Pindrušenka… kéž by to vyšlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
17.3.14 16:32

@Reprovera : Ahojky, mám pocit že mě doktor říkal že když bude ten výtok hnědý a ne rudá krev tak se nic neděje. Hlavne nohy hore a nech se obskakovat a když ten výtok nepřestane tak utíkej k doktorce aby jsi měla jistotu že to nic není. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
17.3.14 17:25

Ahojky Holky,

jak se Vam dari, jste vy i Vasi prcci v poradku?? doufam, ze ano :*
My se mame dobre, nevolnosti, ktere ustoupily v patem mesici zase po trech tydnech prisly a stale pretrvavaji, byva to malo, ale byva, rikal pan dr :nevim: do toho jsem ted nejaka nachlazena a mam silenou bolest v trisle, coz je pry normalni - svaly, vazy, kycle..takze me asi nemine vuuubec zadnej priznak :roll: jinak je chlapecek zdravej. V tydnu me ceka vysetreni na tehu cukrovku.

Tak se opatrujte a dejte vedet, jak se Vam dari a co u vas noveho, pohlavi a tak, buedu se tesit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
17.3.14 18:21

@Reprovera Ahojda čoveče vůbec nic mi není, jenom citlivější prsa a trochu mi něco smrdí :P jinak nic nesleduju. A co ty, poslechla jsi rady od holek máš nožky hore a odpočíváš, špinění pořád trvá??? :lol:

A co vy holky @Tonyax @Pindrušenka víkend, mě trochu štvalo to počasí, ale zas na druhou stranu jsem si mohla v klidu uklidit a věnovat se muzice… :lol: a taky vítám nově příchozí. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
17.3.14 19:52

@kacgaba : Ahojky, to je dost že se ozveš :mrgreen:. Mě čeká zítra 2.screening a jsem dost nervozni. Necítím žadne pohyby nebo je třeba nepoznám.
Jinak bolest třísel mám cca 10 dní. Na těhu cukrovku jsem objednaná 17. dubna dnes jsem 20+5. A co ty kolikáty jsi? A co váha roste? U mě začíná solidně stoupat. Zítra písnu jak jsem dopadla… bojím, bojím. Pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
17.3.14 20:00

@Clariss : Ahojky, taky mě štvalo to počasí. Mám se celkem dobře, zítra budu vědět víc a pak písnu. Dnes jsem byla na kožní, mám nějaky ekzém a znaméka mě kontrolovala. Dostala jsem recepty a šla jsem. Ale dopadla jsem dobře. A ty jsi na neschopence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
18.3.14 07:46

:mavam:
@kacgaba To už si pěkně daleko :) Snad ti nevolnosti zase přejdou :hug:. Mě bývá akorát celý den těžko a nemůžu se dočkat 1. screeningu :mrgreen:

@Clariss my byli na víkend u našich. V sobotu bylo docela hezky, než přišel slejvák..

@Pindrušenka už 2. screening? Tak moc držím palce :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
18.3.14 08:14

Ahojte,
@Tonyax diky- vybiram uz i lustr, ale pak si dam zase na chvili klid :) Beres nejake prasky, ze ti byva tezko? - nemuze to byt treba z nich? Ja vysadila Utrogestan a je mi lip..

@Pindrušenka + vsichni ostatni :) - vyrok dopoledne prestal. Takze ok. Ale pravda ze jsem tak do tri nevytahla paty z postele.

@pindrušenka - moooc drzim palce a myslim na tebe. A trosku zavidim - uvidis mrnouska :srdce:

@Kacgaba - zajima me jak zvladnes ten test na cukrovku. Toho se desim nejvis z celyho tehotenstvi! Pry je ta glukoza strasne sladka. Segra se z toho :poblion: Ale to se taky nevyplaci…pak musela jit znovu. Brrrr…

@Clariss - co ta muzika? Hrajes, neco skladas, nebo jen poslouchas? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
18.3.14 08:24

@Reprovera beru utrogestan, prednison a anopyrin. To by bylo fajn, kdyby to bylo z nich. Za dva týdny je vysadím a byl by pokoj :)

té cukrovky se taky děsím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
18.3.14 13:23

@Pindrušenka Ahojda tak snad ten exem odezní brzo a nic to nebude :hug:…no a já mám právě neschopenku, takže jsem omezená právě s pobytem venku…

@Reprovera no tak trochu si hraju na pár nástrojů a zpívám v kapelce, moje drahá polovička zase jede v elektronický muzice věnuje Djingu, produkuje, kupuje desky, takže se nenudíme…akotát teďka pochopitelně nebyla moc nálada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.