1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
20.3.14 09:59

@Pindrušenka Já vás jen čtu :) Jak vidíš v podpisu - ET se nevydařil, embryjko se sice chytlo, ale nemělo na to. :( Po vysazení léků jsem dostala MS, ale bohužel mi HCG ještě pořád (MS byla 19.2.) nekleslo. Pořád se pohybuje nahoru dolů :zed: :zed: Hodotnota je +- 25 jednotek. Chodila jsem 2× týdně na krev, až minulej čtvrtek mi Koukal právě volal, ať příjdu na další krev až za 10 dní. Tak jdu ted v pondělí. Ale další MS se zatím nedostavila, takže počítám s tím, že ta hodnota sama od sebe neklesne. A nevím co mě čeká :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
20.3.14 10:01
@Pindrušenka píše:
Mě třeba transfer dělala MUDr. Tokareva. A taky byla moc příjemná. U Hromadové jsem byla jen na konzultacích a ultrazvuku a nasazovala mě medikaci.

Co vím, tak ETy a KETy dělá jen MUDr. Tokareva :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
20.3.14 10:01

@Laura87 :mavam: já měla postupně všechny tři a všichni tři byli nakonec super :palec: :palec:

@Kikuška90 :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
20.3.14 10:03

Holky prosim vas ceka nas prvni konzultace v repromede co nas ceka? dekuji za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
20.3.14 10:05

@hanka1120 já už si to tak nepamatuju, ale ptali se nás na všechno možné, rodinnou anamnézu, jak dlouho se snažíme, jestli máme děti atd.. A podle toho nám naplánovali vyšetření.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
20.3.14 10:09

@Laura87 : Ahojky, já jsem byla jen na 1 IVF a hned se zadařilo a mám ještě 3 mrazáčky. Transfer jsem měla v listopadu. Měla jsem hodně komplikací a doufám že jsem z nejhoršího venku. Ted jsem na začátku 22týdne. Budu držet pěsti, ale kamarádka mě říkala že je to hodně o psychice byla snad na 5pokusech a vždy se nepovedlo ani nic zamrazit tak si dala na pul roku pauzu a pak se zadařilo. Je to strašně individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
20.3.14 10:11

My máme ještě jedno zmražené, takže ještě jedna šance… Ale zatím doufám že tentokrat už to vyjde. Souhlasím s tím že paní doktorka Hromadová je opravdu pozitivni a taky moc milá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
20.3.14 10:12

@Pindrušenka tak to držím pěstíčky, ať už je vše jen v pořádku,…a co mimísek, nechali jste říct, co nosíš pod srdíčkem? PO těch neúspěšných pokusech se člověk uchyluje ke všemu možnému a přemýšlí, co je ještě špatně…U nás už je vše v pořádku, všechny výsledky i dobře nachystanou sliznici a stejně to nevyšlo, tak si říkám, jestli nemám problém ještě někde jinde, aby to tomu bránilo, ale jedině asi fakt v té psychice nebo nevím, já snad podstoupím nějakou terapii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
20.3.14 10:13

@Lucanka Tak to jsme na tom úplně stejně..A kdy do toho půjdete do třetice všeho dobrého? já teprve čekám na ms po vysazení medikace a pak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
20.3.14 10:13

@Kikuška90 : A neříkal doktor čím to je že HCG neklesá. To jsem nevěděla že to tak dlouho trvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
20.3.14 10:15
@Pindrušenka píše:
@Kikuška90 : A neříkal doktor čím to je že HCG neklesá. To jsem nevěděla že to tak dlouho trvá.

No právěže normálně to tak dlouho netrvá :( Vypadá to, že to embryo neodešlo celé s tou MS. A i bych řekla, že ten zbytek co tam zůstal brání další MS :think: :think:… nevím, jestli mě poženou na revizi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
20.3.14 10:15

@Lucanka nám se správně chytilo druhé zmražené embryjko, tak ať vám to vyjde taky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
20.3.14 10:18

Laura87: na třetím pokusu jsme byli 12.3 a teď čekáme na výsledek. Ještě necelý týden a budeme vědět. Ale ta nejistota je strašná. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
20.3.14 10:20

@Laura87 : Děkuju, taky doufám že bude vše v poho. A imuno ti dělali? Nechali jsme si to říct a bude to holka, ale nějaké rezervy si pořád nechávám, člověk nikdy neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
20.3.14 10:20

@Lucanka Aha, tak to držím palečky, aby se mrňous uchytil a už se nepustil… :srdce: a jaké rozestupy jste holky měly mezi pokusy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.