Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pindrušenka Já vás jen čtu
Jak vidíš v podpisu - ET se nevydařil, embryjko se sice chytlo, ale nemělo na to.
Po vysazení léků jsem dostala MS, ale bohužel mi HCG ještě pořád (MS byla 19.2.) nekleslo. Pořád se pohybuje nahoru dolů
Hodotnota je +- 25 jednotek. Chodila jsem 2× týdně na krev, až minulej čtvrtek mi Koukal právě volal, ať příjdu na další krev až za 10 dní. Tak jdu ted v pondělí. Ale další MS se zatím nedostavila, takže počítám s tím, že ta hodnota sama od sebe neklesne. A nevím co mě čeká ![]()
@Pindrušenka píše:
Mě třeba transfer dělala MUDr. Tokareva. A taky byla moc příjemná. U Hromadové jsem byla jen na konzultacích a ultrazvuku a nasazovala mě medikaci.
Co vím, tak ETy a KETy dělá jen MUDr. Tokareva
![]()
@Laura87
já měla postupně všechny tři a všichni tři byli nakonec super
![]()
Holky prosim vas ceka nas prvni konzultace v repromede co nas ceka? dekuji za info.
@hanka1120 já už si to tak nepamatuju, ale ptali se nás na všechno možné, rodinnou anamnézu, jak dlouho se snažíme, jestli máme děti atd.. A podle toho nám naplánovali vyšetření.. ![]()
@Laura87 : Ahojky, já jsem byla jen na 1 IVF a hned se zadařilo a mám ještě 3 mrazáčky. Transfer jsem měla v listopadu. Měla jsem hodně komplikací a doufám že jsem z nejhoršího venku. Ted jsem na začátku 22týdne. Budu držet pěsti, ale kamarádka mě říkala že je to hodně o psychice byla snad na 5pokusech a vždy se nepovedlo ani nic zamrazit tak si dala na pul roku pauzu a pak se zadařilo. Je to strašně individuální.
My máme ještě jedno zmražené, takže ještě jedna šance… Ale zatím doufám že tentokrat už to vyjde. Souhlasím s tím že paní doktorka Hromadová je opravdu pozitivni a taky moc milá.
@Pindrušenka tak to držím pěstíčky, ať už je vše jen v pořádku,…a co mimísek, nechali jste říct, co nosíš pod srdíčkem? PO těch neúspěšných pokusech se člověk uchyluje ke všemu možnému a přemýšlí, co je ještě špatně…U nás už je vše v pořádku, všechny výsledky i dobře nachystanou sliznici a stejně to nevyšlo, tak si říkám, jestli nemám problém ještě někde jinde, aby to tomu bránilo, ale jedině asi fakt v té psychice nebo nevím, já snad podstoupím nějakou terapii…
@Lucanka Tak to jsme na tom úplně stejně..A kdy do toho půjdete do třetice všeho dobrého? já teprve čekám na ms po vysazení medikace a pak uvidíme…
@Kikuška90 : A neříkal doktor čím to je že HCG neklesá. To jsem nevěděla že to tak dlouho trvá.
@Pindrušenka píše:
@Kikuška90 : A neříkal doktor čím to je že HCG neklesá. To jsem nevěděla že to tak dlouho trvá.
No právěže normálně to tak dlouho netrvá
Vypadá to, že to embryo neodešlo celé s tou MS. A i bych řekla, že ten zbytek co tam zůstal brání další MS
… nevím, jestli mě poženou na revizi ![]()
@Lucanka nám se správně chytilo druhé zmražené embryjko, tak ať vám to vyjde taky ![]()
Laura87: na třetím pokusu jsme byli 12.3 a teď čekáme na výsledek. Ještě necelý týden a budeme vědět. Ale ta nejistota je strašná. ![]()
@Laura87 : Děkuju, taky doufám že bude vše v poho. A imuno ti dělali? Nechali jsme si to říct a bude to holka, ale nějaké rezervy si pořád nechávám, člověk nikdy neví.
@Lucanka Aha, tak to držím palečky, aby se mrňous uchytil a už se nepustil…
a jaké rozestupy jste holky měly mezi pokusy?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.