Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pindrušenka jako že jsem šílená? ![]()
Brzo to není, i když my si pro kočárek jeli až asi týden po narození Kubíka, dřív ho nedodali ![]()
@Tonyax : To jsem tak nemyslela
. Ale moje kamoška koupila kocarek za 30.000 a pak ho chtěla prodat a ješte ted ho neprodala a jsou tomu už 2 roky. A já si jen vybrala podle bezpečnosti a manipulace. Když mě to známa navrhla že by mě ho prodala a vím že neměl jedinou vadu tak jsem neváhala. Je super že je terénní protože bydlím na dědině a je odpružený a bezpečný. Tak jsem taky říkala že to jen vylepším věcma jako ty a mužu si dodělat pokojíček do detajlu. Protože každa koruna dobrá.
@Tonyax : Jo ted jsem dokukala na ten tvuj kočárek a taky je suprovej a hodně si ho chválí. ![]()
@Pindrušenka
tak jo
Já ani nevím, jestli ten můj bude prodejný, půjčovala jsem ho sestře a ještě možná jednou půjčím. takže kočár po čtyřech dětech, kdo to koupí
,
Ten Enzo vypadá dost bytelně a už je osvědčený, když vydržel už jedno dítě ![]()
A přijde mi, že před osmi lety nebyl zdaleka takový výběr jako dneska ![]()
@Pindrušenka píše:
@Tonyax : Jo ted jsem dokukala na ten tvuj kočárek a taky je suprovej a hodně si ho chválí.
dík
![]()
@Tonyax : Tak si vem že ten tvůj kočárek, ma a bude mít odvozeno co se dá. A věř tomu že za nějakou částku se dá prodat.Je pravda že ten výběr je, ale nějaky ty kočárky jsou jak z jiné civilizace a ta cena je taky šílená. Mám pocit že na těch kočárcích jsou nejdražši ty konstrukce. A já než jsem si něco vybrala tak to taky strašně dlouho trvalo. A ted jsou v modě hodně ty retra kočárky a ty jsou taky nadherný.
@Pindrušenka myslíš houpací s velkými koly? Jako hluboký kočár se mi to moc líbí..
@Tonyax : Přesně takový, prodávají i proutěný. Moda se vrací.
@Pindrušenka Ahojda děkuju, jinak na neschopence budu asi až do konce, mám přece jenom rizikovou práci a doktorka nechce riskovat a holky mě v práci nechtějí
,to myslím v dobrým slova smyslu. A už řešíš kočárek toto letí viď??
@Reprovera Ahojda kočko co jsem to četla???Další dobrodrůžo, viď??Hlavní, že jste v pořádku.
![]()
@Kikuška90 Je taky čtu, že u tebe překvápko, moc Vám držím palečky
![]()
Ahoj ja se tet s pritelem chystam na nase prvni IVF, chodime na repromedu v Brne a jsem tam velice spokojena vse mi poradne vysvetli.tet cekam na prvni mesicky mela bych je mit tento tyden a pak brani prasku a nejake ty hormony potom to odebrani vajicek na jednu stranu jsem stastna ale mam i strach hodne jsem cetla ze to prvni se potrati ![]()
@Clariss : Ahojky, tak to jsme na tom uplně stejně, mě taky v práci nechtějí, ale jsem ráda že jsem je poslechla. Už máme kočárek doma, ne doma ale u tchýně. Je suprovej a lehučkej. Příjde mě to pořád brzo, ale je pravda že je ještě moc věcí na zařizování a moc věcí nepodědím tak si musím vše koupit.
Anonymní : Ahojky, tak Repromeda uvádí že ze 100 otěhotní 70 pak už záleží jen jak se mimčo vyvíjí, genetika atd. Já jsem byla taky na prvním IVF v říjnu a ted jsem 23 týden sice mám rizikové těhotenství, ale měla jsem dost zdravotních problemu před IVF. Musíš být optimista. Budu držet pěsti. ![]()
Ahoj ja se strasne tesim az budu cekat mimco mi sme oba zdravi ale proste to jen nejde jen mam strach ze se budu tesit a pak to nedopadne na vic bych nemela dalsi penizky na dalsi IVF uz tet jsem si musela pujcit ![]()
@marenkaF : Ahojky, je to super pocit zvlášt když citíš pohyby..Já jsem ty pohyby taky začala cítít teprve nedávno. Nám to vyšlo napoprvé, ale problémy jsem mělá já i manžel. Asi člověk musi myslet pozitivně i když já jsem byla vždy nervozní že něco neklapne. Nás to vyšlo na 30.000,– a meli jsme slevu 10.000,– jinak by jsme zaplatili 40.000,–. Je to pořádná hromádka peněz, víc bych s manželem taky nemohla dát, ale když už jsem ty penize za IVF dali tak pro to dělám uplně vše abych pak někdy si nevyčítala že z mé strany něco neklaplo. Mám před sebou odedneška ještě 4 měsíce a to zrovna krátká doba není. Uvidíš třeba Vám ještě něco zjistí, proč Vám to nejde, a pak Vám to pujde samo.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.