Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pindrušenka uz trosku vykukuje
nevolnosti zatim nepresly, ale hlava je uz trosku lepsi, co piju to kafe, bez toho jsem kolabovala, ale to je myslim i tvuj problem
Dnes me ale dost boli podbrisek, jako by se to tam roztahovalo… Jak vy rostete, holcicka, ze
![]()
@kotatko.ms JÁ JSEM NEBYLA nalačno a taky jsem se těšila až uvidíme prcka a přítel slzel nad fotečkou první pohled na naše miminko byl krásný ![]()
Přeji Vám všem at jste zdravé a vaše miminka taky.Jsem moc, moc vděčná klinice Repromeda za svého syna.
![]()
@kotatko.ms : Já bez kafe nedam ani krok z domu, jednou jsem to zkusila a bylo zle. Doktorka mě říkala že jedno vubec nevadi. Bříško mám solidní v noci spím cca 4,5 hod max, leží mě na močáku tak mám kolikrát pocit že nedoběhnu. Dnes jsem začala 24týden, přeji si aby bylo vše v poho. Mám už kočárek 3-kombinaci, ale nic jinýho. Budu muset začít dělat nálety na obchody. A váha taky slušně roste, ale nic nenadělám. A v práci to zvládáš?
No ja bych rada jeste nejakou dobu chodila do prace abych se doma nezblaznila ![]()
@marenkaF : Ahojky, šak uvidiš. Já jsem se taky chtěla vrátit do práce, ale doktorka i kamarádka me rekla, že pokud chci mít rodinu tak musím zustat na neschopence, protože bych mohla potratit. Mám po dvou operacích a přeci jen ta děloha dostala zabrat, sice na hystereskopii mě dokorka řekla že mám dělohu pěkně srostlou, ale doktoři v praxi to vidi jinak.
![]()
@vercaamartin @kotatko.ms jaký papíry? Napadá mě průkazka a papír z Repromedy? ![]()
@Pindrušenka @kotatko.ms já teď na kafe nemám vůbec chuť
Mrzí mě to, protože kafové pauzy v práci jsem měla ráda ![]()
@Tonyax : Ahojky, já jsem se na kafe nemohla ani podívat do 14 týdne ale pak jak mě bylo strašně zle a často se mmě motala hlava tak si dávám 1 denne a když jsem si ho nedala tak jsem to hned poznala.
No pokud doma budu muset byt tak budu, radsi budu mit rodinu nez bez rodiny
Tak jsem psala email do Repromedy a napsala mi ředitelk, že pan Koukal si dělá nějakou atestaci že neměl že byl nejmladší a nemohl dělat samostatně bez té atestace.Tak nevím
ale jak dlouho a jestlise vrátí netuším ![]()
Ahojky, stejně je to divný. Moc tomu nevěřím. Když jsem byla na odběrech tak tam byl jen Koukal, anesteziolog a nějaká sálová sestra. Jo a pak asi ješe embryolog
. No uvidíme
Ahojda holky taky se přidám co se týče mého výkonu v Repromedě tak mi Opu dělal stejně jako @Pindrušenka Mudr. Koukal(+anestezioložka, a sestry) a na ET jsem tam měla opět Mudr. Koukala s tou samou sestřičkou, potom přišla embryoložka myslím, že asistovala…
@Clariss : Ahojky. Jak se máš? Co dělá fazolka? Už jsi něco přibrala? U mě zatím dobrý a prcek se tam vrti hlavně když se mu něco nezamlouvá.
@Pindrušenka Ahoooj
no z fazolky už je panďuláček
je mi dobře a v pondělí jdu na kontrolu a první poradnu.Moc se s přítelem těšíme až prdíka zase uvidíme. Jinak jsem asi nic moc nepřibrala věci mi jsou docela dobře, zatím
. Jeee a prcek se už hlásí???To je super, moc fandím. A co ty jak se cítíš???
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.