1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
71
2.4.14 19:57

@Pindrušenka uz trosku vykukuje :) nevolnosti zatim nepresly, ale hlava je uz trosku lepsi, co piju to kafe, bez toho jsem kolabovala, ale to je myslim i tvuj problem :think: Dnes me ale dost boli podbrisek, jako by se to tam roztahovalo… Jak vy rostete, holcicka, ze :think: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
2.4.14 20:19

@Pindrušenka Ahoj je hodnej někdy se vzteká ale jen někdy. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
2.4.14 20:21

@kotatko.ms JÁ JSEM NEBYLA nalačno a taky jsem se těšila až uvidíme prcka a přítel slzel nad fotečkou první pohled na naše miminko byl krásný :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
2.4.14 20:23

Přeji Vám všem at jste zdravé a vaše miminka taky.Jsem moc, moc vděčná klinice Repromeda za svého syna. :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
2.4.14 20:37

@kotatko.ms : Já bez kafe nedam ani krok z domu, jednou jsem to zkusila a bylo zle. Doktorka mě říkala že jedno vubec nevadi. Bříško mám solidní v noci spím cca 4,5 hod max, leží mě na močáku tak mám kolikrát pocit že nedoběhnu. Dnes jsem začala 24týden, přeji si aby bylo vše v poho. Mám už kočárek 3-kombinaci, ale nic jinýho. Budu muset začít dělat nálety na obchody. A váha taky slušně roste, ale nic nenadělám. A v práci to zvládáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
2.4.14 22:15

No ja bych rada jeste nejakou dobu chodila do prace abych se doma nezblaznila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
3.4.14 06:37

@marenkaF : Ahojky, šak uvidiš. Já jsem se taky chtěla vrátit do práce, ale doktorka i kamarádka me rekla, že pokud chci mít rodinu tak musím zustat na neschopence, protože bych mohla potratit. Mám po dvou operacích a přeci jen ta děloha dostala zabrat, sice na hystereskopii mě dokorka řekla že mám dělohu pěkně srostlou, ale doktoři v praxi to vidi jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
3.4.14 08:11

:mavam: :mavam:
@vercaamartin @kotatko.ms jaký papíry? Napadá mě průkazka a papír z Repromedy? :think:

@Pindrušenka @kotatko.ms já teď na kafe nemám vůbec chuť :( Mrzí mě to, protože kafové pauzy v práci jsem měla ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
3.4.14 09:38

@Tonyax : Ahojky, já jsem se na kafe nemohla ani podívat do 14 týdne ale pak jak mě bylo strašně zle a často se mmě motala hlava tak si dávám 1 denne a když jsem si ho nedala tak jsem to hned poznala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
3.4.14 10:16

No pokud doma budu muset byt tak budu, radsi budu mit rodinu nez bez rodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
3.4.14 21:52

Tak jsem psala email do Repromedy a napsala mi ředitelk, že pan Koukal si dělá nějakou atestaci že neměl že byl nejmladší a nemohl dělat samostatně bez té atestace.Tak nevím :think: ale jak dlouho a jestlise vrátí netuším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
4.4.14 06:46

Ahojky, stejně je to divný. Moc tomu nevěřím. Když jsem byla na odběrech tak tam byl jen Koukal, anesteziolog a nějaká sálová sestra. Jo a pak asi ješe embryolog :think: :think:. No uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
4.4.14 09:09

Ahojda holky taky se přidám co se týče mého výkonu v Repromedě tak mi Opu dělal stejně jako @Pindrušenka Mudr. Koukal(+anestezioložka, a sestry) a na ET jsem tam měla opět Mudr. Koukala s tou samou sestřičkou, potom přišla embryoložka myslím, že asistovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
4.4.14 09:27

@Clariss : Ahojky. Jak se máš? Co dělá fazolka? Už jsi něco přibrala? U mě zatím dobrý a prcek se tam vrti hlavně když se mu něco nezamlouvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
4.4.14 09:40

@Pindrušenka Ahoooj :mavam: no z fazolky už je panďuláček :lol: je mi dobře a v pondělí jdu na kontrolu a první poradnu.Moc se s přítelem těšíme až prdíka zase uvidíme. Jinak jsem asi nic moc nepřibrala věci mi jsou docela dobře, zatím :P. Jeee a prcek se už hlásí???To je super, moc fandím. A co ty jak se cítíš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.