1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
468
8.4.14 15:31

@Pindrušenka hlavně, že to dobře dopadlo a jste oba v pořádku..radši pěkně doma a nechat se obletovat.. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
8.4.14 18:30

Ahoj holky, tak ja sem mela vcera odber, 13 vajicek. Z toho se podarilo oplodnit 6, dnes jsem si volala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
8.4.14 18:49

@Monika1987 super blahopreji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
8.4.14 18:51

@Pindrušenka ahoj tak me nasadili dalsi injekce a ve ctvrtek kontrola s tim ze asi v sobotu bude odber, ptala jsem se na PGD a tokareva me rekla ze u nas to je zbytecny ze sme oba zdravi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
8.4.14 18:52

@Monika1987 a jak si to zvladla??? nemela si pooperacni bolesti? ja na to jdu asi v sobotu tak uz zacinam mit strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
8.4.14 19:01

Marenko, nemusis mit vubec strach, neni to hrozny, vsichi tam jsou uplne prijemni. Ja se taky bala a zvlada sem to super, bolesti jsem mela, dostala sem ibalgin, ale dalo se to vydrzet. Rikali mi, ze sem celou narkozu varila obed:-D Dnes to porad jeste citim, ale abych rekla pravdu, me to dost bolelo spis pred tim odberem. Muzu se te zeptat k jake pani doktorce chodis??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
8.4.14 19:52

@Monika1987 : Ahojky, gratuluji :kytka: :kytka:, ted jim musíš na dálku fandit. A kdy jdeš na transfer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
8.4.14 19:57

@marenkaF : Uvidíš že to na tu sobotu výjde. Hlavně se drž a ávka injekce ti zustala stejná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
8.4.14 23:04

Dekuji za gratulace Pindrusenko, jsem rada, ze to tak dopadlo. Mame prodlouzenou kultivaci, pani rikala, ze si mam zavolat v pondeli zase. Doufam, ze vydrzi vsech 6 embriek.. :srdce: Transfer bude asi pristi cyklus, mame jeste vysetreni PGD. Jinak Marenko, drzim ti moc pesticky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
9.4.14 07:41

Ahojky jo davka me zustala stejna rikala ze me pekne rostou akorat me desi ze nektery mam vetsi a nektery mensi pak tam mam jeste nejaky malinky tak doufam ze ty vetsi nepuknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
9.4.14 07:42

@Monika1987 chodim k tokareve nebo jak se jmenuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
9.4.14 09:00

@marenkaF : Ahojky, to snad nepukne. Začni hodně pít a papej hodně bílkovin, aby jsi po odběru nedostala hypertimulační syndrom a po transferu nebo aspon jsi zmírnila ten syndrom. Já jsem si v den odběru pak šla koupit ty proteinový Nutridrinky. Poradila mě to kamarádka co pracuje v Repromedě ale momentálně je na mateřské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
9.4.14 09:19

@Pindrušenka jo o tom syndromu me rikala doktorka ze to muzu dostat to by se pry transfer odlozil ale o mesic no snad ho nedostanu mam strach ze by me to nervove slozilo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
9.4.14 09:27

@marenkaF : Mě taky řikali že ho mužu dostat, ale dostala jsem ho jen v mírné formě i když už to bylo na neschopenku, ale nejvíc se mě to zhoršilo když se embryo chytlo. Jedla jsem hodně libové maso jen se zeleninou a cerealni chleba ten lisovaný a mléčné vyrobky + ten Nutridrink.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
9.4.14 09:31

@Pindrušenka ja si tet vzala kuli tem injekcim tyden dovolene jelikoz si je picham v blbou hodinu a nechcu aby v praci o tom vedely a stresovaly me rekla jsem to jen vedoucimu ten je nastesti mladej a chapavej pak jsem rikala ze po trasnferu bych si vzala taky tyden at jsem v klidu a at se vajicko pekne uchyti :D pritel me rikal ze jsem si mela vzit neschopenku ze me ji muzou napsat ale rikala jsem si ze praci nemam narocnou ze bych se pak treba do ni mohla vratit tak to resim dovolenou ale tim syndromem me zaskocili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.