1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
978
12.4.14 17:14

@marenkaF : Tak tomu se říka fofr. To já jsem šla na odběry ve středu a v pondělí až na transfer. A nechávate si něco samovolně oplodnit nebo vše metodou ICSI a PICSI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
12.4.14 17:18

@Pindrušenka taky jsem cucela jinak mela bych mit 10 PICSI a 10 mam samovolne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
12.4.14 17:26

@marenkaF Tak to jekrásná sbírka :lol:,držím ti palce… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
12.4.14 17:27

@marenkaF : Já taky s manželem nechala oplodnit 11 PICSI a Jen 4 samovolně. Mám pocit že se povedlo oplodnit všechny, ale postupně 3 embrya odumřely a další taky nebyli ve formě, ale 4 jsme měli vzorový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
12.4.14 17:28

@Clariss dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
12.4.14 17:30

@Pindrušenka jeste jsem se chtela devcata zeptat co kdyz ty svoje zmrazeny oplodneny vajicka uz nebudu potrebovat to je po rozmrazeni zabijou nebo to muzu nekomu dat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
12.4.14 17:35

@marenkaF A co, jak si se vyspala, šlo to? :P jinak my jsme si nechali zmrazit 2 bobíky a myslím, že říkali, že po roce pokud nebudeme chtít je mít stále zmražený, tak se s nima na tom domluvíme, že je nechceme a oni by je měli zlikvidovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
12.4.14 17:39

@Clariss moc jsem se nevyspala :( akorat na tom sale po probuzeni uz jsem nespala mela jsem bolesti a prasek jsem dostala po pul hod pak to celkem slo ale porat se tam neco delo byly sme plnej pokoj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
12.4.14 17:49

@marenkaF Takže provoz jak na Václaváku, ale tak teďka to doženeš. :lol: Hlavně dej vědět, moc Vám fandím. A jak se cítíš už tě nic nebolí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
12.4.14 17:51

@marenkaF : No já mám 3 Frostiky a s manželem jsme se domluvili že to možna ještě na další rok zaplatíme a to bude 11. listopadu. Dát to nikomu nemužeš, budou jen a jen tvoje a pokud se rozhodneš že je nechceš tak s tím zachazi jak s biologickym materialem určený k likvidaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
12.4.14 17:55

@Pindrušenka Ahojda mamko :mavam:,jak se máš co modřinky už se zahojily???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
12.4.14 18:02

@Clariss : Ahojky, no jsem jeden velkej strup :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. Manžel dnes s mojim švárou dělají plot kolem baráku a dostali na něco chut, tak mě poslali do cukrárny něco koupit a zrovna tady byla tchyně a říkala že raději pujde se mnou a bude mě jistit. :P :P Ale uz nekulhám a dnes jsem začala něco pomalu uklízet. Cvičení mě hodně pomáha, tak snad to byl poslední pád. A co ty jsi dnes konala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
12.4.14 18:09

@Pindrušenka Jéé,tak to jsem ráda, že Ti je líp a zbytek se zahojí jako prd :lol:.No aspoň víš už co byla příčina, ale víš jak náhoda je…tak opatrně. No a já jsem dopoledne klasika uvařila, poklidila(sranda se zvířatky pokračuje :lol:) a po obídku jsme vyrazili s drahým polovičákem(odpor byl marný :P) a s přáteli na prochajdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
12.4.14 18:10

@Clariss tet jsem si jeste brala brufein jeste se me spatne chodi a sedi ale jinak dobry uz se to da vydrzet po operaci jsem myslela ze me vzaly celej spodek jak to bolelo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
12.4.14 18:11

@Pindrušenka jezis chudacci no ja bych je chtela uchovat tak 3 roky ale je to vubec zdrave je mit tak dlouho zmrazeny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.