Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marenkaF : Já jsem taky měla ICSI a 10 PICSI. Ještě se mrkni do papíru na tu prodlouženou kultivaci ta stojí 7.700,–. Neboj oni poznají který jsou v super kvalitě ale až dnes jsem si spočítala ze máš transfer 4 den po odberu.
@Tonyax : No ja si myslím že ty jsi je měla na 100%, protože jsi měla PGD a to PGD se dělá až u 5denních Embryjek.
Ahojda holky koukám, že jste to tu rozjely, jinak @marenkaF Gratuluju ke sbírce.
@Pindrušenka tu kultivaci tam mam za tech 7700 no zitra dam vedet co me reknou sama jsem zvedava
@Clariss : Ahojky, noo to víš já nemám co na práci v telce nic nedávají a venku je hnusně. A co ty máš nakrmeno zvířectvo, nebo si jim všechno snědla?
![]()
@Pindrušenka jj určitě, ale do té hatchující blastocysty myslím nedoroste úplně každé embryo ![]()
@Pindrušenka Achoj no žebravý zvířectvo nakrmeno
spokojeně se válej, jako panička. Počasí tomu nahrává, akorát budu muset opravdu vyrazit do terénu, protože jsme vyžraní
(ale já tu mrkev, jablka atd… mám
)
@Tonyax : Mám pocit že mě to z Heliosu psal doktor Texl dokonce mě psal 35-40% embryjek.
@Clariss : Já jsem zaukolovala svoji sestru, mám ji tu na pár dní, měla všeho plny zuby tak se sem schovala.Je ode mě mladší o 8 let tak ji říkám cvrku
i když jí letos v říjnu bude 23.
@Pindrušenka Jé tak to máš fajn, krásná práce, no já mám krám opravdu doslova za rohem, takže žádná trágoška.
@Pindrušenka píše:
@Tonyax : Mám pocit že mě to z Heliosu psal doktor Texl dokonce mě psal 35-40% embryjek.
tak to není moc
. Čím dál víc si vážím toho, že jsme měli tolik frostíků a v takové kvalitě
@Clariss mám za sebou 1.screening, tak jsem klidnější
Všechno je v pořádku
Co ty? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.