Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Clariss ja to snad zvladnu ale aby to zvladlo to maly ve me ![]()
@marenkaF : Ahojky, tak tfuj tfuj tfuj a at se pěkně zakousne. Ted hlavně pozitivně myslet. Budu držet pěstičky.
![]()
@marenkaF taky držím palečky, ať se mrňous zakousne a nepustí..to čekaní a ta nejistota jsou nejhorší, ale vydržžž…
@Pindrušenka NO, když jsem spočítala všechny léky a faktury, tak to tak je, PGD + prodloužená kultivace + icsi a picsi a ještě v tom mám započítaný vlastně i ten druhý KEt, takže 7500,ale byli jsme s tím na začátku seznámení a šli jsme s tím do toho..
@Tonyax jj, na laktaci je myslím ricinus comunnis CH5 nebo 15, teď nevím…ale jeto jen cukřík a určitě neuškodí, ale hnát se ještě k homeopatovi se mi nechce…
Jo holky, byly jste některá na té akupunktuře před a po KETu? jaké to je? ajak dlouho to trvá a byly jste pak ten týden trochu klidnější? a bolí to
![]()
@Laura87 : Ahojky, já jsem na akupunkturu chodila drív, ale před transferem ne. Akupunktura je o tom že ti zpruchodnuje body a je to o očistě těla a jiné životosprávy. Když jsem tam začala chodit tak první věc co mě řekla že skoro každý ma psych. problémy a v háji játra a střeva a je to způsobem života. Doktorka mě říkala že i když krevní testy máš v perfektním stavu tak se jen vejdeš do jejich tabulek a měla pravdu, ja jsem pořád měla bolesti v oblasti jater a krev vyšla super ale jak jsem tam začala chodit tak se to postupně zlešovalo. Ani jsem brala kapky a byla na měření( Jonášova metoda), najdi si o tom víc, jsou to taky bylinky. Víš co, plno lidí tomu nevěří, ale když se na tom zamyslíš tak dřív nebyly žádné léky, jen bylinky.
Včera jsem se doktorce nedovolala abych zjistila co si pořídit, dnes se pokusím znova.
@marenkaF
po transferu se mi to vždycky hrozně vleklo. Tak ať se prcek zakousne a už nepustí
![]()
@Tonyax co si budem vykladat jak mu to jinak vysvetlit
chlap ma doma ze me srandu rika ale on te jeste neslysi ne??? tak jsem se smala a rikam asi ne ale vedet to musi ![]()
@Pindrušenka píše:
@Laura87 : Ahojky, já jsem na akupunkturu chodila drív, ale před transferem ne. Akupunktura je o tom že ti zpruchodnuje body a je to o očistě těla a jiné životosprávy. Když jsem tam začala chodit tak první věc co mě řekla že skoro každý ma psych. problémy a v háji játra a střeva a je to způsobem života. Doktorka mě říkala že i když krevní testy máš v perfektním stavu tak se jen vejdeš do jejich tabulek a měla pravdu, ja jsem pořád měla bolesti v oblasti jater a krev vyšla super ale jak jsem tam začala chodit tak se to postupně zlešovalo. Ani jsem brala kapky a byla na měření( Jonášova metoda), najdi si o tom víc, jsou to taky bylinky. Víš co, plno lidí tomu nevěří, ale když se na tom zamyslíš tak dřív nebyly žádné léky, jen bylinky.Včera jsem se doktorce nedovolala abych zjistila co si pořídit, dnes se pokusím znova.
Ahojky, já jsem byla poprvé na kinezi, ještě půjdu určitě jednou před transferem a bylo to něco co neznám a sama jsem koukala, jak moje tělo reaguje, aniž bych něco dělala..a co se týče bylinek, tak tomu taky věřím, proto jsem sem dávala i odkaz na tu podporu implantace, ale nikdo to moc nezná, tak nevím..ani dr.se mi k tomu nevyjádřila..
tu akupunkturu před KEt zkusím, třeba mě to alespoň trochu zklidní..a tu jonášovu metodu neznám, nic mi to neříká..nemáš prosím nějáký odkaz? a jaké kapky jsi brala a co ti měřili? díky:)
Devcata chtela jsem se zeptat, meli ste taky problem s tim ze ste meli nafoukle brisko a bylo vam na zvraceni??? nevim jestli to nemam z te nervozity ze nevim jak se nam to maly uchytne ![]()
@marenkaF píše:
Devcata chtela jsem se zeptat, meli ste taky problem s tim ze ste meli nafoukle brisko a bylo vam na zvraceni??? nevim jestli to nemam z te nervozity ze nevim jak se nam to maly uchytne
Ahoj kočko, prosím tě pupík jsem měla nafouklý, hlavně hodně pij i když ti je na
a zkus i ty bílkoviny(jogurty nebo jak psala @Pindrušenka nutridrinky).Hlavně odpočívej a nic netahej, takže nožky hore a drž
Myslím na tebe… ![]()
@marenkaF : Ahojky, nafoukle břicho je normální, ale hlavně bumbej a papej bílkovinu. Na zvracení mě nebylo. Mysli na něco jinýho nebo se koukej na filmy. Neboj to bude dobrý
![]()
@Pindrušenka @Clariss dekuji devcata budu to brat normalne asi nerviky trochu pracujou
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.