1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1303
15.4.14 19:51

@Clariss ja to snad zvladnu ale aby to zvladlo to maly ve me :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
15.4.14 20:58

@marenkaF : Ahojky, tak tfuj tfuj tfuj a at se pěkně zakousne. Ted hlavně pozitivně myslet. Budu držet pěstičky. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
15.4.14 22:06

@Pindrušenka @Clariss dekuji holky za podporu :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
15.4.14 23:20

@marenkaF taky držím palečky, ať se mrňous zakousne a nepustí..to čekaní a ta nejistota jsou nejhorší, ale vydržžž…
@Pindrušenka NO, když jsem spočítala všechny léky a faktury, tak to tak je, PGD + prodloužená kultivace + icsi a picsi a ještě v tom mám započítaný vlastně i ten druhý KEt, takže 7500,ale byli jsme s tím na začátku seznámení a šli jsme s tím do toho..
@Tonyax jj, na laktaci je myslím ricinus comunnis CH5 nebo 15, teď nevím…ale jeto jen cukřík a určitě neuškodí, ale hnát se ještě k homeopatovi se mi nechce…
Jo holky, byly jste některá na té akupunktuře před a po KETu? jaké to je? ajak dlouho to trvá a byly jste pak ten týden trochu klidnější? a bolí to :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
16.4.14 06:45

@Laura87 : Ahojky, já jsem na akupunkturu chodila drív, ale před transferem ne. Akupunktura je o tom že ti zpruchodnuje body a je to o očistě těla a jiné životosprávy. Když jsem tam začala chodit tak první věc co mě řekla že skoro každý ma psych. problémy a v háji játra a střeva a je to způsobem života. Doktorka mě říkala že i když krevní testy máš v perfektním stavu tak se jen vejdeš do jejich tabulek a měla pravdu, ja jsem pořád měla bolesti v oblasti jater a krev vyšla super ale jak jsem tam začala chodit tak se to postupně zlešovalo. Ani jsem brala kapky a byla na měření( Jonášova metoda), najdi si o tom víc, jsou to taky bylinky. Víš co, plno lidí tomu nevěří, ale když se na tom zamyslíš tak dřív nebyly žádné léky, jen bylinky. :think: Včera jsem se doktorce nedovolala abych zjistila co si pořídit, dnes se pokusím znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
16.4.14 07:06

@marenkaF :mavam: po transferu se mi to vždycky hrozně vleklo. Tak ať se prcek zakousne a už nepustí :kytka: :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
16.4.14 08:42

@Laura87 kuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
16.4.14 08:43

@Tonyax dekuji vsak mu domlouvam :D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
16.4.14 08:46
@marenkaF píše:
@Tonyax dekuji vsak mu domlouvam :D :hug:

to jsem dělala taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
16.4.14 08:59

@Tonyax co si budem vykladat jak mu to jinak vysvetlit :D chlap ma doma ze me srandu rika ale on te jeste neslysi ne??? tak jsem se smala a rikam asi ne ale vedet to musi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
16.4.14 11:41
@Pindrušenka
@Pindrušenka píše:
@Laura87 : Ahojky, já jsem na akupunkturu chodila drív, ale před transferem ne. Akupunktura je o tom že ti zpruchodnuje body a je to o očistě těla a jiné životosprávy. Když jsem tam začala chodit tak první věc co mě řekla že skoro každý ma psych. problémy a v háji játra a střeva a je to způsobem života. Doktorka mě říkala že i když krevní testy máš v perfektním stavu tak se jen vejdeš do jejich tabulek a měla pravdu, ja jsem pořád měla bolesti v oblasti jater a krev vyšla super ale jak jsem tam začala chodit tak se to postupně zlešovalo. Ani jsem brala kapky a byla na měření( Jonášova metoda), najdi si o tom víc, jsou to taky bylinky. Víš co, plno lidí tomu nevěří, ale když se na tom zamyslíš tak dřív nebyly žádné léky, jen bylinky. :think: Včera jsem se doktorce nedovolala abych zjistila co si pořídit, dnes se pokusím znova.

Ahojky, já jsem byla poprvé na kinezi, ještě půjdu určitě jednou před transferem a bylo to něco co neznám a sama jsem koukala, jak moje tělo reaguje, aniž bych něco dělala..a co se týče bylinek, tak tomu taky věřím, proto jsem sem dávala i odkaz na tu podporu implantace, ale nikdo to moc nezná, tak nevím..ani dr.se mi k tomu nevyjádřila..
tu akupunkturu před KEt zkusím, třeba mě to alespoň trochu zklidní..a tu jonášovu metodu neznám, nic mi to neříká..nemáš prosím nějáký odkaz? a jaké kapky jsi brala a co ti měřili? díky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
16.4.14 17:36

Devcata chtela jsem se zeptat, meli ste taky problem s tim ze ste meli nafoukle brisko a bylo vam na zvraceni??? nevim jestli to nemam z te nervozity ze nevim jak se nam to maly uchytne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
16.4.14 18:51
@marenkaF píše:
Devcata chtela jsem se zeptat, meli ste taky problem s tim ze ste meli nafoukle brisko a bylo vam na zvraceni??? nevim jestli to nemam z te nervozity ze nevim jak se nam to maly uchytne :(

Ahoj kočko, prosím tě pupík jsem měla nafouklý, hlavně hodně pij i když ti je na :poblion: a zkus i ty bílkoviny(jogurty nebo jak psala @Pindrušenka nutridrinky).Hlavně odpočívej a nic netahej, takže nožky hore a drž :hug: :pankac: Myslím na tebe… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
16.4.14 18:56

@marenkaF : Ahojky, nafoukle břicho je normální, ale hlavně bumbej a papej bílkovinu. Na zvracení mě nebylo. Mysli na něco jinýho nebo se koukej na filmy. Neboj to bude dobrý :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
16.4.14 18:59

@Pindrušenka @Clariss dekuji devcata budu to brat normalne asi nerviky trochu pracujou :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.