1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
978
24.4.14 11:03

@Tonyax : Ahojky, jak se máš? Co dělá cvrček? :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
24.4.14 11:05

@Pindrušenka :mavam: :mavam: no nevím o něm :) Jdu za týden a něco do poradny, tak se nemůžu dočkat.
Co ty? Už je klid, nikam nepadáš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
24.4.14 11:19

@Tonyax : Už nepadám, cvičím na tu krční páteř a je to o 100% lepší. V noci mě moc nenechá spat mám tam uplný rodeo. Bolesti mám jen podle námahy. Tak dnes jsem 26+1, letí o šíleně a mám pocit že na mě začína znova padat unava. A co ty kolikátej týden jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
24.4.14 11:22

@Tonyax :Mužu se na něco zeptat? Kam by jsi šla rodit v Brně? Já si pořád nemužu vybrat ale Milouše mám zakázaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
24.4.14 11:25

@Pindrušenka já jsem 15+1. To už si daleko :palec:
rodila jsem v Bohunicích a budu zase. Proč máš Nemilosrdné zakázaný? Ležela jsem u nich týden kvůli mimoděložnímu a nebylo to tam špatné :)
Bohunice mi ale přijdou lepší, takové vzdušnější :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
24.4.14 11:34

@Tonyax : Teda to fakt letí. Milosrdný mám zakázaný kvuli všem mojím komplikacím co jsem měla, ale doktorka mě říkala že pokud si budu trvat na Milosrdných tak tam mužu klidně frčet. Bohunice mám taky na seznamu a chodila jsi na tu předporodní přípravu do Bohunic, něco jsem si už zjiištovala, ale jsem z toho jelen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
24.4.14 14:22

Ahojda holky :mavam:,tak jsem dneska byla na kontrole NTscreening dopadl moc dobře, negativní… :dance: vše v pořádku. Jsem moc šťastná :srdce:.Dokonce i přítel byl na měkko. A jak se daří Vám??? @Tonyax @Pindrušenka a páni toto letí co???
Jinak já jsem dneska 12+6tt.

@marenkaF A co ty kočko držíš se???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
24.4.14 15:32

@Clariss @Pindrušenka tak to zkusim v nedelu to by mel byt ale 12 den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
24.4.14 15:36

@Clariss : Ahojky, tak to strašně moc gratuluji. Prcek mě moc v noci nenechá spát tak to doháním odpoledne. A Nechali jste si říct pohlaví, nebo to bude překvapení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
24.4.14 15:50

@marenkaF : Ahojky, ono je to nejlepší testovat až ten 12 den. A co bříško, máš ho pořád nafouklé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
24.4.14 18:31

@Pindrušenka nene uz ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
25.4.14 07:18

@Clariss :mavam: gratuluju k výsledkům :kytka: :kytka: Nemáš fotku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
25.4.14 08:44

Dobré ránko holky, doufám, že se máte krásně…mě začal den opravdu suprově konečně mi přišly nový struny na kytaru. Celá natěšená pro ně letím(čekala jsem na ně skoro měsíc)a při návratu čumím samozřejmě na to co mi přišlo a ne na cestu 8o, zkrátím to no prostě jsem si zlomila malíček na noze :zed:,ale pozor nikoli o sedačku, ale o dveře. Jak to, sama nechápu…No není na tom světě krásně :pankac:

@Tonyax Ahojda,děkuju, jinak fotečku mám, ale byla to prej pro doktorku makačka…hráli spolu na babu :lol: prcek se vůbec nechtěl ototčit, ukázal nám u čeho nás má :P, ale já byla moc ráda, že ho vidím jak se hejbe a hlavně, že se vše jevilo O. K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
25.4.14 09:24

@Clariss : Ahojky, brouku tak tomu se říká smůla. Tak at ti malíček pěkně sroste. Dnes mě dovezou oblečky pro mimčo tak jsem zvědavá jaký budou. Pořád nic nemám, jen ten kočárek a u segry postýlku tak jsem musela začít něco pořizovat. U nás se to pěkně hroutí musíme vymalovat a všude pouklízet vč. oken a manželovi praskl v koleni meniskus tak musí na operaci a volný termoš mají až koncem května tak to musí nějak vydržet a ortéza mu pomůže jen trošičku. Pořád jsem si říkala jak mám termín porodu daleko ale tento týden se toho tolik semlelo, že přestávám vše řešit a nechám tohomu volný pruběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
25.4.14 09:46

@Clariss to je smůla, zlomit si malíček :hug:
Mě tenkrát spadl kámen ze srdce, když jsem viděla, že se prcek hýbe, že vyrostl. Pak toho výsledku screeningu jsem se ani nebála :)

@Pindrušenka neboj, to se vyvrbí :kytka: Malování nás čeká taky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.