1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9025
5.5.14 08:37

@marenkaF mrzí mě to :hug: :hug: Tak na květen! :kytka: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
5.5.14 12:51

@marenkaF Tak to mě mrzí, ale budu na tebe myslet v květnu, aby to dopadlo uz na // na testíku…já jsem byla minulý týden na odběrech na to imuno, tak teď budu ještě tři týdny čekat na výsledky a v kvěštnu by jsme to ani nestihli, takže se budu připravovat na červen, spíš začátek července..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
7.5.14 17:03

Tak v pondeli na ultrazvuk uz se nemuzu dockat jak naplanujem KET :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
8.5.14 08:56

@marenkaF Ahojky, tak to je super. :palec: :palec: To já mám zítra poradnu, mažel je doma tak me aspon odveze abych se nemusela trmacet hromadnou dopravou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
8.5.14 13:37

@Pindrušenka To je hodnej ono to je pohodlnejsi, ja jezdim taky s pritelem sama bych se bala po Brne navic ty vecny zacpy v Zidenicich to je hruza.tak dej vedet co noveho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
8.5.14 16:48

@marenkaF : Jasně, určo písnu. V Židenicích je to šílený :zed: :zed:, včera z práce jel manžel skoro 2 hodky a to máme jen 35km a to normálně jezdíme autem 35-45 minut když jedu hromadnou tak je to podle spojů 1,5-2 hodky do centra samozřejmě méně, beru to k mojí doktorce nebo do práce, když jsem jezdila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
9.5.14 07:43

Holky muzu se pridat? mne prvni konzultace 15.5. a asi dalsi ivf.jak probiha ivf v repromede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
9.5.14 14:01

@hanka1120 ahoj a vitej co by si chtela vedet???muzu te jen ujistit ze repromeda je dobra jsem velice spokojena vsici sou moc mily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
9.5.14 15:32

@marenkaF : Ahojky, tak me poradna dopadla dobře, ale příští týden musím do rizikove poradny do Bohunic, aby vyloučili případné komplikace. Jsem dnes 28+2 a pomalu se začínám těšit až cvrček bude na světě. To dusno je šílený, ještě že jel se mnou manžel :zed: :zed: kěž by už bylo normální počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
9.5.14 15:38

@Pindrušenka tak to jsem rada ze vse je v poradku i snad v te rizikove to bude ok,,s tim pocasim mas pravdu je to hruza, ja furt citim unavu ale myslim ze to mam po tech praskach,,berusko chtela jsem se zeptat co znamena 28+2 z te dvojky jsem nejaka zmatena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
9.5.14 16:28

@marenkaF : No to je tretí den 29.týdne, v těhotenství není 7 den ale je 0 den. Týden je 0-6. Beruško… to je tak hezký :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
9.5.14 16:31

@Pindrušenka teda to sou zmatky ja az budu tehotna tak nebudu vedet v kolikatym jsem :D… kezky??? musime se trosku rozmazlovat :D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
9.5.14 16:54

@marenkaF : Můžu ti říct, že to taky pořád počítám jak ta trubka :mrgreen: :mrgreen:. Jo rozmazlování to je super :palec: :palec:. Já mám pocit že manžílkovi ještě nedochází, že jsem těhotná :mrgreen: :mrgreen:. A asi až začnu rodit tak to bude sranda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
9.5.14 17:12

@Pindrušenka aby nebyl v soku az budes rodit :D no mi od ET co nam to nevyslo to mame nejaky krusny vcera hadka a to semnou snad jeste mlati nejaky hormony :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
9.5.14 18:10

@marenkaF : Taky je to hormonama a hlavně je tam i trošku zklamáním a penize hrají taky roli. Vidím to u nás, nemáme se sice špatně ale ta neschopenka není zrovna idealní. A v tydnu to taky u nás bublalo. Neboj, to bude dobrý ale hlavní je si o všem promluvit. Aspon u nas to tak funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.