Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marenkaF píše:
Devcata nemate zkusenosti s naplastma estrapatch???mam pristi tyden lepit 4 naraz a nevim jestly je mam nalepit na sebe sou velky ze kdyz je dam vedle sebe tak budu mit zalepenou celou pulku
Já jsem jich lepila i 5 a musíš samozřejmě každou zvlášť. Každá musí mít svoje místečko, nesmí se překrývat ![]()
@Tonyax - Ahoj!
Já se mám teď dobře..jak jsem psala Pindrušence - děláme pokojík, začínám s výbavičkou. Víkend byl krásnej a venku je nádherně i dnes. Těším se na melouny, jahody…mňam
A ty jsi kolikátý týden? Mám dojem, že jsme spolu byly rozdílem cca o 6-7 týdnů? Ale možná si to pletu.
Já mám dnes 25+0 a ve čtvrtek mě čeká test na cukrovku ![]()
@Kikuška90 pane jo to abych si vzala dovolenou aby me to ty hadry nesundaly ![]()
@marenkaF Musíš ozkoušet kde Ti to nejlíp drží
Mě to nejlíp drželo na podbřišku a na zadku ![]()
@Kikuška90 ja asi na podbrisko nemuzu mam docela velky bricho
ale mam strach ze jak se budu v praci potit ze me to odpadne
@marenkaF Snad né
Já jsem měla opačnej problém, když jsem to sundávala, tak jsem brečela bolestí jak mi to trhalo chloupky a nechtělo to dolů
![]()
@Reprovera já jsem 19+5 a za týden mám 2. ultrazvuk ![]()
Na tu cukrovku se teda netěším ![]()
@marenkaF jinak na zadku to sice drželo dobře, ale dost mi to tam dráždilo kůži. Musíš to vyzkoušet. Celkem jsem ty náplasti lepila cca 4 měsíce a jsem ráda, že to nebylo přes léto..
@Kikuška90 tys to rovnou spojila s depilací koukám ![]()
@Tonyax no ja doufam ze to budu mit jen na ty dva tydny a ze pak bude KET
@marenkaF no to budeš lepit dál, pokud se to povede, až do 12 tt ![]()
@Kikuška90 mě to nejvíc bolelo odtrhávat z břicha
![]()
@Tonyax to jako fakt??? teda to me sou noviny, holky dokazete potesit doufam ze uz me nedaji spatky utrogestan
@marenkaF píše:
@Tonyax to jako fakt??? teda to me sou noviny, holky dokazete potesit doufam ze uz me nedaji spatky utrogestan
to si piš, že dají
. To byl největší opruz. Ale my to nepohodlí rády obětujeme
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.