Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Nevíte nebo nechcete někdo ty náplasti estrapatch mám jich 16ks a datum spotřeby je 11-2014 ![]()
@vercaamartin : Ahojky bydlím 3 km od Slavkova u Brna a rodit mám v Brně Bohunicích. Dnes mám hrozný křeče tak raději ležím a nasadila jsem si hořčík, třeba se cvrček otáčí, teda aspon doufám. No uvidím, v pátek mě doktorka řekla že má čas cca 5-6 týdnů, ale pozici po týdnu má pořád stejnou, sedí si tam jak puk brouček
. Ale otáčení take zavrhla, říkala mě at často ležím na levém boku a dělám kočičí hřbet.
@Laura87 ja lepim 4 tak zkusim dat kazdou jinam a uvidim, jinak ja vanu nemam mam sprchu tak to snad s tim koupanim bude lepsi a jeste doufam ze uz me utrogestan nedaji dnes jsem zavedla posledni a budu cekat na mesicky, nerada si neco zavadim a je to i spousta vlozek
@Laura87 jj, tam myslím jde spíš o to, aby se nevyplavoval utrouš ![]()
@marenkaF No uvidíš, třeba to budeš mít jinak, když jsi v tom programu, ale podle mě se dává utrogestan vždycky…jj, ten pocit mokra je fakt mazec ![]()
@Tonyax Asi taky, no nebudu předbíhat, ale už se těším..Mám v plánu velký úklid a okna před KEtem a pak 14 dní klídek… ![]()
@Laura87 ten program pro me zkoncil kdyz se zjistilo ze jsem neotehotnela a uz bych do nej asi ani nesla
@marenkaF Aha, tak to jsem nevěděla..proč bys už do něho nešla? koukala jsem, že baby boom z PGD už asi skončil, mohlo by být zase něco jiného, třeba na KET
.. ![]()
Zdravim vsechny snazilky, mam velky dotaz, 11 dni stimuluji a zitra jdu na odber oocytu.Chci se zeptat, jestli leky ktere uzivam na stimulaci, budu uzivat i po odberu. Dostala jsem jich nejak moc, tak nevim jestli je budu brat dal nebo jestli je mam vzit zitra sebou a odevzdat je. Dekuji za vsechny odpovedi.
@Clariss : Ahojky, to je dost že se tu ukážeš
. Jak se máš těhulko a co děla tvuj chrobačik.
![]()
Aha, aha tak ty se berou stále, po OPU(odebrání vajíček)se ještě navíc přidává Utrogestan gloubule, který se zavadí několikrát denně(to určí lékař).Pokud to dopadne dobře a to bych ti moc přála
tak se všechny ty léky berou do 12tt. A ještě se doporučují vitamíny pro těhotné, třeba Femibion 1.Teda tak jsem to měla já. Snad jsem ti trošičku pomohla.
@jarunka13 : Ahojky, ty léky se berou po celou dobu, a když testík vyjde pozitivní tak se berou až do ukončeného 12týdne a já jsem od odběru ještě zaváděla Utrogestan. Jen si ten Prednison polkni až po odběru. Tak přeji hodně štěstí. ![]()
@Pindrušenka Achoj kočko, byla jsem trochu indisponována noha v ortéze, moribundus(rýmička, kašílek, teplota…)do toho vedro…
,ale teďka už jsem zahodila fofrklacíky, mám už jenom rýmičku…a je mi líp, tento měsíc byl opravdu naročný, no a prdík se má doufám dobře, musím počkat do 17.6.,moc se těším až ho/jí zase uvidím. Zatím všechno v pořádku ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.