1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
978
17.5.14 16:03

@marenkaF : Ahojky, tak to mě mrzi :hug: :hug:. No uvidíš a jak často si máš zavádět ten Utrogestan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
17.5.14 16:08

@Pindrušenka mam to 2× vecer ale u tech naplasti mam strach ze to nevydrzi tak porad premyslim kam ji pak nalepit aby neodpadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
17.5.14 16:25

@vercaamartin : Ahojky, tak to vypadá že se ptát nemusím na Koukala. Je divný že je v Reprogenesis. Tak v Repromedě můžou tvrdit cokoliv a pravdu se nikdy nedozvíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
17.5.14 16:31

@marenkaF : Tak to ti neporadím. Ale já bych si to dala někam kde se to nejméně bude otírat o oblečení, ale asi taky kde to nepujde vidět protože by už mělo začít dost teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
17.5.14 16:37

CO TY LÉKY? NECHCETE JE TO ŠKODA A DÁM JE LEVNĚJI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
17.5.14 16:54

@Pindrušenka @vercaamartin Prostě přešel. Nedohodli se tam, tak šel jinam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
17.5.14 18:27

@marenkaF NECHCETE TY NÁPLASTI :?: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
17.5.14 21:04

@vercaamartin kdyz ja nevim jak se normalne dlouho pouzivaji abych jich nemela moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
18.5.14 09:55

TAK KDYBY VÁM PŘEDEPISOVALI HROMADU DALŠÍCH TAK NAPIŠTE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
19.5.14 14:21

@marenkaF mně nejvíc držely kolem pupíku, jeden týden na jedné straně a další týden na druhé straně, na zadku mi to vadilo a na stehnech se mi jich dost odlepilo…Taky tu mám náplasti, teď půjdeme do toho nativního KETu bez náplasti, tak ti je taky můžu nechat..a kdy tam zase pofrčíte? my až další cyklus takže počítám až někdy koncem června… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
19.5.14 14:22

HOlky, byly jste některá před a po KET na té akupunktuře? pomohlo to trošku a kolik to stojí, já to nevím přesně a musíme pomalu začít dávat penízky bokem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
19.5.14 15:07

@Laura87 ahoj mi zkousely taky nativni KET ale buhuzel to nevypadalo ze bych mela mit ovulaci tak me nasadily utrogestan ten mam na 2 tydny a jak ho vysadim a dostanu mesicky tak si mam lepit ty naplasti…jinak pocitam ze tam pojedem kolem 15.6. mam se obednat na trinacty den zacatkem mesicku tak doufam ze uz budem domlouvat ten KET rada bych to stihla do dovoleny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
22.5.14 09:35

@marenkaF Já mám taky strach, že se nedostaví ovulka při tom nativním KETu, ale uvidíme, nechcic předbíhat, já mám ms teď a čekám na výsledky imuna, takže můžeme KET až ten příští měsíc, taky něják kolem 21 dne od začátků ms, takže jak to tak počítám, tka to bude až někdy začátek července…Doufám, že do té doby dáme dohromady zahradu a věci, co máme rozplánované, aby pak byl alespoň ten týden pe KEtu klid..a kdy frčíte na dovolenou a kam? my asi doma u bazénu jako loni :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
22.5.14 13:56

@Laura87 ahoj s tou dovolenou mam problem, myslim ze ket budu mit nekdy koncem cervna a na dovolenou jedu prvni tyden cervence a to na vranov nad dyji tak nevim jak to budu delat budu si brat neschopenku jelikoz dovoleny jsem vycerpala uz pres pulku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
22.5.14 14:10

@Pindrušenka - ahoj :) Mám dojem, že jsi psala, že už vybíráte (nebo dokonce máte?) kočárek? Já vybírám a vybírám…říkala jsem si jak to bude lehký a vybírám takhle už snad měsíc.. Jsem asi náročná nebo co.. Proto jsem se chtěla zeptat jakou značku a typ jste vybrali vy? Je teda fakt, že bych asi chtěla hodně muziky, za málo peněz. Říkala jsem si strop cca 8000,– Kč :nevim:
A co malý cvrček? Je hodná v bříšku? Já jsem 24+3 a už bych chtěla být tak 30tt. Abych se přestala bát předčasnýho porodu.. Taky mi teď hodně tvrdne břicho. Tobě taky? Nebo to tě netrápí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.