1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1303
9.5.14 18:17

@Pindrušenka to ja rada vyresim ale pritel to resi tak ze se o tom nechce bavit a odejde na pivo to me nastve jeste vic,,, no snad to bude lepsi az treba budeme mit mimco :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
9.5.14 18:40

@marenkaF : Manžel se taky k tomu staví styl že mlčí. Holt to každej chlap řeší jinak. Uvidíš, čas ukáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
9.5.14 18:42

@Pindrušenka snad jo uz by mohl i dospet :D no jdu si udelat vecu a kouknut na ulici :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
11.5.14 09:33

FANOUŠEK :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
11.5.14 16:55

@vercaamartin : Ahojky. teda jak vyrostl a jaký má kukadla. No jo chlapák, jak se sluší a patří. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
11.5.14 18:02

Holky zeptam se, když vám nevyšlo ivf na poprvé - byl špatný spermiogram u může nebo jste.sly do ivf kvůli vam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
11.5.14 19:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
11.5.14 19:56

Ahoj všem přeji uspěšné ivf já pokud neotěhotním přirozeně opět navštívím Repromedu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
12.5.14 07:14

@kratjana : Ahojky, já mám za sebou prvni IVF zatím uspěšně. Jsem 28+5, ale s manželem jsme meli problém oba dva. Já měla operaci myomu cca 5,5 cm velkého po operaci myomu mě řeklí že mám endometriozu 3.stupně a závěrem po roce a pul že mám rozdělenou dělohu(septum dělohy). Pak poslali manžela na vyšetřeni po 1 roce dalším snažení, od operace a zjistili ze má jen 4% spermií v poho. Jinak naše snažení o mimčo bylo přes 5 let. Tak manžel začal brát vitamíny a druhý spermiogram vyšel o 1% lépe ale pořád nic moc. A tak jsme šli do IVF trvalo to u nás cca 3 měsíce, protože jsem měla víc problémů a nějaký záněty a při odběru vajíček a vysledku spermiogramu nám řekli že se manželův spermiogram dal skoro do normálu. Tak naše šance byli hodně vysoké. Ale doktoři vyberou jen ty dobré spermie, to je vyhoda IVF, i když jich máš málo kvalitních. Přeji hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
12.5.14 10:43

@kratjana ahoj ja i pritel jsme oba zdravi a presto nam IVF nevyslo dnes jedu na UTZ a domlouvat KET,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
12.5.14 14:47

@marenkaF mi měli na poprvé hned ket a vyšlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
12.5.14 14:49

@Pindrušenka Ahoj jak se vede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
12.5.14 14:52

Kolik vám doporučily zavést embryí? A kolik jste si nechali zavést? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
12.5.14 15:53

@vercaamartin : Ahojky v pátek jdu do rizikové poradny, to budu 29+2. Děloha se mě nějak změnila ale jinak čípek drží. Asi se bude rozhodovat o císaři nebo přirozenou cestou. Cvrček je v pořádku. Mám ale kolikrát pocit že to za pár týdnů nedám, ted doma malujeme a moje zada jsou v háji. Můžu se zeptat kolik jsi přibrala, protože já mám pocit že přiberu i ze vzduchu. A to skoro nejím. Jím často ale uplně malé porce. A co ty jsi už v poo po porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
12.5.14 16:32

@Pindrušenka Já nabrala 16kg jjo jsem už ok už jsem zkoušela sex :oops: a super ale pořád jsem opatrná na jizvu po nástřihu není uplně ok zahojená :zed: no vydrž co nejdéle a je mimi ok mě hrozily pořád tak jsem nic nedělala a donosila jsem porod ve 38+0 :hug: aspoň do 32tt to už je pro dítě mín rizikový :hug: myslím na tebe a napiš :hug: :palec: já pořád přemýšlím jestli druhý dítě jo nebo ne :roll: neměla jsem pohodové těhotenství tak mám strach :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.