Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pindrušenka to ja rada vyresim ale pritel to resi tak ze se o tom nechce bavit a odejde na pivo to me nastve jeste vic,,, no snad to bude lepsi az treba budeme mit mimco ![]()
@marenkaF : Manžel se taky k tomu staví styl že mlčí. Holt to každej chlap řeší jinak. Uvidíš, čas ukáže.
@Pindrušenka snad jo uz by mohl i dospet
no jdu si udelat vecu a kouknut na ulici ![]()
@vercaamartin : Ahojky. teda jak vyrostl a jaký má kukadla. No jo chlapák, jak se sluší a patří.
![]()
Holky zeptam se, když vám nevyšlo ivf na poprvé - byl špatný spermiogram u může nebo jste.sly do ivf kvůli vam
Ahoj všem přeji uspěšné ivf já pokud neotěhotním přirozeně opět navštívím Repromedu ![]()
@kratjana : Ahojky, já mám za sebou prvni IVF zatím uspěšně. Jsem 28+5, ale s manželem jsme meli problém oba dva. Já měla operaci myomu cca 5,5 cm velkého po operaci myomu mě řeklí že mám endometriozu 3.stupně a závěrem po roce a pul že mám rozdělenou dělohu(septum dělohy). Pak poslali manžela na vyšetřeni po 1 roce dalším snažení, od operace a zjistili ze má jen 4% spermií v poho. Jinak naše snažení o mimčo bylo přes 5 let. Tak manžel začal brát vitamíny a druhý spermiogram vyšel o 1% lépe ale pořád nic moc. A tak jsme šli do IVF trvalo to u nás cca 3 měsíce, protože jsem měla víc problémů a nějaký záněty a při odběru vajíček a vysledku spermiogramu nám řekli že se manželův spermiogram dal skoro do normálu. Tak naše šance byli hodně vysoké. Ale doktoři vyberou jen ty dobré spermie, to je vyhoda IVF, i když jich máš málo kvalitních. Přeji hodně štěstí.
@kratjana ahoj ja i pritel jsme oba zdravi a presto nam IVF nevyslo dnes jedu na UTZ a domlouvat KET,,,
Kolik vám doporučily zavést embryí? A kolik jste si nechali zavést? ![]()
@vercaamartin : Ahojky v pátek jdu do rizikové poradny, to budu 29+2. Děloha se mě nějak změnila ale jinak čípek drží. Asi se bude rozhodovat o císaři nebo přirozenou cestou. Cvrček je v pořádku. Mám ale kolikrát pocit že to za pár týdnů nedám, ted doma malujeme a moje zada jsou v háji. Můžu se zeptat kolik jsi přibrala, protože já mám pocit že přiberu i ze vzduchu. A to skoro nejím. Jím často ale uplně malé porce. A co ty jsi už v poo po porodu?
@Pindrušenka Já nabrala 16kg jjo jsem už ok už jsem zkoušela sex
a super ale pořád jsem opatrná na jizvu po nástřihu není uplně ok zahojená
no vydrž co nejdéle a je mimi ok mě hrozily pořád tak jsem nic nedělala a donosila jsem porod ve 38+0
aspoň do 32tt to už je pro dítě mín rizikový
myslím na tebe a napiš
já pořád přemýšlím jestli druhý dítě jo nebo ne
neměla jsem pohodové těhotenství tak mám strach
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.