Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pindrušenka
no je to opravdu pech, ale je fajn, že to moc nebolí a můžu v poho chodit. Lípla jsem si to náplastí a dobrý…Jeee oblečky, taky se těším až budu nakupovat.Je fakt že toho asi moc kupovat nebudu muset, protože hodně podědím, v rodině partnera se letos rozjel babyboom, švagrová porodila v březnu, další příbuzná čeká každým dnem a já mám v rodině, taky prcka, kterej se narodil předloni. A koukám, že u Vás je teda taky veselo, což???Hlavně ať je manža v klidu a neboj v pohodě se to dá zvládnout. Tak si teďka pěkně odpočnete a pak to půjde, neboj se nic ![]()
@Tonyax Přesně tak jsem se cítila jak jsem prcka viděla, taky mi spadnul šutrák ze srdce
a potom vidět výraz přítele jak je v úžasu(pusu otevřenou takovým stylem, že by mu tam snad vletěl i slon s kozačkama
)
@Clariss : Tak to je super, když tak podědíš věcičky. Já taky nepořizuju všechno nové, něco odkoupím od kamarádek a zbytek si koupím nové. Něco jsem si objednala přes internet u kamarádky co má obchod a zbytek si pujdu vybrat přímo k ní. Dala mě super ceny a věcičky už mám doma. Jsou tak malinky a nádherný.
![]()
Ahoj budoucí maminky jak jste na tom? Těšíte se? my už máme 6týdnu
další mimi chci zkusit počít přirozeně snad se zadaří jinak máme v Repromedě ještě 3 mrazáčky
mohla by vijít holčička ale cítím že to opět bude chlapec a nevím proč
hlavně že bude vše ok
no ještě to dole nemám uplně vpoho pořád občas citlivější ale jinak jsem ok
uvidím na gyndě
říkali že mám mít dítě druhý co nejdříve kvůli děloze ale já nechci tak brzy
tak za 2roky ideální
![]()
@vercaamartin : Ahojky, tiše závidím, že máš cvrčka v náruči a moc ti gratuluji
,MAMČO. Já jsem ted v polovině 27 týdne a mám pořád strach, sice né tak velký jak na začátku ale pořád tam něco je. Já budu štastna za to jedno bábetko. Teprve budeme malovat ale mám už pár věciček a kočárek koupeno. O porodu se mě zdálo a nebylo to nic příjemnýho
. Prcek se krásně mrská, hlavně když se mu něco nezamlouvá. Nejvíc je akční v noci a já to musím odpoledne dohánět, kolikrát vytuhnu i na 3hodky
![]()
Ahoj holky tak jsem 12 den po et a test mam negativni vidim to dost blede
@marenkaF : Ahojky, tak to mě moc mrzí
, tak uvidíš z krve. Je pravda, že jsem 12 den měla pozitivní, ale neztrácej naději máte ještě 2 mrazáčky a u těch už víte že jsou v super stavu
![]()
@Pindrušenka jo za ty mrazacky jsem rada akorat mam strach ze budu muset na ten ket dlouho cekat ![]()
@marenkaF : Jo ale pořád maličká naděje tam je i když je hodn malá. Moje sestra sice otěhotněla přirozeně, ale těhu pozitivní test se ji ukázal strašně moc pozdě, potvrdila to až krev. Tak třeba taky budeš ten případ.
@Pindrušenka bylo by to nadherny ale uz pro jistotu hledam informace na KET
@marenkaF : Já mám pocit že ten ket ti doporučí co nejdřív oni neradi čekají, to mě říkala doktorka. Protože máš tělo nastartovaný hormonama. Musí byt jen HCG na nule protože tím IVF stoupne i když nejsi pozitivní. Ale nejsem si jistá přeci jen je to víc jak pul roku co jsem tam byla na konzultaci a pak už se jen řešilo IVF.
No doufam ze to bude co nejdriv nekde jsem cetla ze se muze hned v dalsi ciklu
@marenkaF : Asi jo, ja jen vím že Ket doporucují co nejdřív. A co tvoj draha polovička, jak to bere?
@marenkaF píše:
No doufam ze to bude co nejdriv nekde jsem cetla ze se muze hned v dalsi ciklu
Tak to mě mrzí, že je testík, ale jak píšou holky, ještě to nevzdávej, vidíš na krvi, prý se to někdy objeví až dýl…budu držet palečky.
.
Na KET můžeš hned v dalším cyklu, pokud se na to cítíš..nafasuješ náplasti, léky a utrogestan na závadění a pojedeš jednou na UTZ a pak už na KET..ale uvidíš… **@vercaamartin@ teda, to je hrůza jak to utíká, mně to přijde chvilička, co jsi psala, že už je mimísek na světě..Tak ať dál krásně roste.. ![]()
@Pindrušenka porat si říká ze by ta krev mohla vyjit, jinak uz se taky smiruje s tim ze pujdem na ket
Ahoj marenkaF - mrzí mě tvůj výsledek. Četla jsem s napětím jak dopadneš. Jestli máte ještě mrazáčky, tak neztrácej naději. Jednou se chytnou! A myslím, že na KET opravdu dlouho čekat nebudeš.
Jinak moc vás holky Pindrušenka, Clariss, Tonyax zdravím. Já mám za sebou čerstvě 2.screening a všechno je v pořádku. Malej se mrská jako ďáblík a to mi vždycky vykouzlí úsměv na rtech. Taky jsme začali malovat. Já jsem dokonce přes projektor obkreslila obrázky medvídka Pů a jeho ppřátel na zdi a teď se budu bavit vymalováváním. Snad to bude aspoň trošku hezký. Zatím mám jen obrysy, ale vypadají krásně.
Malíř by mě stál 7000! Takhle jsem dala 400 za barvy a hurááá do toho ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.