1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1303
17.4.14 15:40

@macina25 a to nepocitam to ze kdyz sme tam jezdily obden tak jen tam to mame 70 km

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2094
17.4.14 16:02

@marenkaF proč obden?? Celkeem 5-6 návštěv, né? A je to. U nás jsme měli výhodu, že manžel pracuje v Brně, tak jsme to vždy sfoukli firemním autem. Zašel si do práce, něco zkontrolovat..já počkala nebo šla nakupovat, tak to bylo dobré. Jinak to taky máme 75km a každá cesta tam i zpět vyjde kolem čtyř stovek. Kurna to by byla nádherná výbvička pro miminko, když to tak sečteš. Kdo si udělá dítě přirozeně ani neví jaké má štěstí a ušetřených peněz. Hlavně, že v TV, časopisech se pořád říká jak je uměloko zdarma, že to platí pojištovna, ale už nenapíší, že se připlácí dalších spoustu tisíc za,,nadstandarty" bez kterých to, ale pomalu nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
17.4.14 16:15

@macina25 to mas pravdu je to strasne drahy, nez me dali odber tak jsem jezdila obden na ultrazvuk tak sme se dost najezdily v praci jsem si vzala 2 tydny dovolny jinak to ani neslo,,,tet uz snad bude dobre nedokazu si predstavit kde bych vzala na druhy i kdyz by to vyslo na pulku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2094
17.4.14 16:37

@marenkaF a ted si představ, že to nevyjde…30tisíc v hajzlu, psychika o tom radši nemluvím, a půl dovče v nenávratnu. Já jsem od odběru šla na neschopenku a odpočívám doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
17.4.14 16:45

@macina25 taky jsem prvne chtela na neschopenku ale zas sem si rikala ze bych se doma ukousala a je to pravda sem doma druhy tyden a uz se tesim ze ten pristi pujdu do prace tam nic narocneho nedelam tak je to parada,,kdyby to nevyslo tak me asi odvezou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
18.4.14 15:07
@marenkaF píše:
@Laura87 je to studie, jejimz cilem je porovnat ucinnost dvou vaginalnich pripravku na miru otehotneni u zen ktere podstupuji ivf, leky dostanes zdarma uzivas je po dobu 70 dni a jen vypisujes denik jestli si nemela nejake problemy, pak je tam povino 6 navstev za ktere ti daji 500kc ve stravenkach jako prispevek na cestu a k ICSI jsem mela PCSI zdarma 5000kc slevu do teseti oocytu,,,jinak me taky prislo divny ze me tet udelaji PGD kdyz jsem se jich na to ptala tak me rekly ze je to zbytecny a najednou to budou delat mam obavy

Tak to jste docela vychytali dobrou akci, jinak by vás to vyšlo tak jako nás…a i tak doplácíte ještě celkem dost..NO jo, když co by člověk neobětoval, viď?
@macina25 nám taky řekli na začátku pár návštěv, ale když si spočítám, kolikrát jsem tam jezdila před OPU, tak už jsem tam byla tak 10× a to nekončíme..ještě imuno a pak KET..a znovu už ot bohužel nedáme fin..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
18.4.14 15:08

@marenkaF Neboj, určitě to bude v pořádku…a mimísek se zakousne..Kdy si máš volat kvůli těm zbylým embryjkám na PGD? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
18.4.14 15:18

@Laura87 me vcera rekly ze mi zavolaji a nic tak doufam ze to je ok, tenkrat me doktorka rikala ze vetsinou volaji jen kdyz je neco spatne tak ze kdyz nevolaj tak je to ok,,no budu jim verit,,,jinak ta studie, maji to i na fb je to pro 27 paru ale ten musi vyhovovat pozadavkum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
18.4.14 15:23

@marenkaF To už volat nebudou a určitě je to Ok..aha, tak o tom ani nevím, ale tka pro nás by to stejně nebylo aktuální, protože nás čeká ještě KET a pak dlouho šetření :) a jak se cítíš? kdy budeš testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
18.4.14 15:45

@Laura87 rikala jsem si ze tak 10 den, jiank se citim fajn trochu boli podbrisko, a nemuzu udelat rychly pohyb to me to bricho pekne zaboli, akorat jsem zvedava jak to budu mit s mesickama mam je mit ten den co mam testovat a jit na ultrazvuk…co je ve zkratce to KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
18.4.14 15:49

@marenkaF to je kryoembryotransfer, stejný jako embryotransfer jen s tím rozdílem, že ti zavádí zamražené embryjko, tedy vlastně už rozmrazené :)…proto kryo..to uteče, teď víkend, velikonoce a budeš testíkovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
18.4.14 15:51

@Laura87 a kdy mate KET??? verim ze na testiku budou // naposled kdyz jsem si to dala tak me pritel tu carku dopsal abych nebyla smutna tak snad tet to nebude potreba :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2094
18.4.14 17:52

@Laura87 já jsem tam byl přesně 5X…a už mám po transféru. Jsou to darebáci.@marenkaF ted tam budou obě na 100%!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
18.4.14 19:29

@marenkaF v květnu jedu ještě na imuno vyšetření, to trvá výsledky tři týdny a doufám, že v červnu na KET, podle MS..Budu držet palečky, ať prožíváš radost ze dvou čárek, já už jsem si prožila dvakrát studenou sprchu a věřím, že na potřetí už se tam fazolka zahryzne.. :nevim:
@macina25 Ty jo, no to já jsem byla hodněkrát před OPU a pak zvlášť na KEt a pak ještě na krev a teď znova…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
19.4.14 10:51

@Laura87 koukam ze uz sis prozila taky svoje :( no doufam ze se zahryzne dneka me boli prsa jako by me mely upadnut :) jinak ti drzim pesti at ti to vse dopadne dobre :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.