1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
189
14.4.14 14:35

@Tonyax aha,aha nějak jsem se zapomněla zepta. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
14.4.14 14:36

@Clariss já to mám i v ceníku z netu a ještě jsem se i ptala. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
14.4.14 14:45

@Tonyax já to v tom novým ceníku co maj na netu právě nenašla
nenašla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
14.4.14 14:46

@Clariss Oni tam totiž ten ceník mají teď nějakej očesanej. Jen jedna stránka. Ten co jsem si před půl rokem tiskla já, má stránek tři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
14.4.14 15:05

DNES MÁME MĚSÍC

PRCEK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
14.4.14 15:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
14.4.14 15:24

@vercaamartin : Ahojky,, no je nádhernej. Strašně to letí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
15.4.14 09:57

Holky, nemáte s tím některá zkušenosti? poradila mi to paní, která měla taky dost problémů s otěhotněním a tohle mi doporučila před transferem..tak jestli to náhodou některá s vás taky nezkoušel..A jakpak se máte? mě čekají ještě odběry na to imuno a v červnu poslední frostík, tak hledám vše možné, aby se to povedlo..A ještě mi paní poradila nějáké potraviny před transferem, například v den transferu sníst celý ananas a před tím jíst tmavou rýži, tuňáka, bio jogurty, vajíčko a tak..

http://bylinnapodporaktehotenstvi.cz/…a-implantace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
15.4.14 10:34

@Laura87 : Ahojky, tak to jsem ani nevěděla, že něco takového je možný. Ale vyzkoušet se má všechno. Papej i homeopatika, ale musí tomu člověk věřit. Já jsem chodila i na akupunkturu, protože když mě bylo 17 jsem prodělala Mononukleozu a nikdo me na ni nedošel, asi po necelém roce to doktoři zjistili a to jsem měla organismus v háji tak jsem začala tady s tím a jak mě to pomohlo. A je pravda že pomáha cvičit i mojžíšovu metodu. Jinak já se mám v celku dobře, zítra začínám 26 týden, ale taky vyvádím blbosti byla jsem na dvě noci v nemocnici po škaredým pádu a ted dodrzuju klidový režim, ale už chodim trošku po venku. Hlavně že prcek je v pořádku. A v Repromede ti nic neporadila doktorka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
15.4.14 10:47

@Laura87 tak o tom jsem taky neslyšela. Ale ty bylinky se mi zdají strašně drahý :(
a ty potraviny před transferem určitě uškodit nemůžou, spíš naopak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
15.4.14 12:05

@Pindrušenka NO uvidím, dr. jsem se na to ptala a ta mi řekla, že s tím nemá zkušenosti a bylinky, které to obsahuje, že nezná, tak nevím no..drahé je to dost, s tím, že teď budeme platit znovu 7500 za KEt a když bych chtěla tu akupunkturu před a po KEtu, tak to jsou myslím 2000 navíc..asi nic..Zkusím se ještě zeptt, až pojedu na to imuno zeptat, jak dlouho trvá to PGD zdarma, ale i tak, když jsem to počítala, tak teď nás to zatím vyšlo cca na 120000kč a i tak by to bylo dalších 70000…
Tak snad už máš ty pády za sebou a bude jen dobře, teda, to strašně rychle utíká, 26tt, to už je prcek velikééj. a už víte, co to bude nebo překvápko?
@Tonyax to je otázka, jestli potraviny něco zmůžou, že? to asi spíš o tom, že se už chytám všeho :)..a vy jste holky měly nějáká homeopatika? ozkoušená třebas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
15.4.14 12:25

@Laura87 no určitě ty co si vyjmenovala neuškodí :)
Homeopatika jsem měla akorát před osmi lety na podporu kojení a ještě možná na něco :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
15.4.14 12:26

@Laura87 : Doktor nám řekl holku ale bylo to v 13 tydnu. JJ břisko mám jak kopačák. Před 4 týdny byl cvrčk dlouhy 20,4 cm. Já se na ty homeopatika poptám a pak písnu. A proč Vás to stálo takové peníze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
15.4.14 16:27

Dneska jsem si privezla miminko, akorat nechapu jak ste zvladly to cekani na prvni test je to dlouha doba :( jinak jsem se dohodla s doktorkou ze si necham zmrazit 3 vajicka chteli 6000 prinde me to dost penez :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
15.4.14 19:43

@marenkaF Je už to máš za sebou a teďka jenom čekat, ale ty to zvládneš. Jinak za to zamražení, je to fakt pálka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.