Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marenkaF
,jasně nějakej hadřík a je to. Jinak já jsem tam po zavedení neležela, pouze mrkli jestli je pipeta prázdná a pak jsme šli čekat na papíry. Někde jsem četla, že se leží asi 30min po zavedení, ale to záleží asi na zvyklosti Caru.
@Clariss no prave ja cetla o 10 min a pak jsem najela na nejakou diskuzi a tam psali az o 2 hod
@marenkaF Aha no vidíš to, tak to opravdu záleží na zvyklostech
Ahojky berušky, no já jsem po transferu vyskočila jak laňka, pak doma padla otázka, jestli jsem neměla nahodou chvilku ležet po transferu. Je pravda že to asi nemá žadný vliv. Sukni jsem taky sebou měla a i pantofle, ale když jsem lezla na kozu tak jsem si přišlapla, byla moc dlouhá, no od začátku jsem samý karambol
.
@Pindrušenka teda holka ty si na ty pady uplnej smolar
jeste jsem se chtela zeptat je normalni ze me jeste strasne boli bricho po tom odberu??? nerada bych aby to ublizilo malemu
jinak jsem si vzala jeste tyden dovolene aby potom lezela v klidu ![]()
@marenkaF : Ahojky, mě to bolelo celkem dlouho, ale ta bolest se dala přirovnat slabší menstruaci. Taky jsem měla dovču, člověk aspoň věděl že pro to udělal vše. Po transferu jsem ležela tři dny jen jsem třeba uvařila nebo utřela prach. Ale opravdu hodně bumbej a dodávej tělu tu bílkovinu, protože po tom jak se mě to embryjko zakouslo, tak jsem na sobě pozorovala čím dál víc nafoklé břicho. A v kolik tam máš dnes volat?
@Pindrušenka taky chci proto udelat vse abych se pak neobvinovala, mam volat v 11 tak uz se tesim
![]()
@marenkaF
gratuluju k úrodičce. Snad se jich uchytí co nejvíc ![]()
Taky jsem se ptala na to, co s našima třema frostíkama a darovat nepůjdou. PRý kvůli věku
Tak si je ještě jeden rok necháme a pak se uvidí..
@Pindrušenka
dobrý, NT+ screening vyšel dobře, tak mi spadl kámen ze srdce
Četla jsem tady ty tvoje karamboly, tak snad už sis to odbyla ![]()
@Tonyax : No jo jsem šikovná, ale začala jsem cvičit na tu páteř a zlepšuje se to. Měla jsem štěsti byla jsem jen dodřená a naražený levý bok kde mám uloženou placentu, tak doktoři nechtěli riskovat, protože jsem měla velke bolesti v oblasti dělohy. Tak jak po dvou dnech vyloučili odlučování placenty tak mě propustili, dali me na ty křeče vysoké dávky hořčíku a za tři dny jsem byla celkem v poho. Nejhorší byl ten pocit když jsem přestala cítit pohyby, ale už prcek řádí dnes jsem měla ve 4 ráno budíček asi se stěhoval v poslední době mě nuti ležet jen na zádech, je to sranda
.
@Pindrušenka Hlavně na sebe dávej pozor ![]()
Máš ranní ptáče
. Já už se strašně těším na pohyby.
@Tonyax : Já jsem je začala cítit kolem 22.týdne. Ve středu záčínam 26 týden, strašně to letí. A kdy máš ty termín porodu. Mě ho v tom 13 týdnu posunuli o jeden den, původně jsem měla 29.července a ted ho mám 30.července.
@Pindrušenka mě taky o jeden den, takže 15.10. To budeš mít super, můžeš drandit s kočárkem v tom nejhezčím počasí ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.