Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pindrušenka ono by to ani nedelalo dobrotu bydlet s rodici takhle alespon mate ten klid
@Clariss : No a to bude ještě hůř, to je teprve začátek. Já mám pořád takový chutě, no hrůza. Ted jsem přemýšlela co bych si dala tak jsem si udělala horkou čokoládu. Pořád bych jedla.
@marenkaF : To jo, mám pár spolužaku ze střední a taky bydleli u rodičů a po pár letech šli co nejrychleji pryč.
@marenkaF Určitě se ozvi, hlavně klídek i když se to řekne viď??
…hodně pij, jak radila @Pindrušenka ten hyperstimulák fakt není žádná legranda, mě to stačilo po všech komplikacích to byla třešnička na dortu, ale vypadá to, že to stálo za to prdík bojuje, dotáhli jsme to k průkazce a dneska jsem 10+4tt.
@Pindrušenka No jinak co se týče u mě chutí, tak já zas ulítávám na mrkvi
,no co máme doma králíka ![]()
@Pindrušenka
no tak majinko, ne dělám si srandu. Náhodou dostává odřezky jablíčka, okurky, patky od mrkve.No asi to není co bejvalo, ale má smůlu. Chlap se mi docela směje, ale nevím proč nemůžu pomoct ![]()
@Clariss : Segra taky v těhu ujíždela na mrkvi
, určitě lepší jak sladkosti. Živě si dokážu přectavit jak králík slintá pěkně v kleci, když se láduješ mrkvičkou.
.
@Pindrušenka Přesně tak mám to jako náhradu za sladký a teď mi došlo, že to nějak nevyhledávám, no Kéma čučí jak puk to je fakt.Je to sranda
![]()
@Clariss : Já se z tebe dorvu
, ale hlavně že se máme dobře
.
Tak dnes posledni 2 injekce
v sobotu odber
a pokud to pujde hladce tak pondeli nebo utery hura pro mimi
![]()
@marenkaF : Ahojky, tak to gratuluji, a uvidiš jak to uteče. Večer si davaš injekci na dozrátí vajuch?
@Pindrušenka muzu se zeptat co ste si bebou brala na ten zakrok???
@marenkaF : Jen papuče, košilku nebo delší triko, vložky kdybych špinila a ručník, ale ten nebyl potřeba. A ještě jsme platili zalohu cca 12.000.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.