Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marenkaF Jé ahoj už jdeš na to, tak to je super. Držím palce. Jinak s tou zálohou my platili 22700,– plus 5000,– za mrazáčky, takže žádná hitparáda ![]()
@Clariss ja mela platit taky 23 000 ale ze jsem vztoupila do jejich programu tak mame slevu 5000 plus kazdou navstevu 500kc ve stravenkach jako prispevek na cestu. popravde mam z te soboty uz strach bojim se jak to dopadne a jak se budu citit po narkoze
@marenkaF jasně tak to je fajn, že to máš v akci…jinak neboj to zvládneš, tým byl super, anestezioložka mi popřála ještě dobrou noc
,ani jsem nestihla dokončit větu a už jsem slintala
.
@Clariss no snad daji poradnou davku rada bych se poradne vyspala
davaji i ten oblbovak???
@marenkaF můžu tě uklidnit, není to klasická anestezie, ale analgosedace, to znamená krátkodobá, kdy se po podání protilátky hned vzbudíš…žádnou premedikaci nic se nedává. Ďobnou ti flexilku a potom rovnou do ní ti lupnout uspávačku. To zvládneš, chvilku si ducneš a bude, neboj ![]()
@Clariss chvilku??? ja chci spat moooc bavi me to
no ale kdyz ctu jak ste to vsechny zvladly tak to zvladnu taky
![]()
@marenkaF tak o tom nepochybuj, jasně, že to zvládneš, levou zadní…
![]()
@Clariss v tom pripade se tesim jak se vyspim i kdyz kratko ale poradne
![]()
@marenkaF
výkon trvá cca 20min, potom si asi 2 hoďky poležíš na pokoji…zbytek pak doženeš doma ![]()
@Clariss tak to je bomba to poslu chlapa nakoupit a pak uz jen hura domu, dekuji za uklidneni
Tak devcata mely ste pravdu narkosa byla v poho az na ty bolesti bricha jeste tet nemuzu moc chodit
ale v utery hura pro mimi
![]()
@marenkaF : Ahojky, tak gratuluji. A kolik si nakonec měla odsáto vajíček?
@Pindrušenka ahojky mela jsem jich 20 tak doufam ze z toho neco bude ![]()
@marenkaF : Tak to je sušná urodička. A máš si tam ještě volat?
@Pindrušenka jj rikaly at si v pondeli zavolam ze domluvime na kolikatou mam v utery dojet tak doufam ze budou uz jen dobre zpravy ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.