Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tonyax : Hlavně musí být do porodu už vše v pořádku. Jen doufám že nebudou velky vedra. Taky jsem řikala, že je to super, že s kočárem budu moci vyrazit hned do terenu. Jen nevím jak vellke množství oblečku si mam pořidit.
@marenkaF : Tak to gratuluji
, hezký počet
. A kdy jdeš na ten transfer?
@Tonyax @Pindrušenka dekuji
rikala jsem si ze by mohlo stacit zmrazit tak 3 uvidim co rekne zitra doktorka a nejak se domluvime
jinak si jedu pro mimi zitra v 11 tak uz se nemuzu dockat ![]()
@marenkaF to věřím. Najednou jsou to fofry
To po transferu se to povleče…
My měli frostíků 6 a tři nám zbyli. Radši víc jak míň.. ![]()
@Tonyax ja bych dala vic ale mam strach ze to bude zas moc stat a ja uz dala do toho vsechny pujcene penizky
![]()
@marenkaF : Uvidíš zítra. To je pravda že se to vleče, nejvíc se to vleklo ten první týden, teda aspon u mě, protože jsem byla doma. Další týden mě utekl hodně rychle, protože jsem neměla na to čas myslet, v práci bylo práce nad hlavu, těhu test jsem měla schovanej, tak jsem nemela choutky se testovat. Neboj zítra se dočkáš, budu na tebe myslet.
![]()
@marenkaF to chápu, taky jsme to počítali, protože jsme měli 11 embryí. Nakonec jich po té pěti-denní kultivaci zbylo 6, takže bylo po starostech. Počítala sis, kolik to bude stát?
@Pindrušenka kdyz nepocitam cestu tak na 25 000, cesty taky na dost do repromedy to mame 70 km,, no ale co tak si zas od nekoho budu muset pujcit ja jen doufam ze to druhe pujde samo
jinak mam pocit ze dva tydny cekani nez zjistim jestli jsem tehotna je strasne dlouha doba
![]()
@Tonyax jeste sem to nepocitala mrknu na jejich stranky jinak v papirech mam psany ze kazdy embrio nad 2 stoji 1000 ty dve me hradi asi pojistovna
@marenkaF já se musím podívat, jak to bylo u nás, to by nás těch šest stálo 9000 a to se mi zdá moc ![]()
@marenkaF jinak v ceníku je
Kryokonzervace - vitrifikace embryí na 1 rok - první 2 pejety (embrya zvlášť) 5000,00
Kryokonzervace - vitrifikace embryí na 1 rok - každá další pejeta 1000,00
Teď nevím, jestli za těch 5000 jsou dvě nebo 4 embrya
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.