Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marenkaF : To je individuální, každý reaguje jinak. Já jsem měla taky 8 dnů dovolene pak týten a něco v práci a pak když jsem věděla že jsem těhotná tak se ve mě začala tvořit volná tekutina tak mě Koukal doporučil neschopenku, že mě hrozilo obrácení vaječníku. Kdyby se to stalo musela bych na operaci, a to jsem nechtěla. Na neschopence jsem do ted a nelituji toho, protože bych mohla potratit.
@Pindrušenka samozrejme kdyby me hrozil potrat tak bych urcite byla taky na neschopence kdyz uz si to dite takovou cestou udelam tak at je v poradku a kdypak mate vy termin porodu???
@marenkaF : Termín máme až 30.července, to je ještě hodně daleko. Dnes začínam 25týden.
@Pindrušenka je to uz se vam musi pekne rysovat brisko, tak hlavne at ste oba zdravi a uz zadne pady ![]()
@marenkaF : Jo jo bříško už je solidní a 9 kg na hoře. Posledních 14dní to nějak houplo až jsem se lekla, když jsem viděla kam až to skočilo. Snad už pady nebudou mám domluvený nějaky hodiny cvičeni pod dohledem tak snad to pomuže a přestane mě bolet hlava.
@Pindrušenka a to mas zablokovanou pater??? taky jsem mela jednou takovej pad bylo to nedavno me se blokuje bederni pater a kdyz nechodim na rehabky tak me casem ochrnuje noha to pak musi na kapacky a injekce
@marenkaF : No na pohotovosti mě řekli že ten pad mám od krční pateře. Je to tím že nemám tolik pohybu, protože jsem na neschopence a často jsem musela jen ležet. Už jsem měla tři pády, ale tento byl nejhorší a teprve ted doktory napadlo že to nemam od tlaku i když ho mám nízký. Tak musím něco začít dělat aby se ten pád neopakoval. Dřív jsem měla krční pateř v poho.
@Pindrušenka je to hrozny jen se clovek prestane trochu hybat hned ma nejaky problemy taky pomale zjistuju jestly je nejaky cviceni pro tehulky ![]()
@marenkaF : Taky jsem se koukala a výber celkem je. Jen mě nevyhovuji ty hodiny, hodne hodin je až na večer a to nemám vycházky.
@Pindrušenka to je fakt blby nechapu proc ty vychazky davaji maji to dat jako celodenni a je to
@marenkaF : Dřív to tak bylo, ale zrušili to. No jo těhulky mají smůlu. Už nic nenaděláme. Co dobrýho vaříš?
@Pindrušenka no zbylo me trochu mletyho masa tak jsem z toho udala polivku, tet jsem vytahla bublaninu z bilyho jogurtu, jak me rozmrzne maso tak rizek a brambory ![]()
@marenkaF :Šikovná kuchařka
, já jsem teď vytahla meruňkový táč. Já moc tento týden nechci ještě vařit, tak jen nějaký rychlovky. Manžel je na sladký tak aspoň nemusím přemýšlet co k večeři. Mám ještě hodně polehávat a ven jen s doprovodem
a manžel přijede až po páte a to nemám vychazky. Stejně dnes je tam tak hnusně, tak jsem byla jen na terase.
@Pindrušenka je tam skarede no ja varim z nudy muj pritel moc neji staci mu obed v praci a na veceri treba okurka tak ze co uvarim stejne skoro snim jen ja
to je skoda ze nemuzes jit treba na prochazku ja bych sla hned ale do toho pocasi se mi nechce a po dnesnich injekcich nemuzu pomale ani sedet jak me boli vajecniky snad uz zitra domluvime ten odber,,,a vy mate baracek nebo ste v byte
@marenkaF : Máme baráčk 5+KK. Tak si tu hrajeme na schovku. To už tě určo objednají na ty odběry já jsem taky ke konci nemohla skoro sedět.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.