Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Clariss : No citím se dobře, ale ten strach tam pořád je. Celkem dost mě večer boli třísla a kyčle, ale jen večer. Ze začatku to bylo sem tam, ale ted je to dost často. No jo těličko se připravuje a váha taky dost roste. Už si přeji aby bylo vše super, ty pohyby mam dost slaby, protože se snažím pořad neco dělat ale když si lehnu tak je to super jak se tam vrtí.
Ahoj prosim vas chtela jsem se zeptat dneska mam 3 aplikaci a zitra mam jet na ultrazvuk jak se me vytvari vajicka ale mam jeste slabi mesicky tak nevim co mam delat ![]()
@marenkaF Ahojda
,tak bych se tam zeptala až tam pojedeš nebo tam rovnou brnkni, určitě budou vědět co a jak. Já jsem měla dlouhý protokol a mě před stimulaci ještě píchli Dipherelin do zadku…měla jsem vše možný potíže, potom jsem čekala 3týdny a pak se šlo na věc. A jak zvládáš píchání???
ahoj pichani zvladam dobre jen mam obcas pobolivani na vajecnikach jako pri ovulaci, jsem zvedava co mi reknou mam injekce psany jen 5 x a picham si to od stredy tak doufam ze uz nic nepribude uz bych to chtela mit vse za sebou nemuzu se dockat miminka uz si prijdu posedla ![]()
Tak vcera jsem byla na repromede celkem zklamana cekala jsem pres hodinu a jeste pak 10 min v kabince polonaha nez prisla doktorka, jinak me navysili davku ze 150 na 200 gonalu a k to mu cetrodine, v utery jdu opet na ultrazvuk tak doufam ze uz nic dalsiho nebude a budem resit odebrani ![]()
Ahojte, tak já mám už gonal a cetrodine za sebou. Včera jsem píchla 2× ovittrelle a v pondělí mě čeká odběr. Tak mám trochu strach, ale zároveň se už moc těším.. ![]()
Holky chtela jsem se zeptat kdyz jsem si pichala cetrotine tak jsem asi do sebe pichla i trochu vzduchu nevadi to???
Je moni tak to ti zavidim ja doufam ze na to pujdu taky brzo to cekani je strasne dlouhy jsem z toho akorat nervozni
Ahoj holky, můžu mít dotaz? Kamarádka byla na prvním IVF v Repromedě. Bohužel teď o víkendu začala špinit. Mají ještě 2 zmražená embrya. Co teď bude následovat? Bude mít měsíc pauzu a potom ji zavedou další embryo? To se lepí nějaké náplasti, že? Děkuji za odpověď.
Marenko, ja jsem si taky u toho cetrodine pichla vzduch, nejak to nevadilo, jen sem tam mela peknou boulicku a stipalo me to, ale do vecera to bylo pryc. Ja se uz zacinam psichycky pripravovat na rano…U me to bylo vsechno dost rychly, mela sem stesti, ze kdyz jsem si sla pro vysledky genetiky, mela jsem 2 dny pred mesicky, takze sem hned dostala gonal a 5 dnech ultrazvuk, pak dva dny dalsi gonal plus cetrodine v patek byla kontrola a zitra uz jdu.
Doufam, ze to dobre dopadne a bude dost vajicek na oplodneni. Neboj Marenko, dockas se, vim jak se citis a jsi nervozdi, ja sem na tom stejne.
Jo tak boulicku jsem mela taky a uz me zmizela taky jsem se lekla te jakoby vyrazky ale pisou tam ze to muze byt, jinak ja to mam celkem taky rychle po krevnich testech jsem do tydne dostala mesicky tak me dali 4× gonal, vcera jsem mela ultrazvuk nak me gonal navysily z 150 na 200 to ma 3× a k tomu 4 ampule cetrodinu v utery jdu opet na kontrolu jen jsem zvedava jak si to budu v utery pichat mam to zrovna v hodinu kdy pojedu autem na repromedu tak asi budu muset nekam na parkoviste,,,jinak na zitra drzim palecky a dej vedet jak si dopadla
Můj dotaz byl přeskočený, takže ještě jednou:
Ahoj holky, můžu mít dotaz? Kamarádka byla na prvním IVF v Repromedě. Bohužel teď o víkendu začala špinit. Mají ještě 2 zmražená embrya. Co teď bude následovat? Bude mít měsíc pauzu a potom ji zavedou další embryo? To se lepí nějaké náplasti, že? Děkuji za odpověď.
@marenkaF @Monika1987
Tak to nevadí, bude muset počkat do zítřka a zavolat si do Repromedy co dál.. Asi bude muset čekat na další cyklus myslím.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.