Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marenkaF já mám spoustu věcí z prvního těhotenství, ale jinak jsem nakupovala cca od 20 týdne.
Je to asi pravda vycetla jsem tu ze se hodne to prvni potrati a od te doby jsem takova spatna ze potratim ale tesit se budu stejne
no uz se nemuzu dockat jsem rada za tyto stranky pritele uz pomale otravuju s tim jak chci porad o tom mluvit ![]()
@marenkaF : Ahojky, tak vidiš a za chvilku budeštestovat. Jen vydržet. ![]()
Ahoj mam ho kratkej tak doufam ze se neprodlouzi zatim me dali jen 900 jednotek po 150 tak to mam na 5 dni a uvidime jakej bude v sobotu ultrazvuk pry produkuju hodne hormonu sama tak by mohla stacit polovicni davka nez si mysleli
ale rikali ze dyl jak 10 dni bych asi nepichala ze tech 10 dni obvykle staci
@marenkaF : Tak to máš super, já jsem stimulovala Puregonem, protože jsem začala stimulovat po to velkém zdražování. Taky jsem chtěla Gonal, a kolik ted stojí Gonal mě stimulace tím purgonem vyšlo 300 jednotek na 500. Psala mě kamarádka že dávají dobrý akce.
Ja tet vztoupila u nich do nejakyho novyho programu tak vykony na ivf mam o 5000kc levnejsi a gonal 900 me vysel na 2200 no doufam ze uz ani pridavat nebudou ![]()
@marenkaF : Tak to je super cena, v říjnu to bylo mnohem víc. Repromeda dáva často slevy. U nás ta sleva byla taky dost.
Vim ze davali i nejaky slevovy kupony ale to bych tam musela osobne prijet a to sem v te dobe nemohla ale i tak s tema slevama bych mela platit misto 30 000 ale 23 000 a to se vyplati
uz jen doufat ze se to podari nervy trosku mam prestala jsem kourit tak se snazim porad neco delat abych na to nemyslela je to blbej zvyk ![]()
A jak si snasela ty injekce ja spatne snasim svoje hormony jak jich produkuji moc boli me bricho, prsa a mam strach ze po techle aplikacich to bude horsi
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.