1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
978
16.4.14 19:06

@Laura87 : Ta Jonášova metoda je detox. organizmu. Já to doma musím pohledat, už je to 5 let co jsem tam chodila a pak ti písnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
16.4.14 19:18

Ahoj děkujeme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2094
16.4.14 19:34

Zdravím nechci vám nějak lezt do diskuze, ale chci se zeptat…píchala jste si některá z vás pregnyl 1500 po punkci 4,7 a 10 den?? a pokud ano odůvodnili vám to a za jak dlouho jste potom testovali?? děkuji za odpověd :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
16.4.14 19:51

@macina25 : Ahojky, já jsem si Pregnyl vůbec nepíchala ani nevím že se něco takhle aplikuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
16.4.14 20:00

@macina25 taky nemam tu zkusenost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2094
16.4.14 20:42

@marenkaF a proč jsi si měla píchat?? Málo odebraných vajuch, nebo jaký důvod?? A pjaký jsi měla úspěch??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
16.4.14 20:54

@macina25 s tim nemam zkusenost to jsem si nepichala promin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
16.4.14 21:02

@macina25 pichala jsem si pred odebranim a odebraly mi 20 vajuch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2094
16.4.14 21:03

@marenkaF já si přečetla, že si zkušenost měla. promiň jsem nějak mimo. Snažím se zjistit co nejvíc info, ale asi velice nikdo neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
16.4.14 21:06

@macina25 kam chodis ze ti k tomu nic nerekly??? jak tam pojedes tak se na to poptej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2094
16.4.14 21:12

@marenkaF chodím do Brna…bylo mě řečeno, že na lepší uhnízdení embrya, tak jim samozřejmě věřím, jen jsem chtěla vědět proč to mám, protože stím tady mezi holkama co podstupují umělko moc zkušeností nikdo moc nemá. Třeba na odebírání jsme tam byli tři a jen já jsem ho dostala. Už mám po transféru, tak se uvidí jak to dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
16.4.14 21:15

@macina25 ja mela transfer vcera :D a jediny co beru tak leky co se berou dlouhodobe a zavadim si cipky ktere mam na 70 ma to udrzet embrio v deloze :D ja chodim na repromedu do brna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2094
17.4.14 07:44

@marenkaF já měla transfér jednoho včera :-) Kolik jsi si nechala zavést ty??? Já chodím do Unici. Taky beru listovku, prednison, estrofem a píchám denně agolutin. Mám za sebou už 6injekcí, ale zadek začíná pomalu bolet na obou stranách :-) Jo vím, že se taky můžou zavádět čípky, dali mě radši injekce, protože čípkem se vstřeba prej jen 70% a zbytek se vyloučí z těla ven, ale sama tomu moc nerozumím. Každy CAR volí jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
17.4.14 10:38

@macina25 taky jsem si nechala zavest jen jedno myslim ze pro zacatek to staci :D teda ale to jsem nevedela ze se pichaji injekce i po tom to si me prekvapila, dneska jeste budu volat kolik me prezilo vajicek, skoda ze za to zmrazeni chcou takove penize muzu si nechat zmrazit uz jen 3 :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2094
17.4.14 10:46

@marenkaF jo jo píchá se…většinou co tady tak čtu, tak píchají agolutin do té doby než zjistí, že jsou těhotné a pak jim to vymění za zaváděcí čípky, nebo prášky. Najed si tady na slovo agolutin a uvidíš..co tam píší jiné děvčata. Jako jak jsem říkala mám jich za sebou 6 a ještě 14 před sebou :,( plus dvakrát pregnyl. Já nechci dvojčátka proto jen jedno a druhé jsem nechala zamrazit (měla jsem odebrané jen tři a dvě vydrželi do 5dne).zamražení jednoho 3990,–je to dost to uznávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.