1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
978
28.4.14 10:40

@Reprovera : Ahojky, na 3D jsme nešli, taky nám to příjde moc peněz. Ono se na tom ultrazvuku může stát že se nenačočí a uvidíš jen pozadí :mrgreen: :mrgreen:. Šak uvidíte ještě maš čas se rozhodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
28.4.14 10:50

@marenkaF Ahojky, za KEt se platí 7500Kč a my by jsme teď ještě chtěli i tu akupunkturu a to jsou další myslím dva tisíce k tomu…my jsme měli dvakrát KEt se všemi náplastmi a léky a teď zkusíme na poslední šanci nativní KEt, to je myslím bez náplastí…O tom hatchingu jsem ještě neslyšela, co to prosím je? ale to ani snad v Repromedě nedělají nebo ano??
A kdy jedeš na krev a na UTZ? třeba ješě překvapíš a nakonec bude pozitivní krev..moc bych ti to přála.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
28.4.14 10:57

@Laura87 ahoj to jsem nevedela ze se u toho dela i nejaka akupunktura,,o tom hatchingu jsem cetla ze embriu nariznou obal aby mohlo opustit obal a lepe se uchytnut ale na repromede jsem nic takoveho nenasla ta to asi nedela zkusim se kdyz tak na to zeptat na krev jdu ve stredu, chtela jsem se zeptat ty naplasti jsou v cene toho Ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
28.4.14 10:59

@marenkaF jen jsme tak zběžně jukla na ten asistovaný hatching a ten KEt mi přijde lepší i s ohledem na to, že tam hrozí třeba porušení embrya a tak a navíc tam píšou, že to doporučují ženám nad 37…ale nevím, podstupovaly jste to tady holky některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
28.4.14 11:00

@Laura87 ja si myslim ze by to mohlo byt lepsi ohledne zahnizdeni vajicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
28.4.14 11:03

@marenkaF mně akupunkturu nabídly před a po KEt, že se tím na těch 1č dní prý trochu uklidníš, ale nevím, ještě to zvažujem..
Nene, náplasti i léky(anopyrin, prednison)a utrogestan na zavádění si hradíš zvlášť, 7500Kč je jen za samotný výkon…léky to je pár korun, nejvíc výjdou ty náplasti a ten utroš, ale není to zase taková hrůza..Já jsme si fasovala víc těch náplastí, protože se mi vždycky během týdne jedna sloupla, tak radši pro sichr..Ale to ti všechni vysvětlí, až tam teď pojedeš…Navíc, ještě pořád neztrácej naději.. :* na ten hatching se zkus optat, ale taky si myslím, že o tom nikdy nemluvila dr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
28.4.14 11:07

@Laura87 nadeji neztracim jen se na to nechcu zas moc upnut at nejsem pak moc zklamana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
28.4.14 11:09

@marenkaF jinak na KET můžeš začít stimulovat, hned jak to dojde MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
28.4.14 11:10

@marenkaF vím, jak ti je, když jsem si dělala první test po KEt, tak jsem byla odjetá mimo domov a po negativním testu jsem se nemohla dát psychicky do pohody, navíc jsem musela čekat týden na krev, než jsem se dostala domů a to dvouhodinové čekání na ten výsledek…Ještě když ti řekne, je to opravdu negativní, začneme plánovat další…tě na chvilku zlomí ikdyž si to člověk nepřipouští…Třeba to výjde, budu na tebe myslet.kdy tam jedeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
28.4.14 11:11

@Tonyax tak to by bylo super kontrolu mam ve stredu a MS mam dostat v patek nebo sobotu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
28.4.14 11:11

Holky, měla jsme některá i vyšetření imuno? to nás ještě čeká..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
28.4.14 11:12

@Laura87 jedu tam ve stredu tak kdyz to bude negativni tak hned se chcu domlouvat na KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
28.4.14 11:12

@marenkaF jj, je to rychlovka, já jsem si dávala pauzy, abych se dala trochu dohromady..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
28.4.14 11:14

@Laura87 ja uz jsem s tim nejak smirena ze stejne na to KET budu muset jit tak uz se pomale tesim na dalsi mimco ale jak rikate treba me jeste prekvapi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
28.4.14 11:15

@Reprovera přesně tak už máte první screening za sebou byli jsme ve čt a vše v pořádku. No s tím pohlavím nevím, nevím, ale uvidíme. Víš jak to někdy je, teď můžu být hrdinka přijde ultrazvuk a… :lol:,ale chtěla bych to vydržet. Zase pár přátel mi říká ať si to necháme říct kvůli výbavičce, kočárku atd. Přítel se zatím drží, ale dle posledního ultrazvuku je přesvědčený, že je to kluk :P

@marenkaF takže ve středu se to rozsekne, neboj ono to dopadne, pokud ne teď tak KETík určitě, věřím tomu. :hug: Já čekala 5 let než jsem vůbec mohla podstoupit IVF a dočkala jsem se, takže jedeme a bojujem. :potlesk: Je moc fajn, že k tomu přistupuješ s takovým odhodláním…jen tak dál :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.