Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@vercaamartin : Jak moc porod bude rizikový mě už asi řeknou v ten pátek. Tak to jsi dobrá, že už jste to zkoušeli
. Jen doufám že jak se malá tak strašně vrti že nebude omotana do pupeční šnury. No uvidím co v ten pátek. Tak se hlavně drž a v pátek pak napíšu jak jsem dopadla, ale jsem v nemocnici až na 14:00 a víš jak to chodí v nemocnicích můzou mě vzít až kdo ví kdy. Pa ![]()
@Pindrušenka ahoj tak dnes jsem byla na repromede na UZ rekly mi ze mam dojet jeste v patek na UZ tak doufam ze to bude vse ok aby sme mohly na KET
@Pindrušenka no to nevim snad me to reknou v patek rikala ze budou sledovat delohu jeste rikala ze folikuly maji jen 12 mm, jinak me rekla ze by problem nemel byt a kdyby tak ze by me daly dalsi mesic naplasti no uz zacinam mit obavy
@Pindrušenka myslela jsem ze se jde do toho hned a ne ze se jeste sleduji fulici atd
@marenkaF : No to jsem taky nevěděla. S ketem nemám žádnou zkušenost. Uvidíš že to klapne, do pátku času dost ![]()
@Pindrušenka jo doufam ze se uz bude planovat jsem natesena jak maly decko ![]()
Ahojky všem, tak jsem dnes dopadla dobře v rizikové poradně. Malá váží cca 1400g a sedí mě pánevním dnem v děloze, hlavičku má nad pupkem k prave straně. Doktorka mě říkala že je to ještě brzo ale pokud se neotočí hlavičkou dolů tak na 100% jdu na císaře a pak záleží na velikosti, protože mě nemusí ta děloha vydržet ten tlak po operacích. No uvidíme za 3 týdny. A co vy?
![]()
AHOJ NEVÍTE CO TEN KOUKAL? JESTLI UŽ MÁ TU ATESTACI? NEBO JESTLI SE VRÁTÍ? ![]()
@vercaamartin : Ahojky vůbec nevím, ale chci do Repromedy volat tak se pak muzu zeptat. A co děla tvuj bobíšek?
@vercaamartin píše:
AHOJ NEVÍTE CO TEN KOUKAL? JESTLI UŽ MÁ TU ATESTACI? NEBO JESTLI SE VRÁTÍ?
@Kikuška90 ON DĚLAL V REPROMEDĚ NEVÍTE PROČ JE TADY???
@Pindrušenka REPROGENESIS
Ahoj všem mám tu léky co mi dali v Repromedě a ráda bych je prodala protože je škoda je vyhodit a než jim skončí datum spotřeby jsou tu náplasti estrapech do 11měsíce 2014 rosalgin výplachy a utrogestan a další zájemce pište na mobil 732 711 533 Dobešová
ESTRAPATCH NÁPLASTI 16KS SPOTŘEBA DO 11-2014
FERRO FOLGAMMA ŽELEZO CELÉ BALENÍ SPOTŘEBA DO 5-2015
ESTROFEM 2CELÉ BALENÍ DO 4-2016
PREDNISON 2 CELÉ BALENÍ 2-2016
MAGNEROT HOŘČÍK 60TABLET DO 9-2018
@Pindrušenka ahoj tak sme KET nenaplanovaly, dostala jsem utrogestan a naplasti tak snad uz pristi mesic pujdem na to
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.