Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marenkaF ja byla na odberu ve stredu a diky tomu PGD mam odklad, ale jeste nevim na jak dlouho
.Taky jsem si myslela, ze do 5 dnu budu mit transfer, ale musim cekat az do pondeli jakto dopadlo.Ty tri dny byli hrozne myslela jsem ze se zblaznim dolesti, bylo to strasne.Byla jsem nafoukla a nevedela jsem jak sedet, lezet jak to bolelo.Ale dneska je to uz lepsi.
@jarunka13 tak v pondeli dej vedet jak ti to dopadlo snad to bude dobry ja zas cekam na KET
@jarunka13 - Ahoj, mě taky dělali PGD. Transfer byl 5.den nebo 6.den od odběru. Měli jsme jen jedno zdravé embryo, a to teď ve mě už 6 měsíců roste ![]()
Určitě ti to klapne ![]()
Ahojky holky, tak jsem volala do laboratore a je v poradku jen jedno embryo
, pristi tyden by se me meli ozvat co bude dal.Uz se me to zda nekonecne a strasne dlouhe.
@Reprovera ahojky, tak to ti vyslo krasne, ja mam take jen jedno a mam z toho obavy.
@jarunka13 - Mě řekli že máme jen jedno když jsem tam přijela na transfer. Tak jsem nemela čas o tom ani přemýšlet ![]()
Ale ber to tak, že je velice kvalitní s obrovskou šancí na uchycení. (ty špatné by se buď vůbec nechytily nebo hůř - chytily a byl by pak problém..potrat nebo vrozená vad..
)Já věřím, že s tímto mrňouskem ti to klapne a můžeš se jich hned zeptat na pohlaví. Já se ptala, když jsem po 14 dnech od transferu přišla na krev a potvrdilo se těhotenství.
A tobě ho nedají „čerstvé“?
@Reprovera budu doufat, ze to bude probihat v poradku.Mas pravdu, ze jistota je jistota, nez byt pak zklamana.Ani sama nevim, nez jsem se stacila na neco zeptat, tak pani me polozila telefon. Volala jsem tam trikrat a porad odsazeno, asi maji frmol.Ale podle toho vseho, cerstve nebude.
Ahoj, nevíte, za jak dlouho znají výsledek PGD? Zůstalo nám k prošetření 6 kousků z 12, tak se modlím, aby byla alespoň některá vhodná k zavedení.
@Adona-i ahojky, ja cekala na vysledek 7 dni, dnes jsem tam volala a musim zase cekat asi 9 dni, ale co vim, tak treba jine holky to meli uz za pet dni.Ja mela 17 kousku, z toho 6 dobrych a 3 jeste dozravali, nakonec po tydnu jich bylo 7 a dneska me rekli, ze je v pkradku jen jedno.
@jarunka13 jedno po pgd vyšetření? Já si dneska teprve volala na to, kolik jich budou pgd vyšetřovat. To už mi prý budou volat oni, až budou vědět. Se tak strašně bojím…
Na OPU jsem byla před týdnem.
@Adona-i bohuzel z tech sedmi opravdu jen jedno, ja byla na odberu minuli tyden, druhy den jsem tam volala kolik jich mam a dneska jsem mela volat jak se to vyviji dal, taky to nechapu, zadna z nas to tak nemela dlouhe.
Ahojte devcata dneska jsem mluvila se svou gyndarkou a rikala ze me neschopenku na dovolenou prepsat nemuze jeste uvidim jak na repromede jinak asi musim nechat dovolenou propadnout ![]()
@marenkaF ahojky, tak to je skoda, ja si taky myslela, ze to nejak jde udelat, ale uvidis, treba v repromede to vyjde
@jarunka13 snad jo rada bych si zajela odpocnut nekam a odreagovat prospelo by me to ![]()
@marenkaF to ti verim, ale jeste mas nadeji v Caru, tak tam to treba vyjde ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.