1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1303
2.6.14 14:42

@jarunka13 snad jo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
4.6.14 08:48

Ahojte holky zbyly mi 2 krabicky Utrogestanu nechcete nektera. Ja jiz nevyuziji expirace 2015 daruji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
4.6.14 21:53

@kachorka J JÁ NABÍZELA VÍCE LÉKU NIKDO NIC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
5.6.14 08:42

Vercaamartin:To je skoda holky, ktere jdou na to poprve nevi, ze budou Utrogestan uzivat cele 3 mesice takze tech krabicek padne docela dost. Ja mela 6 tbl denne, ale kazdy to ma jinak. Navic bydlim na Vinicni takze od Repromedy kousek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
5.6.14 14:05

@vercaamartin @kachorka J ahojte holky ja vam psala do soukrome zpravy, vam to nedoslo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
5.6.14 18:36

Ne neprislo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
5.6.14 21:52

@kachorka J BYLA PRÁZDNÁ TA ZPRÁVA :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
6.6.14 15:54

@vercaamartin ja ze bych si od vas vzala estrapatch 60 jestli mate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
6.6.14 17:53

Ahojky všem tak dnes mám po kontrole 32+2 a jsme v pořádku. Malá váží 1860g a čípek se mě až teď zkratil. Musím brát 8 tablet magnezka. Potvůrka si pořád lebedí pánevním dnem, tak uvidíme. A jak se všichni máte? :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
6.6.14 18:16

@Pindrušenka Ahoooj tak to je krásná zpráva, jen tak dál a to že pořád hačá, snad nevadí, třeba se umoudří a skulí se :lol:.Hlavní je, že jste v pořádku. Já zas řeším dilema a to, že mi asi začal tvrdnou pupík. Čekáme první mimi, takže nechci hnedka plašit. Začalo to teprve dneska tak snad to bude O. K.Magnésko zatím neberu, jenom piju magnezku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
6.6.14 19:56

@Clariss : Ahojky, tak to ti tvrdne brzo ale stát se to může. Mě dnes doktorka říkala v nemocnici že když se to stane 10-15 krat za den ze je to v normě v mojím týdnu co jsem. Kup si tablety Magnésium jsou lepší a zabere to skoro hned. Já mám brát 8 krát denně. Já čekám taky první mimčo a začínám mít z toho bobky. Když jdeme spát, tak já na manžela a myslíš že to dáme a on, no jasně a už spi :mrgreen: :mrgreen:. Já spím jen mezi 24:00 - 5:30 a mezi tím jdu k ránu na WC. :mrgreen: Čím je větší bříško tím se mě hůř spí. A co ty jak to dáváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
6.6.14 21:01

Ahoj @Pindrušenka : To je krásný! A ta váha, paráda. Já jdu na kontrolu v pondělí, už se strašně těším. Po čtyřech týdnech to jsou muka :) Malej by měl vážit cca kilo. Ty jo, 8 tablet? Aspoň ti to hned zabere. Mě taky začalo tvrdnout břicho. Cca 3 týdny zpět, takže v nějakým 23 - 24 týdnu. A předepsala mi Magnosolv - jeden ráno. Myslím, že je to pro mě málo. Mě to min.tak 10× za den ztvrdne… :( A to tvoje spaní taky nic moc. :think: Ale je pravda, že s tím břichem to půjde i mě čím dál hůř… Naštěstí v létě člověk chodí později spát. Už máš výbavičku celou? Zítra jedem pro kočárek. Tak se těším že to bude i výlet.. jedem až do Ostravy.
@Clariss : Taky se snažím pít magnezku, ale mám pocit, že to na mě snad nezabírá i s tím Magnosolvem co piju. Tvrdne mi to pořád stejně nebo víc.. Ale určo neplašíš. Mé ségře začalo tvrdnout břicho už v 16 týdnu.
Holčeny, jsem ráda, že jsem tu na vás narazila a přeju vám krááááásnej víkend! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
7.6.14 10:33

@Pindrušenka Ahojda,děkuju za odpověď, taky si říkám, že je to docela brzo :think: dneska jsem 19+0tt. No a tablety Mg lacticí doma mám, ale zase nasazovat sama si ho nechci, tak počkám do pondělka na kotrolu. Jinak mě to včera tvrdlo nebo spíš pnulo tak ještě dvakrát, ale v noci byl klid.No a rozhovory s partnerem typu zvládnem to???Odpověď je vždy stejná :P :Jasná zvládnem, proč ne??Otočí se chrochtáčkem ke zdi a už ho bere :lol:

@Pindrušenka No tak jak asi píšeš, je to prostě kus od kusu, viď??A taky jsem ráda, že jsem narazila na super partu :lol:

Takže holky taky přeju krásnej víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
7.6.14 10:57

Ahoj holky :mavam:

vy už máte ty prcky velký :) Frostík má zatím 21cm a 370g.

@Clariss mě břicho tvrdlo taky tak nějak brzo, ale naštěstí to teď přešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
7.6.14 13:31

@Reprovera : Ahojky, no vybavičku celou ještě nemám, kupuju něco po něčem. Oblečeníčko mám už asi vše, ted v týdnu to chci začít prát. Dneska manžel pokládá do pokojíčku plovoučku a jak to bude dodělaný tak už chci dávat věci na místo a né to pořád někde přetahovat. Jednorázovych plen mám nakoupeno skoro na 3 měsíce. A jaky kočárek jste nakonec vybrali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.