1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
468
16.6.14 12:06

@marenkaF JÉ,toto uteklo, budu na tebe myslet a držet palečky, ať se mrňous pěkně uvelebí.:)Já čekám na ms, pak kolem 14tého dne na utz a tak počítám v půlce července na KET, už se taky moc těším a doufám, že nám to vyjde.
JInak tu stravu, taky jsem to někde hledala a našla jsem, že v den implantace embrya, bys měla sníst celý čerstvý ananas a pak tam byla tmavá rýže, tuňák, bio jogurty, jedno vajíčko denně a nejíst studená a syrová jídla kvůli studené děloze, ale nevím..jedly jste holky něco zvláštního po transferu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
16.6.14 18:53

@Laura87 taky budu drzet palecky, o tom ananasu jsem taky cetla asi si ho koupim, pak jsem si rikala ze treba vic jest ryby a jogurty, no uvidime doufam ze uz to vyjde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
16.6.14 18:54

@Adona-i ahoj me budou psat ve stredu neschopenku tak ti dam vedet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
16.6.14 22:48

@marenkaF teda já jsem si tu ms snad vymodlila, vypadá to, že dorazí dřív, než má, asi se tak moc těším a přeju si to, že dorazí dřív..Ananas říkal manžel, že mi sám nachystá den předem, aby mě nepálil jazyk :) a doma mám koupené bio jogurty a tmavou rýži, ještě nakoupím nějáké rybky, jak říkáš a budu se snažit i teď i potom si dávat víc bílkovin..Takže zítra šup pro ananas a budu držet palečky…já se musím objednat na utz…a co náplasti a prášky, snášíš to dobře? já nebudu brát nic, tak snad bude vše jak má, tey myslím na utz pak.. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
17.6.14 08:17

Holky, kde jste to vyčetly s tou stravou? Já nemůžu nikde nic najít.
Já budu mít KET v nativu, tak chci tu sliznici podpořit co nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
17.6.14 08:23

@Adona-i Já budu mít taky nativní KET, už máme dva neúspěšné KEty s práškama za sebou a člověk něco pohledá, něco získá od ostatních maminek, co už touhle fází prošly…a za zkoušku nic nedáš, ty bílkoviny jsou asi potřeba, takže mlíko, jogurty, tvaroh, ryby, a ten ANANAs :)a ty máš první KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
17.6.14 08:55

@Laura87 já budu mít první KET. Nikdy jsem si nemyslela, že to budu absolvovat, s otěhotněním nemám problém, ale potrácím. Tak jsme podstoupili IVF s PGD vyšetřením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
17.6.14 14:32

@Laura87 ahoj tet mam vetsi davku utrogestanu 2-2-2 prvni den jsem mela teplotu a tet me docela poboliva brisko jako na ms, ale ty naplasti me docela spatne drzi tet jak neni teplo tak to jde ale jak se potim hruza jedny me nevydrzely ani do vecera…jinak uz si pisu seznam co si pomale nakopim, jeste jsem si rikala jestli by nepomohlo kdyby nas tam nechali chvilu lezet, doufam ze uz nam to vyjde :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
17.6.14 14:37

@marenkaF Taky doufám, musíme si strašně držet pěsti a modlit se za ty fazolky, ať se zakousnou a nepustí..Já jsem to taky něják hledala a ještě jsem narazila na ty nutridrinky, že stačí alespoň jeden nutridrink denně a mělo by to být větší množství bílkovin, tak sena to zeptám v lékárně, ale myslím že tady o tom holky mluvili, určitě po OPU, ale nevím, jak u KETu, ale asi by to mělo být to samé..Já zvažuju právě tu akupunkturu, to ležíš půl hodinky před půl hodinky po..je fakt, že tam to je šup šup a jdeš…ty jo, tak to mě teda náplasti držely dobře, ale je to fakt individuál, mám tady taky nějáké navíc, kdybys ještě potřebovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
17.6.14 14:39

@Adona-i to mě mrzí, ale budeme taky držet pěsti, ať to vyjde..A už víš, kdy jdeš na KET? my jsme taky měli PGD, zbyla nám 3 embrya a teď už máme posledního mrazáčka a tedy i poslední šanci, protože znovu už bychom tolik peněz dohromady nedaly… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
17.6.14 15:09

@Laura87 a tu akupunkturu delaji i v repromede???o tom me nic nerikali akorat jsem prave premyslela ze me pride divny kdyz do me zavedou vajicko a pak hned muzu odejit na to ze me u toho prvniho rekly ze se ve me ani neohralo tak tet me desi aby ze me hned nevypadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
17.6.14 15:10

@Clariss ahoj kocko tak co uz mas mimco u sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
17.6.14 21:18

@marenkaF jj dělají, mně o právě nabízeli už minule, ale něják jsem na to pak zapomněla..ale musíš to nahlásit dopředu, aby oni zavolali té paní, co to dělá..takže tentokrát si ji asi zkusím nechat, třeba pak budu víc v klidu..a navíc právě ležíš před a po a bude to třeba lepší.. :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
18.6.14 07:23

@Laura87 muzu se zeptat kolik to stoji? kdyby nahodou se me to nepovedlo abych pro priste vedela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
18.6.14 08:26

@marenkaF Achooooj beru :mavam:,tak dneska držím všechno co jde :hug: :hug:.Prdík ať se pěkně zakousne.No a já už prcka mám v sobě 21tt, včera jsme byli velkým ultrazvuku a vše je v pořádku :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.