1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9025
18.6.14 13:12

@Monika1987 jé tak to je super :dance: :dance: určitě se chytlo. 12den po KETu jsem taky měla slabší čárku
Gratuluju :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
18.6.14 13:13
@jarunka13 píše:
@oskárek59 ja jsem slysela, ze to muze trvat az tri tydny, ale urcite si tam pro jistotu zavolam

zavolej budu držet palce ať máš pozitivní zprávičky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
18.6.14 13:15

@oskárek59 dekuji moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
18.6.14 13:16

@Tonyax Dekuji, kdyz si to tak napsala, tak uz tomu taky zacinam verit a chce se mi zas brecet stestim :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
18.6.14 13:17

@jarunka13
pak napiš kolik máš bojovníků :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10264
18.6.14 13:21

@Monika1987 Omlouvám se, že vám tady lezu do diskuze - nemám za sebou 1. IVF, ale tentokrát už 3. IVF /v Repromedě/. Pokud je tam druhá čárka 12. den, i když slabá, ale je, je to dost nadějné. Já měla teď 11. slabou, pak jsem raději netestovala a 13. den už byla krásně silná. Důležité je, aby pomalu sílila /každý nebo co druhý den/. Pokud máš mrazáčka po PGD je navíc o dost vyšší šance na úspěch. Držím palce. Moc dobře vím, jaké jsou to hrozné nervy! Zrovna zítra jdu na UZ na potvrzení těhotenství a jsem nervózní jak sáňky v létě!

Držím vám všem moc palce a přeji, ať se všechny dočkáte vytouženého štěstí! ;)

A po zkušenosti s 1. IVF v jiném CARu, je pro mě REPROMEDA jedno z největších štěstí, které nás při té smůle potkalo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
18.6.14 13:24

@oskárek59 to uz vim, jen jedno a prave nevim, kdyz uz vim kolik jich je, nac mam cekat.To me rekli uz po tydnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
18.6.14 13:26

@jarunka13
aháá to jsem nějak nepostřehla, že už víš výsledek
a už jsi objednaná na UTZ po menstruaci?? nebo už jsi byla na konzultaci
kdy budeš mít KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
18.6.14 13:27
@Kájín píše:
@Monika1987 Omlouvám se, že vám tady lezu do diskuze - nemám za sebou 1. IVF, ale tentokrát už 3. IVF /v Repromedě/. Pokud je tam druhá čárka 12. den, i když slabá, ale je, je to dost nadějné. Já měla teď 11. slabou, pak jsem raději netestovala a 13. den už byla krásně silná. Důležité je, aby pomalu sílila /každý nebo co druhý den/. Pokud máš mrazáčka po PGD je navíc o dost vyšší šance na úspěch. Držím palce. Moc dobře vím, jaké jsou to hrozné nervy! Zrovna zítra jdu na UZ na potvrzení těhotenství a jsem nervózní jak sáňky v létě!

Držím vám všem moc palce a přeji, ať se všechny dočkáte vytouženého štěstí! ;)

A po zkušenosti s 1. IVF v jiném CARu, je pro mě REPROMEDA jedno z největších štěstí, které nás při té smůle potkalo!

gratuluju!!! bezva číst takové zprávičky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10264
18.6.14 13:30

@oskárek59 Díky Repromedě máme už jednu dcerku z 2. IVF - přesněji 1. KETu po 2. IVF a teď po 3. IVF /nechali jsme si udělat PGS/ mám //. Myslím, že tam opravdu ví, co dělají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
18.6.14 13:34

@Kájín Take ti moc gratuluji :kytka: :kytka: a děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10264
18.6.14 13:40

@Monika1987 Věřím, že za prá dní budeš gratulace přijímat ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
18.6.14 13:45
@Kájín píše:
@oskárek59 Díky Repromedě máme už jednu dcerku z 2. IVF - přesněji 1. KETu po 2. IVF a teď po 3. IVF /nechali jsme si udělat PGS/ mám //. Myslím, že tam opravdu ví, co dělají ;)

Nám u nich první IVF nevyšlo zůstalo jen jedno embryjko a to se neuchytilo
teď máme druhé IVF i s PGD a zůstane nám i do mrazáčku za chvíli pokud bude vše jak má mě bude čekat KET..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10264
18.6.14 13:47

@oskárek59 Budu držet palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
18.6.14 13:48
@Kájín píše:
@oskárek59 Budu držet palce!

děkuju :hug: těším se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.