Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Clariss dekuji
jsem rada ze ste oba v pohode jen tak dal
taky doufam ze to vyjde ![]()
@marenkaF Taky moc děkuju a chtě, nechtě už víme i pohlaví. To prostě nešlo přehlídnout
, já to poznala hned, tak nakonec jsme si to nechali potvrdit.Bude to chlapeček…takže se nalaď pozitivně a hurá na to. V kolik přesně jdete??
Ahoj holky, tak si predstavte, ze se me jeste neozvali.Uz je to zvlastni, asi tam budu volat.Ted jsem na to nejak nemela cas, meli jsme v rodine umrti, tak jsem mela myslenky jinde
, ale asi si tam zitra zavolam.Na odberu jsem totiz byla pred 3 tydnama.
@Clariss gratuluju k ultrazvuku a k chlapečkovi
![]()
@marenkaF neboj nevypadne
mě taky nevypadlo, dokonce dvakrát
Jdeš na transfer dneska?
@jarunka13 čekáš na výsledek PGD? Taky to u mě dlouho trvalo, volala jsem jim každý třetí den a pořád nic.. Ale 3 týdny je už docela dlouho ![]()
@Tonyax jj, cekam na to2.6 me rekli, ze se ozvou dalsi tyden a uz to bude druhy a nic. A volala jsi na recepci nebo do laborky?
@jarunka13 tuším že na recepci a přepojili mě do laborky.
Já bych jim zavolala..
@Tonyax asi jo, tak ja tam dneska zavolam. A ty jsi cekala jak dlouho?
@Tonyax ted jsem v praci, tak az odpoledne tam cinknu, at vim
@jarunka13 myslím, že dnes ti budou volat. Byla jsi na OPU dva dny později než já a mně volali v pátek. Když to nevydržíš, tak zavolej.
@Adona-i asi jo, ale uz se me to nezda, je to strasne dlouhe
Ahoj holky ja na vysledek PGD cekala skoro 5 tydnu, pak uz jsem to nevydrzela a volala na recepci, jestli by nemohli zjistit co se deje a druhy den mi volali uz vysledek. Bylo to strasne cekani.
@Monika1987 ahojky, opravdu tak dlouho? To nevydrzim. A rekli ti, proc to tak dlouho trvalo?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.