Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
6.6 jsem byla na kryoembryotransfer, kde bylo preneseno v nativnim cyklu jedno embryjko ve stadiu blastocysta, bohuzel PGD proslo jen jedno, nemam zadneho mrazacka, tak doufam, ze to dobre dopadne…
Nerekli mi nic, jen vysledek a ze se mam obednat na ket, byl to tak rychly hovor, ze sem ani nic nestacila rict ![]()
@Monika1987 to znam, taky kdyz jsem tam volala poprve, tak rozhovor trval 25 vterin, hruza
@Monika1987 me prave taky rekli, ze po PGD mam jen jedno a ze mam cekat, az se ozvou, take nemame mrazacky, bohuzel. Drzim ti pesticky, aby to vyslo ![]()
@Monika1987 5 týdnů? To na tebe zapomněli? ![]()
Držím moc palce, ať se chytne a nepustí
![]()
@jarunka13
mě volala přesně po 14-ti dnech od OPU slečna z recepce a pak jsem mluvila i s paní doktorkou.
Moc dekuji, ja vam holky vsem drzim pesticky at to vyjde. Já jsem si to jedno obrečela, ale pak sem si rekla, ze jedno je přeci lepší než nic. Vcera jsem se odhodlala a udelala si test, mam druhou čárečku strašně slaboučkou, dnes sem testovala zase a zase slaboučká
, v pátek jedu do Repromedy, ale stejně mi to nedá. Nevím jestli 12 den po Ketu muze byt slaboučká, mate holky nekdo stim zkusenost? Je pravda, ze mam nekolikrat za den krece v podbrisku a nevim co si o tom mam myslet sou to pocity jako pred ms. ![]()
@oskárek59 to je fakt zvlastni, kazda to mame jinak dlouhe, cekala bych, ze se to bude pohybovat nastejno ![]()
Nevím, taky mě přišlo, že na mě zapoměli, i na recepci se divili, že je to dlouho a nic nevíme ![]()
@Monika1987 to mas pravdu, jedno je lepsi nez nic.Ja teda zkusenost bohuzel jeste nemam, ale myslim, ze je to na dobre ceste
myslim, ze to neni predcastne, kdyz ti pogratuluji z celeho srdce ![]()
Byla bych nejštastnější na světě, s přítelem jsme spolu už 10 let a ten malinkej prcek nám uz strašně chybí. Moc děkuji Jarunko za gratulaci, budu testovat ted do pátku každej den. ![]()
@jarunka13 píše:
@oskárek59 to je fakt zvlastni, kazda to mame jinak dlouhe, cekala bych, ze se to bude pohybovat nastejno
Mě bylo řečeno když jsem si volala do laboratoře kolik jich máme vhodných k PGD, že se ozvou buď oni a nebo někdo z recepce a, že to trvá od odebrání buněk z embryjek cca ten týden..a opravdu volaly po týdnu od odebrání buněk k vyšetření
takže nechápu proč se ještě neozvaly tobě ![]()
@Monika1987 to uplne chapu, my jsme s pritelem 15 let spolu a mame to taky tak, neco nam chybi. Nemas vubec zac
@Monika1987 píše:
Moc dekuji, ja vam holky vsem drzim pesticky at to vyjde. Já jsem si to jedno obrečela, ale pak sem si rekla, ze jedno je přeci lepší než nic. Vcera jsem se odhodlala a udelala si test, mam druhou čárečku strašně slaboučkou, dnes sem testovala zase a zase slaboučká, v pátek jedu do Repromedy, ale stejně mi to nedá. Nevím jestli 12 den po Ketu muze byt slaboučká, mate holky nekdo stim zkusenost? Je pravda, ze mam nekolikrat za den krece v podbrisku a nevim co si o tom mam myslet sou to pocity jako pred ms.
já mám zkušenost jen s jedním IVF a jen s ET a ten nám bohužel nevyšel
teď máme druhé IVF i s PGD a budu čekat na KET..
A tobě držím palce ![]()
@oskárek59 ja jsem slysela, ze to muze trvat az tri tydny, ale urcite si tam pro jistotu zavolam
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.