1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
348
20.6.14 17:21

Pořád mám schovaný všechny testy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
20.6.14 17:32

@vercaamartin to mas pravdu neco na tom je :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
21.6.14 21:16

Ahojte devcata,,,potrebovala bych od vas radu nebo jestli se vam to nekdy stalo.dnes vecer kdyz jsem si zavadela utrous tak jsem byla takova sevrena a nahmatala jsem si dole takovou velkou kouly je mozne ze to mam z utrouse???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
22.6.14 09:25
@marenkaF píše:
Ahojte devcata,,,potrebovala bych od vas radu nebo jestli se vam to nekdy stalo.dnes vecer kdyz jsem si zavadela utrous tak jsem byla takova sevrena a nahmatala jsem si dole takovou velkou kouly je mozne ze to mam z utrouse???

Ahojky, to se mi tedy nestalo, ale možná to může být z toho, zkus zítra pro sichr zavolat do Repromedy, třeba ti řekne, že to někdy ten utrouš dělá..nebo s tím třeba mají holky nějakou zkušenost..A jak se jinak cítíš? odpočíváš? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
22.6.14 09:58

@Laura87 ahoj no uz jsem klida, jedna holcina me psala ze to po utrousi miva taky :D jinak se citim jako vzdycky tak uz pomale jdou na me myslenky ze to zas nevyslo jen jak jeste beru ty naplasti tak me porat strasne boli prsa :( jinak jsem v klidu vcera jsem si poklizela kdyz jsem vytirala tak pritel za mnou behal s kyblem :D docela me to pobavilo :Da jak se mas ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
22.6.14 10:14

@marenkaF : Ahojky, až ted si to tu pročítám, taky jsem byla samaá boulička ale brala jsem to tak že to mám ze stimulace. Bolest prsou je dobrá známka, hlavně neztrácej naději a mysli pozitivně. A kdy máš frčet do Repromedy když budeš na dovči?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
22.6.14 10:38

@Pindrušenka ahoj 1.7. si udelam test tak jim zavolam jak jsem dopadla a za tyden v pondeli tam pojedu na krev…akorat skoda ze budeme mit zas na dovolenou skarede uz si nepamanutu kdy jsem mela na dovoleny slunicko, jeste ze mame v chatce krb :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
22.6.14 11:21

@marenkaF : Tak to jo. Třeba se ještě umoudří počasí a budete mít super. Je pravda ze nám často taky pršelo na dovči ale já mám déšt ráda, ale jen v létě. Tak to je super když tam máte krb. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
22.6.14 11:23

@Pindrušenka me ten dest taky nevadi pokud neni velka zima ale ta predstava ze si zatopime v krbu a budeme hrat activity :D tak uz se nemuzu dockat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
22.6.14 11:50

@marenkaF : Taky máme doma krb, takže vím o čem je řeč. Topíme v něm celou zimu. Super to je o vánocích to hned je jina atmoška. Je pravda že se z něho hodně práší ale to teplo je nesrovnatelný a k tomu ještě svařáček, už se na něj těším, ted si dám max. 2 deci piva a to černý nebo ovocný nebo když jsme meli oslavu tak jsem měla půl deci vína. Ale to jsem začala si dávat až v 6 měsíci když mě začala palit žáha a nic mě na to nepomáhalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
22.6.14 11:55

@Pindrušenka tak to mate super ze mate krb, ja bydlim v panelaku tak si leda zatopim na plotne :( uplne si to dokazu predstavit s tim krbem o vanocich, to je romantika :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
22.6.14 12:22

@marenkaF : Jak říkáš, je to perfektni, ale je to něco za něco. Hodně se z krbu práší tak opravdu často musím utírat prach a uklízet. A jak se narodi cvrček tak to bude asi ještě častěji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
22.6.14 12:26

@Pindrušenka tak to verim ze se z toho musi moc prasit alespon si ten uklid pomale nacvicis :D ja mam nastesti jen 2+1 tak tady je uklid rychlej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
22.6.14 12:39

@marenkaF : To máš dobrý, to já mám uklid cca 6hodin. Máme rodiný dům 5+KK na podkrovi. A to jen kuchyn s obyvakem je cca 44m ale dole mám všude dlažbu aby se mě to lépe uklízelo. Ale uz se těším až se cvrček narodí a nebude to tu tak prázdný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
22.6.14 12:42

@Pindrušenka tak to tech cvrcku muzete mit moooc kdyz to tam mate tak velky ha ty mas obyvak s kuchyni velkej skoro jak ja byt :D tu dlazbu ti zavidim ja mam vsude plovoucku a tu ja nemam rada tu sem nechtela ale uz tu byla, musis to furt hlidat nic nevylit aby ti nenabobtnala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.