Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojte devcata,,,potrebovala bych od vas radu nebo jestli se vam to nekdy stalo.dnes vecer kdyz jsem si zavadela utrous tak jsem byla takova sevrena a nahmatala jsem si dole takovou velkou kouly je mozne ze to mam z utrouse???
@marenkaF píše:
Ahojte devcata,,,potrebovala bych od vas radu nebo jestli se vam to nekdy stalo.dnes vecer kdyz jsem si zavadela utrous tak jsem byla takova sevrena a nahmatala jsem si dole takovou velkou kouly je mozne ze to mam z utrouse???
Ahojky, to se mi tedy nestalo, ale možná to může být z toho, zkus zítra pro sichr zavolat do Repromedy, třeba ti řekne, že to někdy ten utrouš dělá..nebo s tím třeba mají holky nějakou zkušenost..A jak se jinak cítíš? odpočíváš? ![]()
@Laura87 ahoj no uz jsem klida, jedna holcina me psala ze to po utrousi miva taky
jinak se citim jako vzdycky tak uz pomale jdou na me myslenky ze to zas nevyslo jen jak jeste beru ty naplasti tak me porat strasne boli prsa
jinak jsem v klidu vcera jsem si poklizela kdyz jsem vytirala tak pritel za mnou behal s kyblem
docela me to pobavilo
a jak se mas ty?
@marenkaF : Ahojky, až ted si to tu pročítám, taky jsem byla samaá boulička ale brala jsem to tak že to mám ze stimulace. Bolest prsou je dobrá známka, hlavně neztrácej naději a mysli pozitivně. A kdy máš frčet do Repromedy když budeš na dovči?
@Pindrušenka ahoj 1.7. si udelam test tak jim zavolam jak jsem dopadla a za tyden v pondeli tam pojedu na krev…akorat skoda ze budeme mit zas na dovolenou skarede uz si nepamanutu kdy jsem mela na dovoleny slunicko, jeste ze mame v chatce krb ![]()
@marenkaF : Tak to jo. Třeba se ještě umoudří počasí a budete mít super. Je pravda ze nám často taky pršelo na dovči ale já mám déšt ráda, ale jen v létě. Tak to je super když tam máte krb.
![]()
@Pindrušenka me ten dest taky nevadi pokud neni velka zima ale ta predstava ze si zatopime v krbu a budeme hrat activity
tak uz se nemuzu dockat ![]()
@marenkaF : Taky máme doma krb, takže vím o čem je řeč. Topíme v něm celou zimu. Super to je o vánocích to hned je jina atmoška. Je pravda že se z něho hodně práší ale to teplo je nesrovnatelný a k tomu ještě svařáček, už se na něj těším, ted si dám max. 2 deci piva a to černý nebo ovocný nebo když jsme meli oslavu tak jsem měla půl deci vína. Ale to jsem začala si dávat až v 6 měsíci když mě začala palit žáha a nic mě na to nepomáhalo.
@Pindrušenka tak to mate super ze mate krb, ja bydlim v panelaku tak si leda zatopim na plotne
uplne si to dokazu predstavit s tim krbem o vanocich, to je romantika ![]()
@marenkaF : Jak říkáš, je to perfektni, ale je to něco za něco. Hodně se z krbu práší tak opravdu často musím utírat prach a uklízet. A jak se narodi cvrček tak to bude asi ještě častěji.
@Pindrušenka tak to verim ze se z toho musi moc prasit alespon si ten uklid pomale nacvicis
ja mam nastesti jen 2+1 tak tady je uklid rychlej ![]()
@marenkaF : To máš dobrý, to já mám uklid cca 6hodin. Máme rodiný dům 5+KK na podkrovi. A to jen kuchyn s obyvakem je cca 44m ale dole mám všude dlažbu aby se mě to lépe uklízelo. Ale uz se těším až se cvrček narodí a nebude to tu tak prázdný.
@Pindrušenka tak to tech cvrcku muzete mit moooc kdyz to tam mate tak velky ha ty mas obyvak s kuchyni velkej skoro jak ja byt
tu dlazbu ti zavidim ja mam vsude plovoucku a tu ja nemam rada tu sem nechtela ale uz tu byla, musis to furt hlidat nic nevylit aby ti nenabobtnala
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.