Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jarunka13 Musíš myslet pozitivně, já se o to taky snažím, ael stejně to máš někde vzdau v hlavě a ten strach tam je. A u nás jsem to po druhém neúspěchu nesla fakt špatně, dlouho jsem to oplakávala, ale pak jsem si řekla, že se nedám, když tam ten můj jeden frostík ještě čeká a zvládneme to..Hlavně to chce podporu i od manžela…A už máš termín na utz? Taky ti přeji, aby se fazolka pořádně zakousla a povedlo se..
![]()
@Laura87 no právě, ten strach a obava je hrozná věc. Chlap mě podporuje jak může, je strašně hodný a všímavý
.Termín utz ještě nemám, za dva dny bych to měla dostat a pak se budu objednávat, tak uvidím jak to dopadne. Děkuji za povzbuzení, je to moc milé ![]()
@jarunka13 Tak to je fajn, že je všímavý, to je potřeba, ono je to dost náročné i pro toho partnera, ikdyž se ho to nedotýká tolik..Tak to půjdeme tak něják snad stejně na KET, já uvidím, jestli dorazí ovulka tak jak má, ptže jdu do nativního KETu, tedy bez prášků a bez náplastí a když jo, tak snad naplánujeme KET..Tyhle stránky jsou fajn, apoň člověk ví, že v tom není sám a když tu sleduju ty mamči, který už mají buď mimča nebo pupíky, tak je to takové pozitivní a říkám si, že to nevzdám.. ![]()
@Laura87 tak pak musíš dát vědět jak jsi na tom. Držím pěstičky, aby to probíhalo jak má a konečne se zadařilo
.Taky jsem vděčná za tyhle stránky, víc se tady dozvíš a aspon máme v sobě podporu a podržíme se ![]()
Jsem asi blazen jeden znami lecitel me rekl ze mu ukazuje ze jsem tehotna tak jsem si dnes rano udala testik a nic, no je to teprve 7 den tak doufam ze do toho 14 vykoukam na testech alespon ducha ![]()
@marenkaF blázen nejsi, je to asi ještě opravdu brzy, dej tomu pár dní a uvidíš, že to tam bude
,držím pěstičky, aby se zadařilo. Ted se nějak odreaguj, moc na to nemysly, užívej si sluníčka a uteče to rychle.
@jarunka13 nastesti tet litam po nakupech na dovolenou tak celkem na to nemyslim ![]()
Je lepší na to opravdu nemyslet. Já se rozhodla, že nepůjdu ani na neschopenku. V sobotu KET, v neděli odpočinek a v pondělí do práce.
s tou stravou to taky nebudu přehátě. Budu se chovat jakoby žádný KET nebyl.
@Adona-i mas recht tak to je asi nejlepsi uvidim jak me to tet vyjde jinak zkusim nasetrit na posledni ket a taky uz to nebudu hrotit budu delat ze se asi nic nestalo a uvidim jak se s tim telo pak popere ![]()
@marenkaF Je fakt, že to chce trochu se zabavit, aby na to člověk tak nemyslel, já mám v plánu před KEt si uklidit, abych měla aspoň ty tři dny klid a pak tak něják normálně..I tak je člověk na sebe opravdu opatrnější..A u jakého léčitele jsi byla, jestli to není tajné??Blázen nejsi, já na to taky věřím, ale musí mi ten ščlověk hned sednout, třeba jako ta paní na kinezi, tam jsem se cítila dobře hned jak jsem přišla a bylo to hrozně fajn..
Uvidíš, držííím strááášně moc palečky, aby se pomalu objevoval duch a jen sílil a sílil ![]()
Byly jste holky některá na té akupunktuře, jestli nevíte, jak to probíhá a kam všude to píchá? někdo mi říkal, že do ušního lalůčku a dál už nevím ![]()
@Laura87 ja byla taky 3 dny doma a tet se fakt zabavim tim nakupen a balenim…byla jsem u lecitela v rovecnem jmenuje se stepan ma na zahrade i pyramidy
kdyz me daly ket tak me sledoval pres fotku a vcera rikal ze mu to ukazuje ze jsem tehotna ale at se na to neupinam ze je na vysledky brzo
@marenkaF Tak to je pozitivní…a má nějáké internetové stránky? to jméno a ty pyramidy mi něco říkají, ale nevím..kdyžtak mi písni sz..díky..
tak to budeš testíkovat každý den
a určitšě tam budou //
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.