Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tonyax spis me desi to jak ctu ze holky vetsinou spinily a ja nic ![]()
@Laura87 : Ahojky, strašně všechno moc rychle uteklo. NNNoooo pobalená do porodnice ještě nejsem a pokud vše doukoupím, tak snad budu nachystaná příští týden, dneska žehlím věcičky a vůbec mě to neba. Ale zase jsou takový roztomiloučký. Tady máme taky zataženo, ale zatím nepršelo. Uvidíš že ti to taky rychle uteče a budeš po ketu a testík bude pozitivní. Moc vám to všem přeji. ![]()
Holky co jste po KETU nechaly vás chvilku po zavedení odpočívat?? např.10 minut ležet
@Reprovera : Ahojky, jo jo chci rodit v Bohunicích a taky tam chodím do rizikové poradny. Nadstandard asi mít nebudu, je to dost drahé a na těch pár dní to asi ani nemá cenu. Ty bolesti jsou opravdu někdy děsné, ale už to není zas tak dlouhá doba, tak budeme muset vydržet. Věřím že po porodu zas bude vše v poho a pomalu se vše vrátí do normálu.
@Anonymní píše:
Holky co jste po KETU nechaly vás chvilku po zavedení odpočívat?? např.10 minut ležet
mě akorát nechali pomalu sjet na tom křesle dolů a pak jsem šla ![]()
@Tonyax píše:
mě akorát nechali pomalu sjet na tom křesle dolů a pak jsem šla
a ty jsi těhotná po KETU???
@Anonymní píše:
a ty jsi těhotná po KETU???
jj, teď v 6. měsíci ![]()
@Anonymní píše:super zprávy a měla jsi PGD?
@Tonyax píše:
PGD jsem měla. Už loni v srpnu. Pak v říjnu se jedno embryo chytilo, ale mimoděložně. Ale druhý KET v lednu už se povedl jak měl
tak to je super
![]()
hned se víc těším na náš KET-ík ![]()
@Anonymní píše:
tak to je super![]()
hned se víc těším na náš KET-ík
držím moc palce
![]()
@Tonyax tak tet jsem byla na zachode a jak ze me odchazi ten utrogestan tak jsem ho mela na vlozce naruzovelej to bylo vse snad to nechytnu cekam to zacatkem mesice ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.