Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, tak jsem se schválně ptala v lékárně na ty bílkoviny a lékárnice mi říkala, že buď ten nutridrink nebo nějáký prášek protifar, že to je čistá bílkovina, jen se rozpustí v čemkoli, tak si asi jedno z toho koupím alespoň na ty první dny..protože jinak toho masa a mlíka, ani jogurtů moc nesním..
@Laura87 no na slunicko pry nemam chodit ale nevadi ono pry stejne bude skarede ale tesim se az vypadnu zatim se budu kochat sestrou ta je v 6 tydnu
,,,doufam ze uz ti to dopadne ![]()
@marenkaF nemáš chodit na sluníčko? to jsem nevěděla..Tak to určitě dobře dopadne, musíš sahat na břísko a prý se nakazíš:) to by jste měly prcky stejně, to by bylo fajn..děkuji, tak doufám..
![]()
@Laura87 taky nevim proc nemam chodit na slunicko asi kuli tem naplastem
@Adona-i ahojky, dneska jsem byla na ultrazvuku a dopadla jsem stejne. Dostala jsem naplasti a musime cekat. Doufam, ze tobe to zitra vyjde ![]()
@jarunka13 mám obavu, že to taky neklapne. Měřila jsem si bazální teplotu a je vysoko, takže se vaječníky zbláznily a jsem asi po ovulaci:-(
@jarunka13 a jak jsi vlastně dopadla, máš mrazáčka v pořádku?
@Adona-i mam jen jedno v poradku
, u me si pani doktorka nebyla jista jestli jsem ji mela nebo ne, ze nejaky naznak tam je, ale riskovat to nebudeme, protoze mame jen jeden kousek, tak chce mit jistotu
@Adona-i ono je opravdu lepsi to neuspechat, uvidis zitra jak ti to dopadne, ale drzim pesticky, aby dobre
Tak se mi snad potvurka zahrizla dneska me parkrat pekne rejplo v podbrisku byla to stejna bolest jako kdyz me zavadely blastocystu
@marenkaF moc ti to preji, urcite to tak bude, ver tomu
jsem moc rada za tebe, hlavne se opatruj
@marenkaF to je dobre, doufam, ze vam to vyjde. Drzim moc a moc pesticky ![]()
@marenkaF já se taky více stínila ono se totiž dostpřehřívá tělo a pro prcka je to pak dost jako v solariu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.