1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9025
19.6.14 07:17

@Adona-i všechny razítka co jsem měla na propustkách tam měli Repromeda, tak myslím, že to poznat jde :think: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
19.6.14 10:06

@marenkaF jéé, ty už máě fazolku zavedenou, tak držím všechno co jde, ať se pořádně zahryzne..já už mám ms, tak se budu objednávat na utz a už se těšíím..ta akupunktura teď přesně nevím, na kolik vyjde, 1000-2000kč, ale přesně nevím..ale říkali jsme si, že když máme poslední šanci, tak chceme zkusit pomoct vším možným..a co ten ananas, baštilas:)já jsem koukala i na ty nutridrinky, že mají hodně bílkovin a mají balení po 6ti asi za 250 Kč, tak jsem si říkala, alespoň těch 6 dní po KETu..Tak pěkně odpočívej.. :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
19.6.14 10:24

Díky Repromedě máme tohle štěstí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
19.6.14 12:42

Ahoj, tak dnešní utz nic moc. Buď ovulace proběhla nebo nebude;-( ještě jedu v sobotu a uvidí se, zda neodložíme na další měsíc s podporou léků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
19.6.14 12:47

@Adona-i ahojky, tak uvidis v sobotu, treba uz to bude dobre.Budu drzet pesticky, at to nemusite odkladat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
19.6.14 13:01

@Adona-i z toho mám taky strach, že to bude bez léků problém, ale uvidíme. a ty máš normálně ms pravidelnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
19.6.14 13:05

Mě UTZ před plánovaným KET-em čeká v pondělí… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
19.6.14 14:01

@Adona-i ahoj no mam ho docela citelny ale to ivf tam vubec nejde videt, pokud nejsou blby tak si to najdou na internetu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
19.6.14 14:04

@Laura87 ahoj ananas me pritel zapomel v aute tak jsem to nahradila jogurtem, koktejlem a makrelou :Djinak jsem si rikala kdyby to nahodou nevyslo tak chci taky pak u posledniho mrazacka zkusit akupunkturu. jinak jsem se ptala jak dlouho mu trva zakousnuti tak rikali 2 dny tak ho od vcerejska premlouvam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
19.6.14 14:40

@marenkaF jj, říkají že první dva tři dny, proto máš být co nejvíc v klidu..a přemlouvat :)Musíš si říkat, že to vyjde..Já zž se taky těším, doufám, že dorazí ovulka tak jak má a po utz budeme plánovat KET.. :* :srdce: Teď ještě vydržet těch 14 dlouhých dní..a kdy frčíte na tu dovču?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
19.6.14 14:41
@marenkaF píše:
@Adona-i ahoj no mam ho docela citelny ale to ivf tam vubec nejde videt, pokud nejsou blby tak si to najdou na internetu

razítko oni mají fakt dost čitelný, pro někoho, kdo Repromedu nezná, tak mu to nedocvakne, ale jak píše marenkaF, pokud budou chtít najdou si to na netu a tam jim to vyskočí hned..jinak bys musela mít neschopenku od svého gyndaře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
19.6.14 14:43

@Laura87 frcime uz 28.6. tak uz se nemuzu dockat :D preju ti to ty mas nativni ket??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
19.6.14 14:51

@Laura87 já mám právě cyklus nepravidelný a ovulace později, tak šance je. Ale pokud se bude odkládat, tak se hroutit nebudu. Jen mi to pak koliduje s dovolenou. To by se nějak vyřešilo
Jen to mám do Brna krapet z ruky, tak uz bych to radši měla za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
19.6.14 14:54
@marenkaF píše:
@Laura87 frcime uz 28.6. tak uz se nemuzu dockat :D preju ti to ty mas nativni ket??

Ano, měla jsem už dva KETy s práškama a nepodařilo se, tak teď do třetice a naposledy zkusíme nativní KET..už se na to moc těším a budu přemlouvat a přemlouvat a přemlouvat..Tak to máš taky krásně naplánované..teď budeš mít týden klídek a pak se budeš slunit a užívat taky pohody..a testovat :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
19.6.14 15:01
@Adona-i píše:
@Laura87 já mám právě cyklus nepravidelný a ovulace později, tak šance je. Ale pokud se bude odkládat, tak se hroutit nebudu. Jen mi to pak koliduje s dovolenou. To by se nějak vyřešilo
Jen to mám do Brna krapet z ruky, tak uz bych to radši měla za sebou

NO ty cesty jsou na prd, my to máme taky daleko..tak uvidíš v sobotu, třeba to bude v sobotu na dobré cestě a budete plánovat KET.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.