1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
978
9.6.14 16:46

@Reprovera : Ahojky, já jsem na tom podobně. Ale já jsem s manželem neměla sex už 10 měsíců a doktorka mě jen řekla že je to dobře a že mám super manžela. Nějaké to mazlení tam proběhlo ale nic víc a upřímě mě z toho hrabe :zed: :zed: :zed:. Ale můj manžel je pěkně trénovanej, protože jak jsem byla na těch operacích tak jsme nemohli pul roku po té první a pak po té druhé 2 měsíce. Manžel mě pořád říká že si všechno pěkně vynahradíme a že mě pomůže aby ten čas na to byl. Tak uvidíme co bude dál. Plodovka prasknout může ale záleží co máš za problém. Za zeptání nic nedáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
9.6.14 20:12

@Pindrušenka @Reprovera : Jsem moc ráda, že je všechno O. K. :dance:,jinak pohyby zatím necítím, jenom občas bublinky, ale to zas nevím jestli mi nekručí v břiše :lol:.A co se týče sexu, tak tři měs. půst, ale teď 2 měs. můžem, ale přiměřeně :pankac:.Holčičky a teda klobouk dolů, že to takhle zvládáte, ale určitě to stojí za ten výsledek. :hug: A počasíčko…opravdu nevylejzat a moc se nehýbat…já se potím jenom, že dejchám :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
10.6.14 05:19

@Pindrušenka, @Clariss - Tak kontrola dopadla dobře. Lukášek má přesně kilo a cucal si ručičku :) Ptala jsem se, jestli můžu do našeho bazénu a prej radši ne :( a pak jsem se ptala na ten sex… tak prej od 31.týdne bychom mohli. :dance: Tak si ještě 4 týdny počkáme. Ale kdo ví, jestli si pak neřeknu, že těch pár týdnů už nějak vydržíme ;) Ale jsem ráda, že vím, že v tom nejsme sami :hug:
Clariss, myslím, že to už by mohly být pohyby! :) Počkej, bude to čím dál víc! S manželem pořád pozorujem, jak se mi vlní břicho. Malej tam neustále tancuje :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
10.6.14 07:49

@Reprovera my zákaz nemáme :think: Prasknout plodovka? :think: To je zajímavý. Schválně bych se zeptala na názor ještě třeba na tom velkém ultrazvuku. Ale někdy bohužel nezbývá než to vydržet
A kočárek krásnej. Přední otočná kola jsou super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
10.6.14 07:50

@Reprovera aha, teď to čtu, tak 4 týdny už není tak moc :)
Na to vlnění břicha se strašně těším. Po prvním porodu mi to strašně chybělo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
10.6.14 13:08

@Tonyax : Ahojky, tak co jak se máš? Chodíš ještě do práce? Chtěla jsem se zeptat a poprosit o radu. Kupuji ted věci pro cvrčka do lékárny a nevím co mám koupit na větry a jaký druch kosmetiky. Je toho na truhu tak moc že začínám chytat beznaděj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
10.6.14 13:11

@Pindrušenka :mavam: ještě chodím. Co jsem si spočítala, tak na mateřskou bych šla 20.8 :dance:
Co si pamatuju, tak pro Kubíka jsem měla kapky Sab simplex a kosmetiku Welledu a Niveu.
jenže už je to všechno dávno, tak ti asi moc neporadím :(
Jak se máš ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
10.6.14 15:15

@Tonyax : Děkuju. No já spávám hodně přes den protože v noci se to nedá. Malá je hodna ale jsou dny kdy mám pocit že vyskočí z bříška. Pořád není otočená a dnes končím 33 týden. Doktorka mě říkala že se šance aby se otočílá hodně snižuje. Ale do té nemocnice chodím do poradny jednou za tři týdny to zas ke svojí doktorce jsem chodila po 14dnech. Váha mě docela slušně houpla mám na hoře 14 kg, ale doktorka mě říkala že málo jím. Už se těším až bude prcek na světě, ale musím ještě vydržet. Doktorka mě říkala že pokud bude ten císař tak bude tak jeden týden před termínem a že pediatři říkali pokud nejsou komplikace tak není důvod dělat císaře dřív jak tomu bývalo dřív. No a chodím do Bohunic a taky tam budu rodit. Tak uvidím musím hodně toho ještě dochystat ale mám vše objednaný a pak jen vše vyprat. A ty už oprašuješ věci po malým?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
10.6.14 15:21

@Pindrušenka držím palce, třeba si to ještě rozmyslí a otočí se. Ty jo, už jen měsíc a budeš to mít za sebou :)
Já jsem věci po malým zatím vyndala z pytle pod postelí a ze sklepa abych věděla kde co mám a zase jsem to schovala :mrgreen:
Jinak taky asi zase skončím v Bohunicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
10.6.14 15:38

@Tonyax : Uvidíme co bude, ale doktorka říkala že to konzultovala s primářem a otáčení v mojím případě je nebezpečný, jak pro mě tak pro dítě, protože mám vrozenou vadu dělohy. Ale stejně před tebou smekám jak to dáváš v práci :palec: :palec:, ted k tomu to vedro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
11.6.14 07:26

@Pindrušenka :) ó to děkuji. Ale na mateřskou se moc těším. Plánuju jít těch 8 týdnů před…
Jsem zvědavá, jak to s tebou dopadne. Myslím na tebe :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
11.6.14 08:04

@vercaamartin ahoj kocko ja ti napisu jeste v patek to jedu na UZ a nevim jak to budu mit jelikoz jsem si vcera nalepila dalsi varku a odpoledne se mi odlepily 3 naplasti tak to mam prelepeny normalni naplasti a v repromede me rekly ze se mam domluvit s doktorkou ze me da kdyz tak prasky kdyz me to nedrzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
12.6.14 14:03

Ahoj holky, uz je me to vazne divne, na odberu jsem byla vic jak pred 14 dny, delaji to pgd a tento tyden se meli ozvat jak to probiha. A zatim porad nic :nevim: Nezda se vam to taky nejak dlouho? Nevimco se deje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
12.6.14 15:01

@jarunka13 Já byla na odběru 26.5. a taky pořád čekám. Prý na to mají 3 týdny. Nezbývá než čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
12.6.14 16:59

Ahojky, já bych na vašem místě už asi zavolala do Repromedy. Opravdu je to dlouhá doba, já jsem sice PGD neměla, ale oni by už 6den meli vědět kolik jich je OK, nebo aspon si to myslím :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.