Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kacgaba jů chlapeček
gratuluju
![]()
@Clariss držím strašně palce, ať je prcek zakousnutý a nepustí se
![]()
a dneska jsem viděla srdíčko
![]()
@Clariss píše:
@Pindrušenka No četla jsem, teda s tebou ten tlak teda pěkně hází…tak hlavně opatrně.Bobišek se určitě drží.
Jinak co se týče testování tak nevím
mám pouze ten test z Repromedy a říkala jsem si, že musí stačit
,nechci kupovat
,ale říkala jsem si třeba v pátek nebo o víkendu, že bych to zkusila na krev mám jít pondělí…přítel je snad víc netrpělivejší než já…prej kdy už budeš cvrkat
.Tak dám vědět ju???
ale že máš nervy
![]()
@Tonyax
no ani mi to nepříjde, já se držím, ale přítel mě hlodá ať to zkusím
,ale jediný co mě trochu děsí jsou večerní teda spíš noční bolesti podbřišku už dvě noci mě to i budí, přes den dobrý, ale příjde večer a je to docela protivný. Snad se nic hroznýho neděje… ![]()
@Tonyax : Ahojky, tak to je super. Gratuluji
. No to nervy mám, a pořádný. Ale dnes jsem si udělala velkou radost šla jsem do kadeřnictvi ke kámošce a mam super fazonu. Cítím se uplně super
.
@Clariss : Ahojky, no ja jsem testovala 13 den vč. transferu a byl pozitivní. No já jsem měla koupených testu celkem dosta, jeden jsem mela z Repromedy a pak jsem si koupila jeste nejaky. Šak uvidíš. Budu držet pestičky ![]()
@Clariss možná se jen roztahuje děloha, neboj, nic hrozného to nebude ![]()
@Pindrušenka
děkuju. To je fajn, že se cítíš super. Jen si to užívej
![]()
Holky, jak je to s kontrolama v Repromedě, když se zadaří? Teď jsem byla v pátém a šestým týdnu a mám za dva týdny přijít zase.
Taky jste byly?
@Tonyax : Ahojky, mě v 6+0 jak byla srdeci akce poslal ke sve doktorce. Pak jsem tam jen volala kdyz jsem mela problem, ale to byla jen nárazovka a pak zase ke svoji doktorce.
Ahoj všem já jsem po zjisteni srdečni akce už nebyla v Repromedě. Dnes 34+4tt az bude malej na světě tak je obeznámím a poděkuji jim. ![]()
Mě totiž paní doktorka povídala, že normálně posílají po srdeční akci ke gynekologovi, ale že se jim stalo, že paní takhle poslali a pak na další prohlídce u gynekologa se zjistilo, že se embryo rozdělilo a že mě teda ještě dva týdny pohlídají
…
Vlastně tomu moc nerozumím ![]()
@vercaamartin já bych jim totiž taky ráda pak poděkovala, ale osobně jsem moc stydlivá
![]()
@Tonyax AŽ BUDEM MÍT CESTU DO BRNA SE TAM KLIDNĚ STAVÍM PODÍVAT MI TAM MÁME JESTE 3 DETICKY ZAMRAZENY A MUSIME ZAPLATIT JEJICH POBYT NA DALSI ROK ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.