1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9025
18.2.14 16:06

@kacgaba jů chlapeček :) gratuluju :kytka: :kytka: :kytka:
@Clariss držím strašně palce, ať je prcek zakousnutý a nepustí se :kytka: :kytka: :kytka:

a dneska jsem viděla srdíčko :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
18.2.14 16:07
@Clariss píše:
@Pindrušenka No četla jsem, teda s tebou ten tlak teda pěkně hází…tak hlavně opatrně :hug:.Bobišek se určitě drží. :srdce: Jinak co se týče testování tak nevím :think: mám pouze ten test z Repromedy a říkala jsem si, že musí stačit :lol:,nechci kupovat :lol:,ale říkala jsem si třeba v pátek nebo o víkendu, že bych to zkusila na krev mám jít pondělí…přítel je snad víc netrpělivejší než já…prej kdy už budeš cvrkat :lol:.Tak dám vědět ju???

ale že máš nervy :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
18.2.14 17:10

@Tonyax :lol: no ani mi to nepříjde, já se držím, ale přítel mě hlodá ať to zkusím :lol:,ale jediný co mě trochu děsí jsou večerní teda spíš noční bolesti podbřišku už dvě noci mě to i budí, přes den dobrý, ale příjde večer a je to docela protivný. Snad se nic hroznýho neděje… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
18.2.14 18:00

@Tonyax : Ahojky, tak to je super. Gratuluji :kytka: :kytka:. No to nervy mám, a pořádný. Ale dnes jsem si udělala velkou radost šla jsem do kadeřnictvi ke kámošce a mam super fazonu. Cítím se uplně super :jazyk: :jazyk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
18.2.14 18:09

@Clariss : Ahojky, no ja jsem testovala 13 den vč. transferu a byl pozitivní. No já jsem měla koupených testu celkem dosta, jeden jsem mela z Repromedy a pak jsem si koupila jeste nejaky. Šak uvidíš. Budu držet pestičky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
19.2.14 07:31

@Clariss možná se jen roztahuje děloha, neboj, nic hrozného to nebude :kytka:

@Pindrušenka :hug: děkuju. To je fajn, že se cítíš super. Jen si to užívej :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
19.2.14 10:34

Holky, jak je to s kontrolama v Repromedě, když se zadaří? Teď jsem byla v pátém a šestým týdnu a mám za dva týdny přijít zase.
Taky jste byly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
19.2.14 11:56

@Tonyax : Ahojky, mě v 6+0 jak byla srdeci akce poslal ke sve doktorce. Pak jsem tam jen volala kdyz jsem mela problem, ale to byla jen nárazovka a pak zase ke svoji doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
19.2.14 13:06

Ahoj všem já jsem po zjisteni srdečni akce už nebyla v Repromedě. Dnes 34+4tt az bude malej na světě tak je obeznámím a poděkuji jim. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
19.2.14 13:09

@vercaamartin páni, už jen 4 týdny :dance: :dance: Pošleš jim mail?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
19.2.14 13:12

Mě totiž paní doktorka povídala, že normálně posílají po srdeční akci ke gynekologovi, ale že se jim stalo, že paní takhle poslali a pak na další prohlídce u gynekologa se zjistilo, že se embryo rozdělilo a že mě teda ještě dva týdny pohlídají :think:
Vlastně tomu moc nerozumím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
19.2.14 14:45

@Tonyax NEVÍM JESTLI MAIL ALE TŘEBA DOPISEM OZNÁMENÍ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
19.2.14 14:45

@vercaamartin já bych jim totiž taky ráda pak poděkovala, ale osobně jsem moc stydlivá :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
19.2.14 14:46

JSEM TAK UTAHANÁ POROD BUDE UŽ ULEVA :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
19.2.14 14:48

@Tonyax AŽ BUDEM MÍT CESTU DO BRNA SE TAM KLIDNĚ STAVÍM PODÍVAT MI TAM MÁME JESTE 3 DETICKY ZAMRAZENY A MUSIME ZAPLATIT JEJICH POBYT NA DALSI ROK :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.