1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
978
7.2.14 10:26

@kacgaba : Ahojky, dlouho jsi se neozvala :P. Jak se vede? Co chrobačik, jste v pořádku :hug:? Strašně všechno letí. Už si přeji aby bylo jaro ta zima bez sněhu je hrozná. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
7.2.14 10:56

@kotatko.ms tak určitě se zavrtal a už se nepustí, věřím tomu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
8.2.14 08:14

:dance: :dance: :dance: // :dance: :dance: :dance: vydržela jsem to a je to tam :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
8.2.14 08:43

@kotatko.ms : Gratulujjjjuuuuuu :kytka: :kytka: :kytka:, já jsem to říkala. Super, super :dance: :dance:. Mě ta kámoška z Repromedy co tam pracuje, sice je ted na materské, tak mě to taky rikala že jsem na 100% v tom at si hned udelam testy protoo jsem to už delala 13 den vc. transferu jinak bych je dělala jak ty. Hlavně ted na sebe davej velký pozor, uz nejsi sama :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
8.2.14 09:51

Děkuju, pořád tomu nemůžu uvěřit, ale je to super :pankac: :pankac: Když pojedu v pondělí na ultrazvuk už ho uvidím :?: :?: moc se těším, zítra si udělám pro jistotu test znova, ikdyž čárky jsou jasně tmavè :dance: :dance:

@Pindrušenka A děkuju moc za podporu, opravdu mi to hodně momohlo :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
8.2.14 10:30

@kotatko.ms : No já jsem tam viděla gestační váček mám pocit pak se tvoří žloutkový váček a v 6+0 jsem viděla něco uplně malinkyho co se tam mrská a to byla srdeční akce a u každyho to je uplně jinak. Den odběru se počíta jako den ovulace a asi přičti k tomu 14 dní a budeš vědět kolikátý tyden jsi.Jen ti mužu říct že mě to pořád nedochází, protože jsem pořad měla nějaký problém, Ale když člověk vidi jak mu roste bříško tak to vníma jinak. Já jssem si testy dělala víckrát protože jsem tomu nemohla uverit, když si vzpomenu kolik jsem měla testu nnegativních když jsme se snažili přirozeně. Hlavně se drž a žádný stres. A co manžel, je štastnej. Ten muj mě rekl že si teprve ted uvědomuje že jsem těhotná a to jsem v pulce 16 týdne a uplně všechno se mnou absolvoval odbery, ultrazvuk atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
8.2.14 10:32

@kotatko.ms : ale myslím si že by jsi mohla byt konec 5 tydne, ale to odhaduji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
8.2.14 11:12

@kotatko.ms Gratulace :kytka: :kytka: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
8.2.14 12:14

@kotatko.ms :dance: :dance: hurááááááá je to tam. Veliká gratulace. Mám z Vás moc velkou radost :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
8.2.14 12:21

A já mám taky dobrou zprávičku dneska jsem volala jak se těch našich 7 statečných vyvíjí a oni se vyvíjí úplně všechny jak mají…,takže v pondělí jdeme na ET. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
8.2.14 12:44

@Clariss : Ahojky, tak to je super, gratuluju :kytka: :kytka:. Máš tam bojovníky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
8.2.14 13:39

@Pindrušenka Manžel je moc šťastný, nejak ani nepochyboval, že by to nevyšlo :* Při ET mě držel za ruku, takže až se mě jednou potomek zeptá, jak se dělají děti, odpověď bude nenáročná…stačí když se budete držet za ruku :P :P
Já si teda myslím, že jsem tak nakonci 3týdne, na odběru jsem byla 20.1., tak nevím :think: :think: ale to už jsou jen blbůstky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
8.2.14 13:46

@Pindrušenka Teď jsem to nastudovala a asi máš pravdu, měl by to být 4 nebo 5 týden :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
8.2.14 14:19

@Kikuška90 Děkuju a jak to vypadá u tebe, testovala jsi dnes? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
8.2.14 15:31
@kotatko.ms píše:
@Kikuška90 Děkuju a jak to vypadá u tebe, testovala jsi dnes? :hug:

Na nic :( Testuju už 4 dny a pořád jen duch :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.