1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
6.2.14 09:07

@Clariss To je krása :potlesk: :potlesk: Jsem zvědavá 8o 8o A máte PK??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
6.2.14 10:00

@Kikuška90 to jsem taky zvědavá :think: jinak na PK se budeme domlouvat dnes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
6.2.14 10:16

@Clariss : Ahojky, tak to je super, máš kus za sebou. A jak se citíš? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
6.2.14 10:19

Jsem moc ráda, že to mám za sebou, jinak se cítím už dobře, břicho trochu pne, ale dá se to vydržet…celkově to snáším dobře :palec:.A co ty?? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
6.2.14 10:38

@Clariss : Celkem to jde, viroza uz ustupuju ale jeste nejsem uplne ve formě a mam ubytek na vaze tak snad to nejak neohrozi cvrčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
6.2.14 11:13

Tak se zadařilo oplodnit 7 vajíček ze 13 metodou PICSI, ICSI, zbytek jsme zkusili klasikou a nic…tak teď už jenom čekat, aby vydrželi. Necháme je tam do neděle a v pondělí pojedem na ET…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
6.2.14 11:15

@Clariss 7 je supééér :potlesk: :potlesk: :palec: :palec: Držím palce aby jich vydrželo co nejvíce, ponejlépe všechny :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
6.2.14 11:27

@Clariss : Gratuluju :kytka: je to na dobré cestě. Já si pamatuju že jsem si tam měla volat v sobotu a embryoložka neměla ještě vše vyhodnoceny tak mě říkala že do hodiny mě bude volat. Nejhorší je to čekání. Uvidíš máš tam bojovníky, budeme jim na dálku fandit. :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
6.2.14 11:30

Děkuju moc holky :hug:,teďka jenom čekat a věřit…určitě tam máme bojovníky :*.A to čekání bude hrozný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
6.2.14 17:20

@Pindrušenka Do práce chodím normálně, jen si dávám trochu pozor a nezbedné ručiky :D :D Až na to břicho je mi dobře, trochu cítím prsa a v noci se budím, ale to bude asi tím mírným stresem :think: Už jen dva dny, to vydržím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
6.2.14 17:28

@Clariss 7 je víc než dost :potlesk: :potlesk: :potlesk: já měla jen 3 a do ET přežily 2 a jsem zato moc ráda :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
6.2.14 18:24

@kotatko.ms : Ahojky, tak se hlavně drž. No já jsem třeba prsa měla uplně v poho, ale bolesti břicha jsem měla před testováním celkem dost.Je pravda že stres děla hodně a v sobotu hlavně samé dobré zpravy. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
6.2.14 18:36

@kotatko.ms Držííím palce, hrozně hrozně moc :kytka: :kytka: Ať jsou v sobotu // :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
6.2.14 19:03

@kotatko.ms děkuju,já doufám, že to dopadne v sobotu mám zase volat a domluvit se na pondělní ET. Jinak tys teda měla bojovníky, jsem moc ráda, že se něco ujalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
6.2.14 19:40

@Clariss jen doufám, že ten jeden bojovník je už pěkně zavrtaný :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.