Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kacgaba : No ja začínám 15 tyden. Citím se celkem dobře, jen jsem nějaka nachcipana a vcera se mě ozvala osmička zub tak jsem davala echo k zubarovi tak tam mam otevreny dvere kdyz me to neprestane bolet, jinac tam jdu 13.unora. Ted je strasně moc bacilu, manžel je taky uplně hotovej tak jsem se stehovala do vedlejsiho pokoje, ale i tak citim ze jsem slaba jak mucha. Jé tak to gratuluji k tem pohybum
to ja si jeste budu muset jeste chvilku počkat. ![]()
@kacgaba píše:
@Tonyax ja testovala 12ty den a byl krasne pozitivni. Drzim pesti, snad se citis dobre, davej na sebe pozor a neboj, bude to dobryyy
@kotatko.ms taky jsem měla Tokarevu
A příznaky mít nemusíš
. Ty máš testovat až 8.2?
Hezký den, prvně bych chtěla poděkovat za „povzbuzení“ této diskuzi, protože díky ní věřím, že i nám snad Repromeda pomůže:)..všem kteří si užívají díky Repromědě těhulkování moc gratuluju a přeju další spokojené měsíce s vaším štěstíčkem v bříšku:)..s přítelem jsme objednaní na první konzultaci 5.2., už se moc těším, že konečně vyřešíme náš problém a budeme se moc těšit na miminko..snažíme se už skoro rok, a máme za sebou dvě prodělané biochemické těhotenství:(..po počáteční obrovské radosti tedy přišlo veliké zklamání:(.Měly jste někdo podobný problém??
Holky - těhulky
Bolelo vás po ET břicho?? Já jsem dnesk teprve 2. den po ET a začíná mě pěkně bolet ![]()
Ahoj holky, chci taky poděkovat za tuto forum, dodává mi naději i když po dnešním Uz mi do smíchu není…stále bojuju s tím aby mi ty moje vajcáky dorostly tak, aby je mohly odebrat, doufám, že v pondělí uslyším dobrou zprávu, že dorostly a pak, že půjdem na věc…všem držím palce a hlavní je to nevzdávat ![]()
@Kikuška90 : Ahojky, mě bolelo jak při menstruaci a postupně se mě břicho začalo nafukovat. Ale nějak šílený bolesti jsem určo neměla ale asi nějak po týdnu po transferu jsem ho měla jak namožený. Ale co bylo normální a co ne tak nevím je pravdá že jsem 4dny po transferu ležela. Davej na sebe velký pozor a věř že to muže být dobré znamení.
Držím pěstičky ![]()
@Pindrušenka A to ted bolelo teda celou dobu nebo to pak přestalo?
a děkuji
![]()
@Clariss : Ahoj, nezoufej u mě to taky trvalo 18 dní a pak jsem byla jak nosnice měla jsem odebráno 24 vajíček. A ja dlouho už stimuluješ a jak velkou dávkou? Já jsem začínala na 100 pak 150 jednotek a pak finalně 6dní 200 jednotek.
@Kikuška90 : Bolelo mě to celou dobu někdy méně a někdy více, ale asi jak se to uchytilo tak jsem dostala Hyperstimulační syndrom, protože jsem měla těch odebraných vajíček víc. Ale každý tělo reaguje jinak.Je pravda že týden po transferu jsem šla do práce a pak jak jsem se nadměrně zatěžovala tak se to zhoršovalo a doktor Koukal mě po 8dnech poslal na neschopenku že moc riskuju. A jsem rada že jsem na tu neschopenku šla protože moje práce mě opravdu muj zdravotní stav zhoršovala.
@Pindrušenka Dneškem je to 11 dní, začínala jsem dávkou 150j Gonalu prvních pět dní, ale to bohužel bylo s min. efektem, tak těch dalších 6 dní píchám 225j…no mám píchat do pondělka, snad to bude o. k. ![]()
@Kikuška90 : Nemáš zač, nejhorší je vydržet do toho testovani
. Když mě vyšel test pozitivní tak jsem tomu nemohla uvěřit, ale byl to krásny pocit. Krevní odběry jsem oddalovala že jsem měla strach že to byli dušičky co jsem viděla na testu. V práci si ze mě dělali srandu
Hlavně se drž a při testování jen pozitivní vysledek.
![]()
@Pindrušenka Děkuji
No já tomu mojemu embryjku věřím, ale moc to nevidím
Je opožděné když mi ho zaváděli a kdoví jestli se vůbec rozjelo ![]()
@romca152 : Ahojky, mockrát děkuji za gratulaci, až na pár krušných týdnů se mě daří dobře. Ale nikdy jsem neměla biochemické tehotenství, ja jsem zas měla jiné problémy. Ale aspoň víš že můžeš otěhotnět, jen to dotáhnout do štastného konce. Věř že ti v Repromedě pomužou. Moc ti to přeji, udělají všechna možná vyšetření a určitě příjdou tomu na kloub. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.