Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Monika1987 : Ahojky, určo jsi vítaná
. Doktorka Hromadová je perfektní hlavně jí musíš vše popsat, jaký problemy máte atd.. Hlavně se na všechno ptej. Já jsem měla dlouhý protokol a trval skoro 18 dní. Obnáší to čas, při stimulaci jsem byla 4 krát ráno na odběrech a v poledne byl ultrazvuk a podle toho jak dopadne krev a ultrazvuk tak ti upravují dávku léků. Neboj se já jsem taky byla v říjnu na 1 IVF a musím zaklepat že jsem 13+5 a těch problému jsem taky měla hodně. Operaci děložního myomu při operaci mě zjistili Endometriozu 3 stupne. A po roce a půl když jsem nemohla otěhotnět tak zjistíli že manžel mmá spatný spermiogram. V Repromedě před IVF pak ještě zjistili že mám dělohu rozdělenou na stejné dvě části. Člověk musí myslet optimisticky a mě to moc ze začátku nešlo, ale všichni doktoři v Repromedě jsou super a hodně mě podržel doktor Koukal. ![]()
@kacgaba píše:
@Tonyax Ahooj, tak gratuluji k uternimu transferu, budu ti drzet pesticky, urcite to vyjdena horach bud na sebe opatrna a uzivej si cerstveho vzduchu.
děkuju
Budu se jen procházet ![]()
@kotatko.ms píše:![]()
Tak včera ET a ze tří přežili dva bojovníci
Pani doktorka byla hodně optimistická, tak jsem taky
jen odpočívám, hladím a přemlouvám
![]()
super, jsou to bojovníčci
. Máš je u sebe oba?
@Monika1987
k doktroce Hromadové chodím taky. Je super ![]()
Teda doktorka byla dost laxní, teď už by se to mohlo pohnout..
Nejdřív absovujete různá vyšetření z krve ultrazvuk, spermiogram a pak podle toho se rozhodne co dál. Čekání na výsledky trvalo nejdýl, pak už to šlo ráz na ráz.. ![]()
Ahoj všem, je Repromeda dobrá? Vybírám kam půjdeme dál…aby se to konečně povedlo, ještě jsem slyšela o Reprofitu, ale nevím. Teď jsme přes rok jezdili na FNbrno ale už mi nějak došly nervy…prosím poraďte
@Tonyax : Ahojky, tak zítra velký den
, na kolikátou hodku tam frčíš?
@Pindrušenka ještě nevím, volám v jedenáct abych se objednala. Ale už se tak těším ![]()
@ZZuzkka : Ahoj, já jsem byla na Obilňáku a od tama jsem šla pryč. Přešla jsem do Repromedy a tam jsem byla spokojená. Ceny jsem nějak nesrovnávala a ani mě to nenapadlo. V Repromedě pracuje moje kamarádka která je momentálně na mateřské a ta mě taky ve všem pomohla. Náhodou jsme se tam objednali loni v létě a dostali jsme 10.000,– Voucher na ICSI a PICSI meli nejakou prázdninovou akci, tak se nám to celkem hodilo. Reprofit má taky dobré recenze, ale osobní zkušenost nemám. Asi všude máš nějaké pro a proti.
@Pindrušenka Ahoj a děkuju, no já ceny řeším, protože teď už si musíme všechno platit sami..bohužel, a prostě chci někam kde už to snad vyjde, navíc potřebujeme darovaný vajíčka…
@ZZuzkka :Toto bylo naše první IVF, neříkam že to bylo nejlevnější ale přišlo mě že v mnoha centrech by to vyšlo skoro na stejno. A kolikátý pokus by to byl?
Repromeda má ceník na internetu a Reprofit taky.
@Pindrušenka Ceník Repromeda jsem našla děkuji, Reprofit nemůžu najít. No teď jsme byly na třetím pokusu ale nic, dneska jsem dělala test
Tak už chci prostě jinam, zítra tam sice jedem na krev, ale ten test mluví za vše. Jenže při prvním pokusu jsme daly dvě embrijka, takže teď už to pojišťovna nehradí…
@Tonyax Mám jen jednoho bojovníka a druhého jako frostíka
Doktorka mi to nedoporučovala, zavést obě a navíc moje postava není zrovna na dvojčátka stavěná
![]()
@ZZuzkka Ahoj, jsem ve stádiu čekání na výsledek, jestli se embryjku u mě zalíbí
takže jak moc jsou úspěšní posoudit zatím nemůžu
Ale co se týče rychlosti, je to šupec. 18.12.2013 nám oznámili, že to přirozeně nepůjde
a 25.1.2014 vkládali embryjko
je to ale hodně individuální…
@ZZuzkka : To mě mrzí, pokud jsem se dobře koukala tak v tom Reprofitu to stoji mezi 82.000 - 93.000,– samoplatce pokud jsou zamražené oocyty tak je to levnějši. Tady je odkaz www.reprofit.cz pak das IVFlecba a dole je cenik to otevres a upne dole jsou tabulky a na tu kliknes a prochaziš cely cenik. Snad to najdeš ![]()
@kotatko.ms Tak to moc moc držím palečky, ať se mu u tebe líbí. No mě se právě nelíbí, že už rok jezdíme do FNbrno a vlastně furt nic.Tak vymejšlím co dál…nechci to vzdávat…
@Pindrušenka Děkuju už jsem to našla, ale nadšená z toho nejsem je to docela garda, doufala sem tak o 20mín…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.