1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9025
22.1.14 08:18
@kotatko.ms píše:
@Tonyax teď jsem se ale dočetla, če čekání na transfér dýl než 4dny je dost riskantní, embrijka prý zanikají…

myslíš normální ET?

@kacgaba :mavam: :mavam: ve dvě jdu na ultrazvuk, tak se snad přesné datum dozvím :) Ťuk ťuk ať si bez problému už pořád :kytka: :kytka:

@Pindrušenka dneska držím pěsti :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
22.1.14 12:06

Ahojky tak mám po vyšetření a ultrazvuk mě dopadl na jednotku a do 17hod mě mají zavolat výsledky. A bude to holčička :dance: :dance: :dance:.Ještě ta krev aby dopadla dobře. Na tom vyšetření jsem šla že mě bude letos 31 a od 30 už doporučují. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
22.1.14 12:56
@Pindrušenka píše:
Ahojky tak mám po vyšetření a ultrazvuk mě dopadl na jednotku a do 17hod mě mají zavolat výsledky. A bude to holčička :dance: :dance: :dance:.Ještě ta krev aby dopadla dobře. Na tom vyšetření jsem šla že mě bude letos 31 a od 30 už doporučují. :mavam:
:potlesk: :potlesk: gratuluju :kytka: :kytka: :kytka: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
22.1.14 16:43

@Pindrušenka moc gratuluju, docela to povzbudí, že to někomu tak vychází :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
22.1.14 16:49

@Tonyax ano, myslím normální ET. Embryjka, která čekají na transfér dýl než tři dny můžou zaniknout, ale když vydrží tu dobu, lépe se pak uchytí… No uvidím, nic jiného mi nezbyde než doufat, že mi s těch tří nějaké zbyde 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
22.1.14 16:55

Holky ještě jsem se chtěla zeptat. Před odebráním vajíček jsem vyplachovala 3dny Rosalginem. Teď čekám na ET a zavádím 3× denně Utrogestan, pokračování ve vyplachování je asi blbost, že? :?: Zapomněla jsem se na to zeptat :think: Moc děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.1.14 16:57

@kotatko.ms Jestli zavádíš Utrogestan tak bych nevyplachovala :think: :think: Já jsem před OPU vypláchla jednou a do ted nevím k čemu to bylo dobrý 8o 8o :think: :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
22.1.14 17:26

@Kikuška90 Taky myslím, ale děkuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
22.1.14 17:34

Kotatko.ms : Ahojky, mockrát děkuju, člověk tomu musí hlavně věřit a v mojím případě to jde těžko, ale mám kolem sebe hodně optimistických lídiček.
Ten Rosalgin je dezinfekce poševních cest a užívá se jen před odběrem. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
22.1.14 17:40

Kikuška90: A jak se cítíš po odběrech? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.1.14 17:42

@Pindrušenka Celkem fajn :) Narkóza byla v pohodě, šla jsem na řadu poslední, ale vstávala jsem první, protože mi bylo fakt dobře :mrgreen: Pobolívá mě spodek, hlavně po čůrání :oops: :oops: :oops: Ale nic katastrofálního :) A zítra hurá do práce :pankac: :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
22.1.14 17:47

@Pindrušenka velka gratulace.to je super.To ja si jeste pockam.nez zjistim co to bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
22.1.14 18:25

Kikuška90 : Tak to jsi fakt dobrá :palec:. To já jsem byla doma od odběru a do práce jsem šla až týden po transferu. V práci jsem byla týden a pul a pak sup na neschopenku. :P

Kacgaba : Ahojky, moc moc děkuji :hug: už mě volali a mám vše negativní :P. Bábo mělo perfektní polohu jinak by mě to doktor asi neřekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
22.1.14 18:29

@kotatko.ms ahoj, urcite pred ET nevyplachovat :) kdy jdes na ET? drim pesticky, aby to vyslo. A kolik emryjek, jedno nebo dve? my to mame uspesne za sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
22.1.14 18:31

@Tonyax AHojky a jak jsi ty dopadla na ultz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.