Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pindrušenka píše:
Tonyax : Ahojky, a jak to chodí když jdeš na ten KET to ti ještě budou nějak volat až to Embryo rozmrazí nebo až tam ti vše řeknou?
v pondělí si mám volat do laboratoře a domluvit se na konkrétní hodinu na úterý ![]()
@kotatko.ms kdy budeš volat?
Ahoj holky, zrovna jsem se chtěla zeptat jak to po transferu je, jak dlouho má být klid, ale jak to tu čtu,,tak je to asi individuální a záleží na práci…
@kotatko.ms Ahoj, prosímtě z kolika vajíček Ti zbyly ty tři embryjka??
![]()
Tonyax: Ahojky, tak to je obdobny jak před obyč. transferem. Jak to letí za chvilku budeš mít Frostíka u sebe ![]()
Já jsem měla dnes kontrolu, a ted tam pujdu až za 4 týdny. Konečně jsem se ze všeho vyhrabala a ted mě doktorka naměřila nizky tlak 111/64 to mě už opravdu sejří. A sama opět nikam nemužu chodit jen s doprovodem ![]()
@Tonyax volala jsem dnes dopoledne a ty tři se stále drří, tak doufám, že tu noc ještě přežijí než nato vlítnu ![]()
Kotatko.ms : Ahojky, tak první velká gratulace
třem statečným.
![]()
@Pindrušenka Moc děkuju, teď jen postahovat nějaké filmy (komedie), abych to ty ři dny v pelechu vydržela, ale už se nato moc těším
![]()
Kotatko.ms : Tak zítra tfuj tfuj tfuj a ať se pěkně embryjko zakousne. ![]()
@kotatko.ms A volala sis tam i navíc? Nebo jenom když Ti řekli?
![]()
@Tonyax Ahooj, tak gratuluji k uternimu transferu, budu ti drzet pesticky, urcite to vyjde
na horach bud na sebe opatrna a uzivej si cerstveho vzduchu. ![]()
@Pindrušenka: z nizkeho tlaku si nic nedelej, vetsina zen ma v tehotenstvi nizky tlak a je to v poradku, ja mam od zacatku pro zmenu zase vysokej a pry to taky muze byt, takze zadny stres, jen klidek a pohodicku. Hyperstimulaku se neboj, ja byla taky nafoukla jak balon, ale to vsechno delaji ty hormony, to se zlepsi ![]()
@kotatko.ms to je super, ze se drzi vsechny tri a dnes jsi mela ET, vid? tak dej vedet, drzim pesticky, urcite to dobre dopadne. S odpocivanim nebo dovolenou po ET je to individualni, moje kamaradka chodila do prace a az zjistila, ze je tehu, tak sla na neschopenku, ja sla hned po ET a byla doma v klidu lezela. Ona pani doktorka rikala, kdyz mi ho tam dali, ze uz to nijak neovlivnim, ze je to na nem, zda se chyti nebo ne. Jak rikam, je to asi hodne individualni, kazdopadne odpocivej a davej na sebe pozor. ![]()
Tak včera ET a ze tří přežili dva bojovníci
Pani doktorka byla hodně optimistická, tak jsem taky
jen odpočívám, hladím a přemlouvám
![]()
@Kikuška90 volala jsem jen jak my řekli, nadruhý den po odběru a pak den před ET. Myslím, že to nemá smysl průběžně volat, stejně to neovlivníš ![]()
Kotatko.ms : Ahojky tak to velká gratulace
tak pokračuj v přemlouvání a v hlazení ať ví kam patří
, ty první dny jsou hodně dúležitý. Hlavně se drž držím pěsti.
Ahoj holky, ráda bych se přidala do skupiny, pokud nevadí a dozvěděla se co to vlastně ivf je a co to vlastně obnáší? Před měsícem mi při laparoskopii, kdy mi odstraňovali cystu zjistili nepruchodné oba vejcovody. S přítelem jsme spolu 10 let a snažíme se 5 let. Moje bývala gynekoložka mi pořád říkala, že jsem v pořádku a chce to čas. Po pěti letech jsem od ní odešla a teď se konečně daly věci do pohybu. Moje nová paní doktorka mě napsala žádanku na konzultaci do Repromedy na IVF, kde jsem obědnaná na 14.2.k paní doktorce Hromádkové. Mám z toho strach, nemám žádné zkušenosti, vubec nemám představu co nás čeká…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.