Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pindrušenka dík
jo jo maminky dokážou super podpořit..zítra se chci objednat na konzultaci do Repromedy tak uvidíme..tak se opatruj ![]()
@Tonyax : To je super doktorka, taky mě dělala transfer.Tak teď máš před sebou hory a relax tak na to určo zapomeneš. Hlavně se drž a tfuj tfu tfuj.
![]()
@ZZuzkka : Ty se taky drž budu na tebe myslet
. A až budeš něco vědět tak určo pisni. Pa ![]()
@kotatko.ms no uvidíme zítra se chci objednat..a co ty? držíš se v klidu doufám
a proč vám to přirozeně nejde?
@ZZuzkka držím ti taky palce, vidím, že tu cestu za miminkem vůbec nemáš lehkou ![]()
@Pindrušenka děkuju
, snad to dopadne dobře ![]()
@Tonyax Děkuju,já ti taky držím palečky..kéž bysme se všichni už brzy dočkali malýho uzlíka štěstí ![]()
@Pindrušenka Ahoj tak už jsem objednaná na 10.2 a paní byla moc příjemná…je to k paní doktorce Hromadové myslím..co ty už máš pěknej pupík je vidět? ![]()
@ZZuzkka píše:
@Tonyax Děkuju,já ti taky držím palečky..kéž bysme se všichni už brzy dočkali malýho uzlíka štěstí
@kacgaba Tak už mám domluvenou konzultaci v Repromedě..doufám že budu pak taky chválit jako všichni tady, co ty zatím vše ok? ![]()
@Nevelyn Tak se tu potkáváme co..no já se tam chystám na konzultaci tak mě moc nestraš, holky to chválijou…říkám si že horší než na obilňáku to být nemůže..ještě jsem váha nad Reprofitem ale ten mi příjde fakt moc drahej…
@Tonyax Super dobrá zpráva je vždycky vítána
do pátku mám ještě neschopenku tak si aspoň poklídím
a budu se těšit do Repromedy
opatruj se ![]()
@ZZuzkka no ona Repromeda taky není levná, možná to vyjde nastejno ![]()
tak si doma hezky odpočiň a vzhůru do boje
![]()
@ZZuzkka : Ahojky, to je super že jdeš k Hromadové, hlavně jí vše musíš podrobně všechno popsat z Obilnaku a ona bude k tobě přistupovat individuálně. Když já jsem ji podrobně vše popsala tak to u mě trvalo sice déle, necelé 4měsíce, ale měla jistotu že u mě nic nezanedbala. Pupek už mám jak kopačák, ale na dnešek mě začal bolet zub, dnes ráno to trošku přestalo ale štve mě to už jsem objednaná u Zubaře na 13.2. tak snad to do te doby vydržím. Blba osmička.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.