1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9025
23.1.14 07:40

@kotatko.ms určitě, zbyde to nejlepší :kytka: :kytka:

a transfer bude v úterý :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
23.1.14 07:50

Tonyax: Ahojky, tak to gratuluji :kytka: :kytka: opravdu ti to vyšlo jak jsi říkala. A pak jen vydrzet to děsný čekání na den kdy mužeš testovat. :hug:
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
23.1.14 07:57

@Pindrušenka děkuju :hug: no to bude hrozný čekání. Ale na těch horách by to mohlo uběhnout rychleji :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
23.1.14 08:43

@kacgaba tak to moc gratuluju :kytka: Mám jenom tři embryjka, tak doufám, že do soboty přežijí :andel: dám si nejspíš jedno, uvidím, pořád řemýšlíme :think: Brala jsi si po ET dovolenou, jdu v sobotu, takže víkend proležím, ale nevím co ty další dny :?: Pracuju v mateřské škole :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
23.1.14 08:58

V sobotu jdu na ET, mám si brát alespoň na pondělí dovču :?: :?: :?: hrozně nerada bych to podcenila :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
23.1.14 09:00

Kotatko.ms : Ahojky, mám kamarádku ktera pracuje v Repromedě, ale teď je na mateřské, tak mě často říkala že nesmím chytnout bacila ona mě doporučila 5 dnů po transferu zustat doma. Ale zase je to každýho věc ale když ted vidím u moji segry jak má děti často nemocný a i ona to od nich chytne. Já jsem zůstala doma, protože jak se to uchytilo tak jsem dostala hyperstimulační syndrom a pak jsem byla ráda že jsem doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
23.1.14 09:04

Záleží jak má člověk náročnou práci ale aspoň do toho ppondělka bych zůstala. Emryo potřebuje Tak 3 dny aby se pěkně zahnizdilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
23.1.14 09:08

Kotatko.ms :A nemáš si volat v pátek do Repromedy kolik jich zůstalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
23.1.14 15:15

Tonyax : Ahojky, a jak to chodí když jdeš na ten KET to ti ještě budou nějak volat až to Embryo rozmrazí nebo až tam ti vše řeknou? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
23.1.14 16:25

@Pindrušenka Jo, zítra si mám volat kolik jich zbylo, tak doufám, že z těch tří mi alespoň jedno zůstane, ale při mé životní smůle… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
23.1.14 16:59

Kotatko.ms : Ahojky, důležitý je že byli kvalitní. Musíš tomu věřit :hug: Já si pamatuju jak jsem byla děsně nervozní než jsem tam volala. :hug: A ty ve školce hlídaš děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
23.1.14 21:42

@Pindrušenka ju, pani učitelka :mavam: na pondělí si teda beru volno a pak se budu dětem nenápadně vyhýbat :nevim: nejhorší je teď to oblékání v zimě :zed: Teď mě teda trápí neskutečně nafouklé břicho, tak mám strach z toho hyperstimulačního syndromu :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
23.1.14 22:22

Kotatko.ms : Tak to máš v práci o zábavu postaráno :dance:. To břicho býva nafouklé z té stimulace, ale musíš hodně pít nejmeně 3litry a hodně bílkovin. Já jsem měla volnou tekutinu v břichu a vaječníky jsem měla hodně zvětšené a taky ve volné tekutině, tak mě hrozilo že se mě obráti, tak bych o ně mohla přijit kdybych chodila do práce. Mám dost náročnou práci a doktor mě řekl že hodně riskuju tak po týdnu a něco v práci jsem šla na neschopenku. To už jsem věděla že jsem těhotná. Ta neschopenka mě zachránila těhotenství protože kdybych do té práce chodila tak bych asi potratila, protože mezi 8 - 11. týdnem jsem krvácela. Ale co člověk to jiné reakce.
Hlavně klid a nohy hore a nic nedělej. :hug: a zítra samé dobré zpravy :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
23.1.14 22:26

@Pindrušenka :mavam: :mavam: Teda docela jsi mě překvapila s těma 5 dny po transferu zůstat doma 8o 8o Já mám totiž v plánu zůstat doma jen na tranfer :oops: :oops: Mám ho v úterý, tak od středy zase do práce. Ale já pracuju v kanceláři, kde kromě pohybu směr kopírka jenom sedím… ale ted jsi mě dost nahlodala :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
23.1.14 22:55

Kikuska90 : Já dělám s květinama velké vazby i věnce takže dřepu a pohybu tam mám hodně a ty vazby nejsou nejlehčí je to kolikrat 10kg, normální 2-5kg a když dělám srdce tak to jeste víc. A máme v praci dlažbu tak pád tam taky hrozí. Tak ta kamarádka hnned mě doporučila takovou dobu. A zas mě říkala když do toho vkladám takový naděje tak mám pro to udělat vše abych pak někdy nelitovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.