Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kotatko.ms určitě, zbyde to nejlepší
![]()
a transfer bude v úterý
![]()
Tonyax: Ahojky, tak to gratuluji
opravdu ti to vyšlo jak jsi říkala. A pak jen vydrzet to děsný čekání na den kdy mužeš testovat. ![]()
![]()
@Pindrušenka děkuju
no to bude hrozný čekání. Ale na těch horách by to mohlo uběhnout rychleji ![]()
@kacgaba tak to moc gratuluju
Mám jenom tři embryjka, tak doufám, že do soboty přežijí
dám si nejspíš jedno, uvidím, pořád řemýšlíme
Brala jsi si po ET dovolenou, jdu v sobotu, takže víkend proležím, ale nevím co ty další dny
Pracuju v mateřské škole
![]()
V sobotu jdu na ET, mám si brát alespoň na pondělí dovču
hrozně nerada bych to podcenila
![]()
Kotatko.ms : Ahojky, mám kamarádku ktera pracuje v Repromedě, ale teď je na mateřské, tak mě často říkala že nesmím chytnout bacila ona mě doporučila 5 dnů po transferu zustat doma. Ale zase je to každýho věc ale když ted vidím u moji segry jak má děti často nemocný a i ona to od nich chytne. Já jsem zůstala doma, protože jak se to uchytilo tak jsem dostala hyperstimulační syndrom a pak jsem byla ráda že jsem doma.
Záleží jak má člověk náročnou práci ale aspoň do toho ppondělka bych zůstala. Emryo potřebuje Tak 3 dny aby se pěkně zahnizdilo.
Kotatko.ms :A nemáš si volat v pátek do Repromedy kolik jich zůstalo?
Tonyax : Ahojky, a jak to chodí když jdeš na ten KET to ti ještě budou nějak volat až to Embryo rozmrazí nebo až tam ti vše řeknou? ![]()
@Pindrušenka Jo, zítra si mám volat kolik jich zbylo, tak doufám, že z těch tří mi alespoň jedno zůstane, ale při mé životní smůle… ![]()
Kotatko.ms : Ahojky, důležitý je že byli kvalitní. Musíš tomu věřit
Já si pamatuju jak jsem byla děsně nervozní než jsem tam volala.
A ty ve školce hlídaš děti?
@Pindrušenka ju, pani učitelka
na pondělí si teda beru volno a pak se budu dětem nenápadně vyhýbat
nejhorší je teď to oblékání v zimě
Teď mě teda trápí neskutečně nafouklé břicho, tak mám strach z toho hyperstimulačního syndromu
![]()
Kotatko.ms : Tak to máš v práci o zábavu postaráno
. To břicho býva nafouklé z té stimulace, ale musíš hodně pít nejmeně 3litry a hodně bílkovin. Já jsem měla volnou tekutinu v břichu a vaječníky jsem měla hodně zvětšené a taky ve volné tekutině, tak mě hrozilo že se mě obráti, tak bych o ně mohla přijit kdybych chodila do práce. Mám dost náročnou práci a doktor mě řekl že hodně riskuju tak po týdnu a něco v práci jsem šla na neschopenku. To už jsem věděla že jsem těhotná. Ta neschopenka mě zachránila těhotenství protože kdybych do té práce chodila tak bych asi potratila, protože mezi 8 - 11. týdnem jsem krvácela. Ale co člověk to jiné reakce.
Hlavně klid a nohy hore a nic nedělej.
a zítra samé dobré zpravy ![]()
@Pindrušenka
Teda docela jsi mě překvapila s těma 5 dny po transferu zůstat doma
Já mám totiž v plánu zůstat doma jen na tranfer
Mám ho v úterý, tak od středy zase do práce. Ale já pracuju v kanceláři, kde kromě pohybu směr kopírka jenom sedím… ale ted jsi mě dost nahlodala
![]()
Kikuska90 : Já dělám s květinama velké vazby i věnce takže dřepu a pohybu tam mám hodně a ty vazby nejsou nejlehčí je to kolikrat 10kg, normální 2-5kg a když dělám srdce tak to jeste víc. A máme v praci dlažbu tak pád tam taky hrozí. Tak ta kamarádka hnned mě doporučila takovou dobu. A zas mě říkala když do toho vkladám takový naděje tak mám pro to udělat vše abych pak někdy nelitovala.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.