1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
978
21.1.14 13:03

Tonyay: Ahojky letí to šílenou rychlostí. Už se těším až budu moct chodit ven, když by bylo vše v pořadku. Určo písnu Ultrazvuk budu vědět hned ale tu genetiku asi až večer nebo další den ráno, už teď jsem napnutá.

Clariss: Celkem to bouřlivé bylo, ale nebylo to menstruační krvácení ale děložní, taky jsem měla dost problemu mám Endometriozu 3 stupně a operaci děložního myomu tak ke mě v Repromedě přistupovali opatrněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
21.1.14 13:06

@Pindrušenka myslíš, že tě zítra uschopní nebo budeš mít vycházky? A zítra už by mohlo být vidět jestli to bude chlapeček nebo holčička ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
21.1.14 13:23

Tonyax: Nevim jestli mě uschopní, ale v práci mě přitlačili ke zdi, že mě nechcou mit na svědomí kdybych potratila, Na jednu stranu je chapu ty vazby váží kolikrát i 10 kg a ta lehčí 2-5kg tak doktorka už dala záznam že mam Fyzicky naročnou práci a nemužu ji dělat. No když bude dobře babo natočený, tak asi to pujde poznat.Ja vychazky mám pořád ale doktorka mě je nechtela škrtat kdyz jsem ji slibila že dodrzim klidovy režim a ven mužu jen s manželem a ten není furt doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
21.1.14 13:31

@Pindrušenka v práci jsou chápaví :), spíš to bývá naopak. jestli máš fyzicky náročnou práci a navíc problémy, tak bych se tam určitě nevracela.
Snad už budeš moc aspoň ven..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
21.1.14 14:05

Tonyax: Taky doufám, doma máme síleně nizkou vlhkost, prože topíme krbem a větrání pomuže jen na chvilku. Budeš si brát volno po tom Ketu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
21.1.14 14:07

@Pindrušenka nebudu. Práci nemám náročnou, ale tu sobotu po KETu jedeme na hory (tam se teda budu jen procházet :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
21.1.14 14:16

Tonyax: Tak to je super :dance:, aspoň na to nebudeš myslet. Taky bych jela na hory. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
21.1.14 18:59

@Pindrušenka U mě nebyly injekce problém, jen to krvácení, ale to už je teď vpohodě. Píchala jsem si jen 125mg. Včera jsem byla na odběru vajíček, zralé byly jen 3, což je dost málo, ale jsou všechna oplozena. Musím se namyslet, jestli si dám jedno nebo dvě, opravdu nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
21.1.14 19:02

@Tonyax Na transfér jsem už objednaná na sobotu a opravdu se těším :D mám ale jen 3 oplozená vajíčka, zato ale prý dost kvalitní :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
21.1.14 19:31

@Pindrušenka a stejně nebude sníh, tak mě nebude ani mrzet, že nebudu lyžovat :mrgreen:

@kotatko.ms super :dance: :dance: :dance:, já doufám, že mi zítra řeknou dobré zprávy a budu na transfer taky co nejdřív..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
21.1.14 19:44

@Tonyax teď jsem se ale dočetla, če čekání na transfér dýl než 4dny je dost riskantní, embrijka prý zanikají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
21.1.14 21:42

Ahojky Holky, tak jak se Vam dari? koukala jsem, ze tu mame nejake nove kolegynky, tak je tu moc vitam a preji jim uspesne IVF a zadne nervy :-)

@Pindrušenka: jak se dari? vse je v poradku? :)

@Tonyax: Tak jak se dari tobe? uz vis presny datum transferu? jsem tu tak mezi radky docetla, ze pojedes po ET na hory, tak to je fajn, cerstvy vzduch, prochazky, to bude fajn. Myslim na tebe, moooc a preju ti, aby bylo vse ok. :hug:

Jinak me se dari dobre, uz se teda hezky kulatim, zatim je vse bez problemu, musim to zatukat, tak jsem rada. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
21.1.14 21:59

kotatko.ms : No mě hned řekli že si mužu zavést jen jedno, protože mám dělohu rozdělenou na dvě stejne části. Když jsem byla na odběru tak jsem si připadala jak nosnice, odebrali 24 vajíček. Zralých jich bylo hodně a nechali jsme jen oplodnit 14. Máme 3 mrazáčky + 1 Embryo zavedené. Fazolce se u mě zachtělo tak u mě zůstalo. Teď je chrobáčik konec 13 týdne a zítra máme genetiku a ultrazvuk tak doufám že je vše v poho.
To je super že všechny jsou kvalitní, kolikrát nezáleží na kvantitě ale na kvalitě :kytka:

Tonyax : Třeba ještě nasněží, je to na dobré cestě uvidíš :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
21.1.14 22:06

Kacgaba : Ahojky, no zítra se uvidí. Jsem z toho taková nervozní, ale manžel jde se mnou tak mám aspoň nějakou oporu. Dnes me celkem bolelo břicho tak jsem jenom ležela. Ty jsi byla taky na vyšetření na Veveří? A jak to tam chodí? Pochopila jsem že vysledky bych měla znát už odpoledne. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
21.1.14 23:15

@Pindrušenka ahoj, neboj, bude to urcite ok. Ja na genetice nebyla, takze na Veveri jsem fakt nebyla. To je fajn, ze budes mit vysledky tak brzo, aspon se clovek nemusi stresovat, i kdyz ono to tehotenstvi je jeden velky stres vid :)
Niceho se neboj, bolesti bricha muzou byt zpusobeny roztahovanim delohy, ja to mela taky a dost, jeste obcas i ted me to boli. Hlavne pozitivni mysleni :) Dej vedet, jak si doapdla. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.