1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37
29.1.14 12:34

@Pindrušenka jo jo neboj vše jí povím a taky až tam pudem tak si chcu na obilňáku vzít kartu aby se na to i mrkla.Jo se zubama jsou taky akorát starosti, ale snad přestane bolet neřád :hug: aspoň tě to rozptýlí a pupík bude růst a růst dál v poho :P ale že si tě zubař vychutnává mě většinou veme hned když řeknu že to bolí..a může ti vůbec něco dělat když máš pupík já myslela že ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
29.1.14 12:37

@Tonyax :) bez boje by to ani nešlo..však je to tady samá statečná bojovnice :P co jinýho nám taky všem zbejvá že jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
29.1.14 13:28

@ZZuzkka: No muže s tím něco dělat a mam pocit že v druhem trimestru muze použit anestezii nejakkou jen lokalní v prvním trimestru mě ani nedoporucili chodit k zubarovi protoze jsem krvacela mezi 8 - 11. tydnem. Sestřicka mě rekla že pokud to bude bolet pořad tak tam mám prifrčet na sedmou. Zatím to je jen takova mala bolest, horši to bylo v noci. Je pravda že na muj pupek dnes nemyslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10264
29.1.14 13:34

Já si dovolím vám tady vstoupit. První IVF jsem absolvovala v Ostravě, skončilo neúspěchem a pocity byly velmi velmi smíšené. Pak jsem přestoupila do Repromedy a jsem s nim maximálně spokojená. Jsou to skutečně profesionálové. Konkrétně také chodím k dr. Hromadové a je to báječná ženská a skvělá lékařka. Máme od nich 15měsíční holčičku a za měsíc se chystáme na KET.
Přeji všem hodně úspěchu, pevné nervy a hlavně štěští!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
29.1.14 14:58

@Kájín : Ahojky, já jsme měla velký strach z neuspěchu, ale paní doktorka Hromadova mě tak přesvědčila že se není čeho bát, že opravdu měla pravdu. A moje 1 IVF dopadlo tak že dnes začínam 15 týdnem i když ze začátku to bylo krušnější. Je pravda že mám pořád trošku strach, ale to asi patří k tomu a k mé povaze. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10264
29.1.14 15:04

@Pindrušenka Strach budeš mít celé těhu a pak o dítě pořád! To je normální. Já nezapomenu na to, když jsem poprvé odcházela z Repromedy, z první konzultace. Byla jsem si naprosto jistá, že tam to klapne. Hromadová mi do žil vlila naprosto novou energii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
29.1.14 17:47

@Tonyax ja testovala 12ty den a byl krasne pozitivni. Drzim pesti, snad se citis dobre, davej na sebe pozor a neboj, bude to dobryyy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
29.1.14 17:49

@ZZuzkka to je super a kdy jdes konzultovat? pevne verim, ze se ti tam bud elibil a ze ti pomuzou. POzitivni pristup a je vic jak z pulky vyhrano :)

Jinak ja dobry, dnes zacinam prvni tyden pateho mesice, leti to silene. Nevolnosti jsem mela jeste pred ctyrmi dny a vcera, dnes je to ok, tak snad to pomalu ustoupi a budu mit klidek a budu si to hezky uzivat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
29.1.14 18:17

@Tonyax tak zatím gratuluju :hug: Já už odpočítávám dny do testu a trochu mě „vadí“, že mi tak dobře, žádné příznaky :poblion: ale vím, že je to pořád brzo :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
29.1.14 18:23

@Tonyax mě to taky dělala Tokareva a byla hodně pozitivní, taky tě tak klidnila :?: :?: mě jen na tři dny, dlouho mi to nadšení nevydrželo :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
29.1.14 20:18

@kacgaba : Ahojky, tak to je dobře že tě začínají nevolnosti opouštět. A jak se jinak máš, a co bříško? Já jsem zatím nabrala 3kg tak snad je to normoš. Kdyby už aspon přišlo jaro, je to šílený počasí. Jdeš pak v tom 21 týdnu taky na ten ultrazvuk? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10264
29.1.14 20:23

@kotatko.ms Já měla v podstatě celé těhu bezpříznakové. Žádné nevolnosti, spíše šílený hlad, hlavně ráno, jinak opravdu nic. Dokonce jsem po zkušenosti z potratem naklusala za doktorem, že jsem asi zase potratila, protože vůbec, ale vůbec nic necítím, žádná bolest prsou nebo jejich zvětšení, žádné nevolnosti, žádná extrémní úvana…Naopak, mnohdy zase hormony vyvolají falešné pocity těhotenství, takže tím se opravdu neřiď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
29.1.14 20:25

@kotatko.ms : Ahojky, hlavně vydrž, opravdu je to dost brzo. A věř že ty dvě čarky tam najdeš. :hug: :hug: A cco v praci, jsou hodný dětičky? :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
29.1.14 21:16

@Pindrušenka ahoj, jsi hodna, ze pises. Zacinam 18 tyden a dnes jsem citila prvni pohyb :srdce: :dance: :hug: :srdce: tak jsem cela dojata :) ano mezi 20-22 tyden se chodi na druhy screening a uz se na nej tesim, protoze mi snad reknou pohlavi, uz jsem napjata :) pribrala jsem 5 kg, hodne i tim, jak jsem diky nevolnostem musela porad jist, abych osalila zaluek, a nemela pocit hladu, to mi totiz zpusobovalo tu nevolnost. Takze uz mam pekny brisko, ktery neschovam,

A co ty, v jakym jsi tydnu a je vsechno ok? jak se citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
29.1.14 21:20

@kotatko.ms vydrz prtka vydrz :) kolikatyho mas testovat? 8.2.? to cekani bylo hrozny, to si pamatuju, ale za ten vysledek to stoji, neboooj, dobre to dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.